嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求教如何將100%麻甩佬變做可以出到街唔畀人發現自己cd

引用:
原帖由 noel 於 2021-2-10 18:13 發表   
3 W+ e" H! y  b, n* A" Q想一步到位係無可能,就算外表ok ,行爲舉止成個麻甩佬咁,一樣引人注目
! [# U5 H' a4 Q9 o2 k

- T( k  e, U/ X" ?1 Y似乎都係要繼續做麻甩cd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 19# 男人最痛 的帖子

依你的高度,真係要減到60kg以下,才似一般女士的身形哦!

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:34 發表   
8 t7 j' L/ Y2 ^+ ?4 i5 g. Z4 E; z9 c0 j# _& K

% ]  b; ^2 q3 z0 ^認同,但又唔使減咁多呀
5 l) e% |: H5 K2 e
+ \9 H2 j4 V% l
170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地8 L- m+ {& L6 c+ |0 S' g) Q
唔想俾人發現又唔想減
) Q* H6 ], r; y0 O) L! N劇本再落去就係同屋企人住
& {+ I+ q: c2 F& R2 C( M$ B7 h唔可以呢樣果樣
3 r' g6 \  W( b7 k+ o) g# T3 U. d: T; a- H; N

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:39 發表   
$ ]& c! D9 W5 w4 @3 F8 r
. V) p  J& U; S; n' {1 @/ ^
* d+ v) m% z& g, N" l( v' U' T最缺就係錢,如果大把錢就可以請人幫手
/ Z8 ?3 t3 b. g8 I2 N其實都未必關錢事,行為舉止嘅嘢唔係錢就解決到
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-2-10 23:53 發表   % q. G) Y( a/ g9 M& f

5 A2 U; B+ b! m" @( Z: Z; H4 L1 n, @3 K0 A
170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地6 ]% e3 f' i# d* b: `' x. H
唔想俾人發現又唔想減
; d- W* ^$ D& c劇本再落去就係同屋企人住6 A- `! ^# V; f4 Z
唔可以呢樣果樣1 X. P; A% u+ B: W% E+ h" ]& O
: y; E! P6 Y! M( \
7 ~9 l8 c* W9 M* c* J' r
結論隨時只係徵文比賽,去到最後咩都冇做到
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-2-10 23:53 發表   5 O; y5 M3 k# m+ K
0 b7 i. D/ ?9 C( R2 f$ {& d: }3 l# O

3 g, ?5 A' W; K+ O1 p, u170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地
/ e9 S8 J) H( J2 \7 `唔想俾人發現又唔想減
& f& e4 R8 y- Q5 m4 T3 k劇本再落去就係同屋企人住
0 a$ A" L: B/ v  ~唔可以呢樣果樣
2 E: i! w) t9 _
" L6 H; l) e9 Q" Z
. O# _! X! A4 S* P8 _/ |
唔好咁啦,我之前貼相果d都係170/65,包括icon果日 XD"
4 X0 @$ |" h! @( F- J9 f4 K3 T7 n0 i" {* f: [, C/ t
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:39 發表   
, \! [1 \/ ?$ W' l
$ f, }1 D1 X# G/ V' r* L6 [+ v# P
5 v: b9 s7 {2 o最缺就係錢,如果大把錢就可以請人幫手
6 s3 M+ f5 T: ^6 ?9 F
通常我見人最缺氣質,有錢都買唔到喎~
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:34 發表   
: a" S2 t) X  A$ D7 ?( l0 S' A1 j0 f) K% q" J' v" f
; z4 k  J! @" m+ t7 q4 I( J
認同,但又唔使減咁多呀
* ~5 S; c- [& L4 b可以試吓著啲鬆身啲款式嘅衫裙,同埋唔好露咁多肉,應該ok的

真想,( ~& Q7 R$ b% [1 K/ Z2 }

; }7 k3 F- Z0 T/ ?5 w" O- `" k) E定只一次性,想穿上女裝?7 \: u* A* f+ x1 p6 ]: {

% M0 ^5 r5 t! B5 g6 n6 j/ F. D(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

我覺得未必要一步到位,可以試下中性打扮先,例如鬆身衛衣、窄身牛仔褲、平底懶佬鞋,當然裡面要着女裝內衣。在街上留意下女仔的舉止姿態,覺得自己行為模仿到女仔,就可以帶埋假髮,一頭長髮就係較女性化嘅標記。宜家個個出街帶口罩,唔驚畀人睇到啲鬚根同個喉核,但都要修一修眉毛喎。

我都有175都可以CD,不過係以前輕磅果陣...
! N9 p9 D5 o! W往事只能回味啊

日日帶口罩,只梳靚D頭長髮加對耳環已經幾好睇。

其實我都係171 76KG~ 今個星期,日日都CD出街~
晴晴是一個Part-time女生,游走於兩性之間去看性別世界。期望自己可以成為向日葵,永遠散發正能量。

其實骨架大橫都好易睇得出

身裁咪就師奶啲。

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2021-2-17 22:49 發表   
& q9 Z, P3 g* u& P% e3 l其實骨架大橫都好易睇得出
% \1 [: q+ P. K4 T+ d/ {0 |* k1 I( s6 r0 q: `! d7 E
完全同意,所以好煩呢

我都171卅79kg,一樣cd出街影相,身形可以用腰封及衫的大細去修飾下就ok啦