嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無同好喜歡絲襪塞口

有無同好喜歡絲襪塞口

以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口/ q* r! r- \* }( l
唔知而家再開post仲有無同好呢
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
絲襪塞口就未試過,絲襪捆綁就有

我鐘意用封箱膠紙
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 00:19 發表   + a8 H) w9 N. R
以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口
. _/ ~  c9 ?/ b' o1 |唔知而家再開post仲有無同好呢
. K; k7 a; E- q% ?0 \7 E
. U: j, x; V5 V; ~( {我也是有,塞在我口,作出又姣又痛苦表情

絲襪塞口就無...但是我不介意對方塞我穿了絲襪的腳指....

今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪: H" y3 _* _' ^* n* u2 I, W% D
含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦

塞口,笠頭,捆綁都試過。

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 16:19 發表   
  r, i% ~5 X8 s+ F$ k9 W' b今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪, @+ ?9 K; |; O+ X6 J: d
含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦
- o! x3 ]/ R" M* s
* k5 T! H( \3 K  p個頭套住8層有無呼吸困難?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-11 18:05 發表   0 D) v2 x1 T% w/ d) t/ n: A
- r) V2 j! R( m4 K0 d7 ]% J" D& E

% O0 [' t/ A. u個頭套住8層有無呼吸困難?
9 C' Q3 ^% E( S4 f) @7 Y; N
; c) @) r& f7 T, r3 t( l% u無,因為係比較薄既絲襪,都仲透到氣
# S7 o+ C! h. e! l& f" D; C不過8層太辛苦,6層應該好d,壓逼得黎又唔會緊# h- Y5 E- @7 @# ?; x' o. L  z/ u

! p8 g6 r/ G* @1 {$ a[ 本帖最後由 lztt 於 2021-1-11 18:25 編輯 ]

絲襪塞口和絲襪捆綁都試過8 z/ {4 R/ c. B

捆綁絲襪正

但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過6 x: J. h% S" V

* ~7 ?7 o- A( Q2 j; h# ~就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,& [3 B- G8 P- O- l
5 `( H- M1 r8 W& p2 u
不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,
; b9 B5 h# v0 Z6 c( e3 t# @1 t: [1 ?( @0 C7 F2 |* F( K! @
因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪,我都還可以接受,' k+ N: w: Y( |
' n* [( x4 [, C/ E4 x0 z
但再有絲襪捆綁+絲襪塞口的話,我會說不。如果係名牌就更加唔洗想,/ [( ~' ^2 `2 [: ]3 a

3 `5 J# t$ t& [可能你地覺得我會好大轉變,話唔埋我著慣左絲襪既影響我對絲襪既睇法都未定,. x; }3 ~8 p9 _& l1 e9 P
4 o; Y) S4 P( ]! X
所以我依加著絲襪都係用呵護心態黎著,務求鍚佢多D,著佢多D

絲襪在口中會膨脹,壓到舌根的時候會有嘔的感覺。塞口還是用專門的口塞或是小一點的手絹感覺會好

絲襪綑綁和綁嘴巴都試過

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-26 18:57 發表   % s0 h6 P9 [2 d) i
但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過
- D  V5 V  e& y9 O! q
3 l5 r3 c1 u0 H) I: l8 P8 [8 ]就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,
7 v" p. `4 ~) T
8 ^$ M) u( @/ i不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,2 D- ], j6 H, _) j

2 w! I3 s3 m) E- j; {) Y. I因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪 ...
+ H- k$ i2 u$ c2 v* R7 Z/ S2 v
欣賞對絲襪個種尊重 點玩都好最緊只要兩個人認同