嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

前列腺高潮同射精感覺有乜分別?

前列腺高潮同射精感覺有乜分別?

射精只可以得10秒8秒高潮,如果想追求好似女仔不斷高潮係咪應該要前列腺高潮先做到??. f0 [0 o0 X8 V& C6 |6 c

* I, R; S: h9 y) p) F3 I但我爬左發覺好多人一開始都好似好難做到, 想請有經驗的姊妹指教一下" V- |% N3 N% @; P

7 G, J1 G; l: D同埋想問下前列腺高潮是否唔一定會射精? 就好似女仔有時高潮都唔會出水只會打冷陣!
3 e2 p" m! _9 c- u$ V7 P9 c' m: W) A% T  N( \
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解D字出唔哂??

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-23 23:58 發表   / Q' b4 H1 C" Q* X! W; D. a+ w3 }
射精只可以得10秒8秒高潮,如果想追求好似女人不斷高潮
' u" ~! Y% V' ?( \% y5 @* A: F9 |
: G2 }& z* n4 k  R4 ^8 D# X1 c
我享受被入侵肉洞感覺

回復 2# xrm6013s 的帖子

開新一行就會出到
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

好似係唔可以用D口語字
; v% B, Y1 H% @8 o口的 口個 口既 口左
& h% d. T0 O0 M# K4 w& G7 }, h! H4 e依D字之後會斬左

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 07:56 發表   1 ^2 q: B2 b* r" L* G3 P
好似係唔可以用D口語字
: _2 h/ N/ N5 f/ F1 m口的 口個 口既 口左
' D& z! E/ s+ e( T* ]: `依D字之後會斬左
5 H- H. l  k: S9 a5 @0 a/ h; r好似係, Thanks

引用:
原帖由 joey221 於 2021-8-24 00:37 發表   ! D1 \1 t$ \9 t+ x9 e( i
: K8 t3 }5 i5 @# C+ l; |+ g8 a) Z2 r" p
5 P6 W$ }# S- @* \8 t
我享受被入侵肉洞感覺
5 Z# t, t* d! p7 Y$ ]8 j5 c4 Z& }
我係直男, 但巳經習慣左一定要CD先會J得開心 , 宜家想追求好似女人有更多次的高潮
' H* T$ c1 f  F$ T7 J5 l$ v0 r1 A& d% R

我諗每個人反應都唔一樣8 {- l4 i2 G) {/ k5 q7 b
我高潮果下就都會射但只係射少少 大概維持 2-3秒左右?; _( v0 T9 C; ?3 F" M" G2 B; Z' ?
但個人唔會進入聖人模式同埋會唔想俾佢停, V5 }- p) `8 `
依個狀態可以不停循環

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 11:51 發表   
3 }( b  i2 M7 ]! U/ N' h我諗每個人反應都唔一樣7 o0 N7 m! e  s8 x" o9 H0 s
我高潮果下就都會射但只係射少少 大概維持 2-3秒左右?0 O$ [4 c/ d% V) ~* V$ E
但個人唔會進入聖人模式同埋會唔想俾佢停
" w. ?# k! ^, m# m2 S依個狀態可以不停循環
# j. Z# e1 `9 L! r8 i: Q- {. O5 E$ Y
, P' n* c/ q6 p6 Q  T
咁可以隔幾耐又循環? 可以高潮幾多次??
) m; G. |4 _* ?$ V7 ^) d- R3 v0 x會唔會唔射精都有高潮?+ V% \! u/ y8 s
同普通打J射精感覺有乜分別?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-24 13:55 發表   
2 ?" b. `! ?& }3 ]1 S
' ]+ b0 Z, p, i5 N$ t$ ?5 m; D$ h# r/ ^) o. ]. w( o9 H9 Y) }$ Y+ D& g
咁可以隔幾耐又循環? 可以高潮幾多次?? 5 f" o) D) s8 W' x
會唔會唔射精都有高潮?( g' c1 c% d6 M+ @) H
同普通打J射精感覺有乜分別?
: m0 Z8 r# w! ]* b# J, a; o" d
) Q+ _. J  v5 }# Z& |隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下
9 Y: r$ D/ A4 @+ Q- _, H高潮我試過最多4次 1 g# _, g9 K4 N" e
同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 15:19 發表   
5 P( l1 K5 O( X1 }& F( G; O& v" ^+ G" P% W

+ ~3 O6 _. c2 K5 u+ \4 L3 _隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下
% S. A5 V! r" M高潮我試過最多4次 7 n6 @( c4 Y& f; c2 @2 F4 \
同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎
0 l, w  h. h( T; z: n- K

$ ^; h4 k) N" b7 Z$ `4 F即係話半個鐘有4次射精高潮感覺?!咁正?!
  J, J) K" N3 g5 n" B普通打J只得1次高潮感覺, 然後就聖人模式....

