嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

成日笑人戴綠帽,點知今次輪到我

當你打扮成女生

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你又出軌囉,各有各玩.
* B& k) `% |# ~( qCD 識男仔

回復 20# princess 的帖子

我諗而家得番時間幫到我,希望可以快d沖淡件事

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-8-17 18:31 發表   
; v+ n1 C% z5 {" j# j+ ^" z8 F其實用女生角度睇佢前男友係正,又大隻又大同粗
# v& n1 Y: X2 ~9 u7 c7 F9 p2 D* E8 _9 n& O, h

3 R4 [- L& a8 T! |% x5 R# t7 N* ~2 G; S
/ E1 i% H# d0 M! }3 h3 J% C
..女性… … …, 這樣............

引用:
原帖由 fish 於 2021-8-17 22:32 發表   
' ^- g$ T, P* Y2 c你又出軌囉,各有各玩.
# V1 q% w' Y' fCD 識男仔
5 T& K' N/ w+ {: `我有諗過報復佢,但過唔到自己過一關,雖然佢對我不忠,但我唔夠膽

分開吧! 說句再見

代入女性身份,兩個男人都咁愛,你會點??

當你打扮成為女生

回復 27# jesscd 的帖子

我老婆堅持話無投放感情係佢到,只係話同佢係性方面好夾得,同佢一齊可以玩得好放,言下之意即係我滿足唔到佢

你老婆知你CD嗎?如果是我,我會三人行,哈哈
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-8-17 18:51 發表   % j0 j1 B- s1 N3 |
. U6 |" m; E" g
我都唔知算唔算有呢個癮
" y  M1 S2 o# ?" g: f" `好鐘意幻想呢一樣野,就算平時睇AV,都會睇NTR類型
! T/ h! w' n9 Z4 q' @( A. }都算係我願意原諒佢既其中一個原因! \5 E$ e6 c$ W/ [
但岩岩殺埋身既時候真係有d手足無措) z1 {# D& H6 c  Y  U9 Q4 @
我都好想有你咁大方唔介意,咁你老婆係唔係真係出去搵?
# C2 E( ?2 {2 _1 d佢似無,但可能做左我都唔知,我都好希望佢搵到人滿足佢。
$ a4 w/ F1 M: o/ x$ I只要兩人雙愛夠互信,何必介意d 肉體上咁膚淺既定義。
* j, `6 f$ \2 l. l- Y3 @0 T2 Y如果Ching都係呢類人,大可同老婆講,大家都開心,你又可以滿足綠帽癮,佢又可以滿足,何必咁介意世俗人既定義。

回復 30# maisie 的帖子

我打算下一步同佢坦白呢樣野

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-8-18 14:50 發表   
" S5 V, Z$ p% s; S' a' U. U4 z我打算下一步同佢坦白呢樣野
. E1 E& O3 `6 g" f
2 S+ H* m4 Z$ k* y: f
对絕大部分的人來說" \% e9 V. v1 W# B8 H
這是 Pandora's box+ x( i$ W( }/ B
建議您最好再三考慮一下所有的後果才決定

回復 33# JoJo1217 的帖子

所以我想等所有事情淡左先講- S6 \* P: q% a' b: K6 t, Y
反正我都無野好留戀5 J0 f. t, P7 ~- F
如果佢接受唔到我寧願搵一個接受到既,起碼佢唔忠於我,但我忠於自己先

既然你都有最壞打算,仲有咩好怕7 c8 A( B7 I% |% b! q5 a
8 ~! x0 u, t) K- N' `% O
$ C$ }& l6 m, v

0 i4 x! K4 M; }3 ~: \+ K
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-8-18 21:42 發表   * D) f/ N+ v3 \5 X, X
所以我想等所有事情淡左先講* y/ ?$ ?. z8 |9 Y
反正我都無野好留戀1 t0 w: ^) L) q
如果佢接受唔到我寧願搵一個接受到既,起碼佢唔忠於我,但我忠於自己先

如果你心仲有佢就當無發生過唔好再想咁多,
" v" k$ U& I! P4 e  n' e  ~, k0 P/ H$ L* r如果你心已經無佢咁快d斷好過

回復 36# hong1982 的帖子

所以而家咪大家當無事發生過繼續一齊. ?* V  m* _2 @5 o2 O+ q  p. e1 r
佢係我身邊就無事既,當我一個人個陣又會不停咁諗起佢地上床個畫面

回復 29# StephanieCat 的帖子

如果係哩原因咁, 我覺得佢再犯機會極高........ ' Q) R4 e# Y' {0 ]3 C/ B
女性係哩方面開發左會返唔到轉頭.....

你溝番佢條仔個老婆,四人行咪得

回復 38# jesscd 的帖子

我都知,但無辦法,過得一日得一日,可能遲d我接受到呢