嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

今日戰果
; G; c  N! ^9 }; B. R
( ?' O$ l$ h: D/ t3 R  t' s[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-7-22 17:26 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-6 07:46 發表   : P1 z+ A' Q7 g! g
返工去街經常穿,會著埋高踭鞋
3 f* m; _! A6 L; Y, W- l

( F, h4 \, C+ O# y, p% o4 |0 r5 R3 Q% w你女裝出?

D數大會吾透肉,無咁性感!* P' n! }) g$ l+ [
請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。
! I, g/ u; r8 u* ~謝謝分享!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-8-10 12:53 發表   
4 U) ?5 ]6 `' @D數大會吾透肉,無咁性感!$ Y$ F0 ~" Y2 @% Z# `
請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。: p, a4 n1 m6 x# @% c4 Q5 m
謝謝分享!
1 I- t# B, s7 m, G$ o/ A
1 C- u0 h" A# O. C7 Z我反而覺得厚

其實澳門有冇啲咩地方方便買絲襪?
0 J5 I: I: O: Q, V2 j9 B) s* u
# Y- L2 v! ^$ b/ q[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-6-8 00:52 編輯 ]

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-21 23:55 發表   
- X  a* N6 o) z其實澳門有冇啲咩買絲襪
6 g0 F0 ^. M* N# i' S' \. N& D

! V+ H4 O+ d: D1 J$ a" wMINISO囉 再唔係就88伴

引用:
原帖由 Mrng 於 2021-8-23 14:22 發表   ) K5 b. R: G' q3 W+ {8 Y
0 M& O1 g' t6 B% [! d  \

) i6 o+ q. Q3 ^/ v; pMINISO囉 再唔係就88伴
: ~6 B: k' ]( I) d  ^
; ?# g# u& A; D8 K八佰伴我都想⋯但女裝部⋯

厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-23 17:55 發表   
; P8 b0 B6 e. |厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限
$ N' ?6 [; U+ l& D# M5 i

8 |% B9 d# m+ W) g  P4 ]% F其實薄身都好,不過我腳毛多⋯
$ [! y7 B: a6 W" g: m
3 \3 Z1 C5 n8 u" \& ]夏天厚都可以,有冷氣就得; @7 o4 r- ^; P/ {! U7 {9 T/ g

) e7 {( O5 }0 G1 g! L/ G% v' }[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-8-23 18:55 編輯 ]

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-23 18:49 發表   5 l9 A" W; a" [: [: c2 n# R- S! i

! ]2 H# U2 w& t7 P1 q. Z2 x0 ?: [: Q1 r/ @
其實薄身都好,不過我腳毛多⋯
) F3 K( `' X! S
$ v5 M- I0 L0 M0 t# G: s2 ?$ \4 `夏天厚都可以,有冷氣就得
. [$ N% |9 [, O6 A1 g7 Z
: n8 a8 C! @0 V/ X7 K# B講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-24 22:14 發表   
9 A: m* [6 U* L$ B2 E  V7 Y8 |, ]1 Z

: y1 J- P' N; j& }2 H4 v- A0 B4 I講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!
1 `+ f0 o/ ]/ j
* K9 r- N8 E  d1 q
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-26 12:04 發表   0 j* ]0 _9 R7 }3 Y# D+ {

$ M8 H( |! K5 a/ S. ]! b& z5 S$ N7 Z, {4 A' j; y( w8 ~- B' r( ~( ^
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁
4 {$ ?% f5 `9 ^3 h5 l  D' a
成套買返黎試

我在八佰伴或UKtights買多.

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-28 00:27 發表   $ ~& E+ u2 A1 [6 u% x; J& C
我在八佰伴或UKtights買多.
% m5 t" E0 \  ~9 L- K, P9 d8 }9 W
. x6 \2 z: s% ]( z$ a4 F3 R$ a
女裝去八佰伴買?

看來你想試女裝.- v9 g. k$ B3 S* H) p+ i8 Z
買套試試

回復 34# JayLai 的帖子

男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-30 05:10 發表   
/ F8 S7 D  i: W9 h; O& X男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose
: b0 D: Z$ U/ J8 Z; |

. l& B' V% U5 X- K# r呢啲女裝店我真係唔敢去買

新絲襪

A: ~! I. B4 b' R+ X
$ J0 s7 s" x8 E- c# t160D+80D6 a% p, v9 y! G+ b7 P  t1 o* o

. v5 P5 i( g4 A) _( h1 V" L& e/ d8 D- ][ 本帖最後由 JayLai 於 2022-3-17 19:31 編輯 ]

wow! 不錯不錯很美的絲襪* E& K, _# u! U
其實大公司買絲襪, 不雖要女裝去買2 Y3 c3 U( l1 e3 X' b
因為不會理會是什麼人買
4 Z, r: ~7 ~& x/ S' ]7 {3 Y3 B而且大方一點sale姐姐, 會肯樂意介紹1 m  w* u, V& N/ c% n, D
當然會問,呢啲係大公司標準對答。你答話 “[佢]穿著xx size,身型肥瘦同我差不多,平時喜歡xx 類型內衣”就得,有啲野心照就算,無必要直接講埋出黎話係自用。" C0 t6 J- C0 O
另外呢,拜託拜託,唔好揀人多旺場時間走入去,做你一單生意而嚇走現場幾個女顧客的話,我係sales我都唔會俾好面色你睇啦,
. w( G% u. ^' z% o
$ f* s' _! ]. c9 S- Q1 M) `[ 本帖最後由 ngyl1394 於 2022-3-17 09:15 編輯 ]