嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又在淘寶買了學生Bra

又在淘寶買了學生Bra

最近在淘寶又買了一些學生Bra,最喜歡還是左邊三個,其實都是同款,只是我把三個顏色都買了回來 ,原因是喜歡這是莫代爾面料,穿上去滑滑的很舒服1 j0 r/ c5 D0 H
右邊兩個...我忘了店家說偏小一碼,我還是按照自己平常的Size,買了80A,結果...就有點緊了* N8 ~. J9 k$ k; s  T5 b9 p( u. u
0 |. }! V# v' s# o1 G  G
你們也喜歡學生Bra嗎?想看看你們都收藏了甚麼款式的學生Bra
. Y; i! N9 V; B& `+ F; ?# a5 f8 B( \  Q
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
學生 爸爸,& m, T) E$ Q9 l& E7 W+ k5 D
應該好軟
# _% J: u7 T. g) k! A* h( I( g
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰

Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!

引用:
原帖由 misslady 於 2021-9-30 11:23 發表   
+ m# C: F+ n9 @, k學生 爸爸,
$ ]9 I) Y$ V& X7 N/ ?應該好軟
2 @9 V' G8 _6 H% M
3 \  S3 w1 P/ k  @$ ^7 s3 ^; L! `8 ]  ^(o^^o)
4 d# {4 I! _3 P" B) v1 ~3 Z係呀,好舒服㗎

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-9-30 11:53 發表   # L  S. j8 L, U' f" |! _
學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰
% S7 G2 H1 c. Y. Z. w' M哈哈,我一早都唔係學生囉
# F; F8 L9 j/ `$ t% C4 t! S7 J" e/ K5 h1 j/ h8 i* o# y8 y# }+ ^( Q* m
同埋有D校服係深色㗎嘛,深色校服裡頭著咩都唔怕啦

引用:
原帖由 bernadete9999 於 2021-9-30 12:39 發表   
1 N" f. k) r; Q7 C, P+ TVery nice bra!!! It would be the best with school uniform !!
* I, y* ~1 Y1 |" }) j% jHaha but I don’t have school uniform, actually I just love teenage bra and panties

look so good

有穿上身的圖可以分享嗎

不錯!! 不錯!!
5 A9 j! `5 K. z. z學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!
; _& l) s8 ?; T- V# O

很好,支持,謝謝分享!

白校裙透背真係最誘惑

引用:
原帖由 wong_1133 於 2021-9-30 21:20 發表   
- x: I! ]+ F- G/ V有穿上身的圖可以分享嗎
1 Y  ]7 R7 ^6 E  |1 Y- `5 y9 k
! x: S' |% [& S: l6 E+ t# U! y4 q$ n
未來或者有機會

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-9-30 23:11 發表   6 N( Z7 {; G4 r% I& m, ]
不錯!! 不錯!!& g" W) w9 T; n# ?
學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!
, I* @8 l  O# {4 J0 x- R/ p
, {2 d" w: t% T! z$ U; X7 ^; @) g4 Y$ Q& w2 B" b+ i
我有印象以前見過有同學著黑色,不過因為校服裙係藍色,所以唔算好覺眼

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2021-10-1 03:39 發表   
5 m2 s6 ^, C2 ~/ G# b/ X! M8 G白校裙透背真係最誘惑
4 u1 M- t- D, o; t, b8 \! Z" @) u: o5 c8 E
以前返學嗰陣我都好鍾意睇女同學透背,簡直係每日返學最佳娛樂,可惜嗰陣校服裙唔係白色而係藍色,所以應該睇少咗好多美景

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-9-30 13:59 發表   ) x- A! j+ U6 A1 C$ Z2 g$ t2 v8 E8 _2 U

5 g" Q- e! B2 d: k2 @: d係呀,好舒服㗎
) J8 b: |) P/ Z) P0 {4 w
" d4 `# N, O0 V7 P% X" B
番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 10:25 發表   ' p* a# h$ `5 r% n, u1 _  K; C

8 F% n  o! z. ~. {* b. X
7 @' G  b( j" p8 |2 C番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
4 j, f4 t/ N4 h% V- O; a/ J4 Y

7 e! L" R- ]/ q) v5 O" A圖中所有款式都唔得?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-10-1 10:32 發表   
8 c1 y4 X6 G2 D8 y0 A" o" p) g: I( F+ ^% X4 ^: a7 }; e8 C; z

& N5 [8 l3 k5 E  l8 P' W! [圖中所有款式都唔得?
! {$ O8 _5 l- B2 Y5 m9 H4 `
7 _, s  i& A9 v+ @0 S* G, i好多都唔得,可以參考著我下圖的款式
3 `5 `, z/ D6 f8 f5 A有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d
+ X) L! k2 }& Q7 r& G+ {" \- ]% Q9 C! M
我全部去批發買,以下款式係可以番學3 v, K5 Y+ O$ s9 e. V, v
- z. X. K, e3 ]
1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用+ K2 B8 e* E+ ^' Z
2.運動背心同學生內衣 (中1/2著)九龍區學校用% `1 y( k8 c: S" c% B5 j

' j! e/ J+ R# ~/ S- {有意可以pm
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 12:07 發表   ) h$ g+ F/ y1 W! C$ z! h
. b3 v1 l) d- u3 m& F

- [# b( \! k  g好多都唔得,可以參考著我下圖的款式
4 Z8 q/ w3 G8 ^" l6 h$ J% [2 j% Y有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d. R9 T5 _4 A' D' x8 L3 M
4 `/ g9 K5 t3 y5 A8 e! N$ ^
我全部去批發買,以下款式係可以番學$ j% T3 C7 G1 m" x
! F2 B2 d' o* W) K) }
1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用% `5 q! m, A* L
2.運動背心同學生內衣 (中1/2 ...
- s7 o( K# q* F
1 A& X& w' T) c3 X$ n0 m5 f
等我諗諗先,呢幾款都唔錯,多謝你
5 N, Z& b/ X$ T! D$ }( _
0 L7 _( m. i; S3 d( L. r[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2021-10-1 17:34 編輯 ]

你喜歡女生如何打扮