嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

欣欣4月既某個星期一返工時間想有人約我 @v@ (176cm高或以上)

欣欣4月既某個星期一返工時間想有人約我 @v@ (176cm高或以上)

想有176cm高或以上既人夫/哥哥/肥叔叔約我 ) A. w; b# x9 o7 Y* A
我170CM 54KG
* i0 D, T' D' I2 g有意思就PM我介紹下自己啦( a! W) V* X& w  e

- R+ k1 f/ J* q4 F[ 本帖最後由 愛.o 於 2021-3-29 11:22 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

我183高,你有冇w7?

引用:
原帖由 Fatcat 於 2021-2-19 12:17 發表   
* J- G& J5 \1 ?6 G8 X9 p8 }我183高,你有冇w7?
* Z# W2 z# H  n
no
, q8 u/ v$ T5 F) U0 g. Rtg

我都想約你,可惜冇176...哈哈!

回復 1# 愛.o 的帖子

祝妹妹心想事成!

我差1cm😥

引用:
原帖由 邱比特 於 2021-3-12 08:19 發表   : K% F$ z, U8 W/ h- \8 B
我差1cm😥
$ z; k+ D9 Y) [7 v# N
誤差RANGE 之內

香港係咪真係今女多男少

PUSH !!!!!!!

可惜我唔夠高.

引用:
原帖由 ae111 於 2021-3-12 22:55 發表   
; [, d# i$ p% v1 W1 O可惜我唔夠高.
+ m* C/ u/ \1 z3 q; h7 ]香港真係冇高男鍾意cd ?

引用:
原帖由 愛.o 於 2021-3-14 00:38 發表   ; N& D+ U. j: U1 }

$ d- [  H" b" L' k9 C; N7 T香港真係冇高男鍾意cd ?
1 d# G, }7 [  @( m5 Y

引用:
原帖由 Fatcat 於 2021-3-14 01:15 發表   . C* k% T" y. s6 ?) ^
. R( p; v% h0 N0 g  ]8 h4 x
  ?& S# p0 e* H# h  b其實點解今神秘, 今吾識介紹下自己?
. K$ e! q: S. L/ _: p% K有完就算? 做男仔吾應該主動D咩?

失望..........港男

回復 14# 愛.o 的帖子

係囉!香港好多男仔都寡言及被動呢!

Hello欣欣、我35歲人夫178高、唔介意可以認識下傾下計吖

引用:
原帖由 kk516 於 2021-3-17 03:22 發表   % E$ `! t& g1 N- q; X  z2 O- O5 Z
Hello欣欣、我35歲人夫178高、唔介意可以認識下傾下計吖
2 x, i) O: z  {0 c# i) ^% ntg?

35歲,181/75kg
5 M6 e3 D9 Q5 h9 ~: y" j8 }. I有興趣認識下( u. |; g! G# }" h0 A/ _
Tg: Sweetsweet520

老人家可以嗎

Tg @. Xx614