回復 11# xrm6013s 的帖子

好難用文字形容
: _! Q/ a1 ]1 G9 p* t- p其實中間果啲高潮 我覺得只係平時射野高潮既 8成 感覺左右 : ~; i' W. E( W* d! M' ]
最爽都係最後插到射/噴果下

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 17:24 發表   
0 W6 o5 C" Y2 N" L- y5 H好難用文字形容 3 w; h6 Q+ E( H% c3 b
其實中間果啲高潮 我覺得只係平時射野高潮既 8成 感覺左右 4 g* N! Q- b8 Z$ t( i
最爽都係最後插到射/噴果下
, o& B4 W* _! c  z% l

( h; e  |# `7 h% l請問用咩玩具??! R* e7 x0 a* Y
因為我唔係好想買假陽具2 k, t6 p( y# u0 {
比較接受下面呢D9 C# v, `) X6 Y

- T( T: k$ i3 j+ o+ p* ~0 k3 B! h9 l4 T6 l

我開頭都唔接受假9 所以玩你講果隻按摩器$ ?- ]2 ]$ `! y9 h, _
佢係做到高潮既 但唔係次次得 可能我都唔係太識玩啦
" q! F0 [& M* {, h: |; H. e! N+ h7 ?+ u* `: k8 Z3 z
最後好奇心驅使次下買左假9黎試/ _# O) c2 W9 p
點知假9 係仲正過依D按摩器  仲更加到位 更加舒服 我都唔知點解 可能每個人都唔同啦
! F7 ~5 l5 t/ B
9 v- n) F1 t, y我買過幾條假 9 結論係唔一定粗就係正 我依家玩果條係比較幼身都短 已經好滿足 每次都可以玩到插射

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 19:28 發表   5 F0 H3 d0 ^& g+ J" T
我開頭都唔接受假9 所以玩你講果隻按摩器
2 j3 i) N7 {0 ~% ]佢係做到高潮既 但唔係次次得 可能我都唔係太識玩啦
% s) x+ d, ]/ ?  R/ K8 Q# \  z8 w: c
最後好奇心驅使次下買左假9黎試5 }" v9 |/ \6 |' D' X
點知假9 係仲正過依D按摩器  仲更加到位 更加舒服 我都唔知點解 可能每個人 ...
$ B3 Y& H+ C/ h6 R+ _7 t1 E/ F2 v3 l: [8 c5 g4 |
你係咪用有吸盤吸在地上果種然後坐落去? 定普通果D?  c( }3 }" v3 l
前列腺位置好在肛門對上6-8cm, 所以我諗假9應該唔洗太長, 反而係咪應該要彎彎地? 最緊要掂到前列腺個位

回復 15# xrm6013s 的帖子

冇所謂 邊隻都OK 但我買吸盤 可以玩多D唔同既姿勢 5 E( R  Y8 A( B
本身假9 都有少少微彎 所以OK

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 19:51 發表   
0 g, X  p0 {: k& L7 q7 I5 I2 W: U* P% y冇所謂 邊隻都OK 但我買吸盤 可以玩多D唔同既姿勢 - i3 s) A; G2 I3 v0 F3 `5 O
本身假9 都有少少微彎 所以OK
% l/ d( d. r. x! E
! i" E, C, W2 W& c咁又係, 不過按摩器可以出街都玩得

試曾經誤打誤撞試過一次成功,比射精更high, 只會射水

我記得有人話過係類似想屙尿但又冇尿出,9 U& L( m. a1 y- H" J$ `/ Q; W
就算有都只係少少咁滲出黎。& q/ v, R7 o3 A0 o% t. p
而且係持續o既感覺,唔會十秒八秒就完。

引用:
原帖由 kwong0444 於 2021-8-25 23:58 發表   
2 i% ]% O# Q+ P8 w/ f! E試曾經誤打誤撞試過一次成功,比射精更high, 只會射水
: Q1 H5 x/ q' s" @6 T9 x( [

2 m0 l9 Q) ]! L& o4 T! y! Y即係潮吹?