嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好開心, 今日終於成功左[已補相]

好開心, 今日終於成功左[已補相]

頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^
* s2 r5 K( y# |% Q6 E: _" g" |
6 Z" j6 z, G/ g& }# n當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就行左去啦, 超驚險
$ h/ Z5 _  k8 J! X# C[local]1[/local]/ \0 v' F: Q/ R' L. G$ p6 w  J
' @7 O( y( g, P2 Q/ b
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
開心事∼

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表     V8 V! n( I# s8 k  m1 G
頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^
+ K1 J5 M" s7 F& @' t* n; q0 F9 J. C1 O2 d
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
# I5 w( H/ u6 W3 z5 `* m

: ^, U3 b0 D' T" b2 `外出時當作自己是真正女生,穿衣平凡些,應該冇問題

回復 1# jesscd 的帖子

我都好想呀!有無相分享?
4 ]( O& @9 ?) O* N7 A7 u% e0 |我覺得只要係女生打扮,打扮唔誇張,身形又唔算大隻,動態似女仔,加上又有口罩,基本上响街,d人唔會無啦啦懷疑一個長髮女生打扮ge人係咪男人; B" E) g9 B& e- Q% K/ a9 {- n

q4 A6 Q' ]8 m, N. f# y[ 本帖最後由 soyi 於 2021-8-18 22:30 編輯 ]
soyi

回復 4# soyi 的帖子

唔識貼相上黎…………

回復 5# jesscd 的帖子

你發帖時,你會睇到有欗上傳附件,然後撳選擇檔案,之後拉到下面撳發表帖子
soyi

我明啊 之前我都以為會好顯眼 出到街就發覺其實冇人理咁濟😂

替你開心啦~~~~~

Congratulations sis!!

唔知點解, 我睇到尼個話題 而吸引我入來睇... TS 的终極目標!  
' H! n! i& C8 z  _5 g; X( h* @. b! c: Z  c

' N# V* W8 A0 Q2 S/ V( S8 y2 B7 ~6 y( R! r

- v7 B. ^+ I; V* a) ^. v8 n, ~0 N- P3 q8 O# z; H; {/ X  v) x; u, U
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

我都好想咁試

回復 10# shuinu 的帖子

嘩…………我打錯字?* @8 @8 o& c; ~0 G

( h1 u5 X) w2 ?# R- ]  \btw…我發覺我尋日化妝同女裝時已經無左男性個種性興奮,完全消失左,可能我剩係掛住扮靚同襯衫……我覺得我思想上改變緊

替你開心,人生重新開始了。

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   
- S- J: X# A0 A$ x4 E( t1 ^頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^7 ?1 c$ A7 S* L3 v1 K4 V& P

$ K) R8 {+ L9 h9 b7 ?  R( u當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
( p1 u) w- Q5 g, d) i- t4 }5 M  M- S0 D. P4 n
可喜。
2 z! ~  m) ~+ w* N* |
% w$ N2 h' ~$ s& c! N' QBtw 點解個男生,要講 sorry ?
享受 一分一秒的 CD

因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-19 10:39 發表   
; A3 n" l0 N; |- k3 L8 ?6 t+ x因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我
3 E8 ]8 D& w5 p: _9 n

" Y: Z* p- z' t. o9 x- W. H0 V( m可能,想妳好久了' M. D. B% H8 r3 C& t; N4 U6 _
7 S0 P0 J6 H$ f; ?* _4 V
相好靚喎
$ D/ m) x$ |0 ]5 n$ t* P4 g4 \0 R: [* l這角度,. y1 Z$ b  y$ V5 e' R; B$ T
見胸,細腰,圓臀
6 G1 X2 }: L! ?$ j
+ i) B" {/ e" i9 `(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

回復 16# misslady 的帖子

Bra無得別墊底, 由佢中空仲自然
6 ^. P* ]# S4 C4 q+ X8 c% `/ {" {PATPAT有墊過既
7 G( r5 j. U$ U9 C' _% w- ^7 H8 X0 R7 a9 z& P* G* `/ x
腰就真係乜都無執
* ?) [5 N7 x' r/ K+ W. s5 f- t$ p& b* |

不可能認出吧

好好呀,enjoy 去街呀