嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次出房門就GG左........

得就出,唔得唔出
) n5 }8 |4 h5 K  K5 P6 g冇妥協
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
So excited!!!

好彩有口罩,研究緊眼同眼既眼眉如何女性化啲

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-6 10:56 發表   
( P: U( o, I$ _$ a7 f2 w5 c趁女友唔係屋企CD玩下,諗住出一出走廊
" @9 P6 @# Y% B2 y點知一出門口唔夠行兩步就見到清潔姐姐....望左我幾眼........8 `' `& K+ i% I' l! a. Z
雖然有戴口罩, 但我嚇到掉轉頭返入屋......其實我只係飲完個檸檬茶想拎個膠樽去大堂回收咁短路🤡ԍ ...
# C; Q+ {8 p$ B" U* a( W& ?& N4 r; z  o
成十年會員; N$ e- H6 A# `2 B
竟然仲未識化妝?
4 w* w! d0 y2 I% `3 y, l5 R如果純粹享受女裝
5 Y6 o5 D8 H% E: y% e2 q就冇必要出街
.

回復 24# hi0383 的帖子

因為而家搬左出黎住, 唔再同屋企人住....又唔同既

回復 14# MissDoris 的帖子

驚影響人地...........唔關事

引用:
原帖由 suki1314 於 2021-8-7 12:38 發表   
0 Q% d6 U& D% o上個星期我仲尷尬,酒店化完妝出去偽街番到酒店,同我lock左度門要拎身份証去樓下大堂開番
6 Y9 Y$ k# b3 N+ C' @7 S  R& l( i

; y2 h! l' M+ C+ a- K* C( v這個又幾?(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

回復 27# misslady 的帖子

通常我發惡夢就會夢到依D情境

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-9 17:35 發表   
" R/ I8 o6 n3 A. C% I通常我發惡夢就會夢到依D情境
6 x+ r  l. @1 t+ M8 j. y- Z; Q0 k$ u
: r" g0 C5 u3 d" b+ R1 U# D4 D之前,去酒店," o( T+ g# l% g5 ]
Cd 岀門口前,
! V0 H, V: ?6 b' E7 {- C5 ^真 再三確定,門咭有 跟身 : u5 l9 N. g% y4 @  z
* z/ U* q) g2 [+ Z5 P" t+ g* R
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 suki1314 於 2021-8-7 12:38 發表   2 N" L# L$ \3 s1 u! B$ j# U
上個星期我仲尷尬,酒店化完妝出去偽街番到酒店,同我lock左度門要拎身份証去樓下大堂開番
2 o- c+ X2 @; Y! t- `0 Z5 y
% N( r/ _$ p$ T' A( l8 ^8 ^起碼有帶身份證, d! T; y) G% l5 q1 {  `
, V( _! M9 R8 j/ J+ _
你係話你有帶卡但酒店lock你度門?" u' W& p# C5 M
係咪過咗 check out 時間?

oh so sad...

如果你2,3日內無聽到鄰居or保安or清潔之間有類似話題,你都唔洗驚,因為咁代表個清潔阿姐認唔出你or無當一回事
( v) b' m% P; ]1 i& F6 f9 Y因為以你咁(形跡可疑)ge舉止,如果個阿姐有同人講的話,一定好快就會通晒天。

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-9 08:49 發表   0 P& X* e- T1 D, X/ x& t3 O
驚影響人地...........唔關事
2 N9 M, {5 u+ b# ]4 D, C9 D3 {: n3 W9 `2 a4 N1 N
願聞其詳, 可以點影響人地...

回復 32# VinVin 的帖子

好快換人, 我又唔驚

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-11 17:04 發表   
: a, V: L+ s1 a. v' [8 G, ?好快換人, 我又唔驚
, e9 h/ C; i. L2 Z# i/ C. ~
+ A9 y) Z2 l9 x
看 #1 ,都有成5,6日, 都冇事了?' N: O# X9 H4 w

, \/ x# w$ e* Q7 L% t(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

清潔姐姐是服務提供者,她面對的客人,數以百計,她已見怪不怪,不用上心。

經過哩個星期既嘗試, 我真係覺得如果偽街著返最最普通簡單既Tee + 牛仔褲 + 著普通裙 + 最多加件薄褸
% V+ O; |/ g2 N1 \4 d7 [7 O. ]$ I( ^人地係唔會理你, 根本係唔會覺得有問題, 尤其而家有口罩% o2 R) t& B3 A1 O

/ J& q) X4 H$ o# w& @如果次次都花枝招展, 即使真係女你地會望啦

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-16 16:04 發表   , m" m1 Y- h1 w( E3 y2 B
經過哩個星期既嘗試, 我真係覺得如果偽街著返最最普通簡單既Tee + 牛仔褲 + 著普通裙 + 最多加件薄褸6 G2 a# R1 f1 ^9 ^; _
人地係唔會理你, 根本係唔會覺得有問題, 尤其而家有口罩4 l' q+ S1 E6 h; i0 M, f3 A9 n7 K

8 K9 h# f7 W, o, y& i1 l如果次次都花枝招展, 即使真係女你地會望啦
. J$ G# x; O. T- F0 y! r4 |$ j& N4 H1 d: t& i9 X" o8 K" ^5 i
愈來愈,有心得。! _$ l# C* U. s' y. G8 n

' x3 {6 s- Q' T4 I( ?9 b4 G(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 38# misslady 的帖子

我覺得自己心態思想可以轉變緊……

有經驗的清潔姐姐,見多了,已見怪不怪,我今天在商場去洗手間,入內見到姐姐在清潔,她連清潔中的牌子也不示在門外,那,我就,妳做妳的,我做我的,不入廁格,在尿兜方便。