嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?' H* u  N0 U4 W  n
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用3 L+ q$ ]( p! m  @
想試又有D驚驚 ) p1 O2 @$ ?9 x9 C

k# o  Z4 P! G+ S8 R/ G( |係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
% w3 C: ?9 }' M# s有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.
9 p" o! h3 l% P7 i4 j( F' J
* D/ b8 d& d  E7 w! ]) ^食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.! i# {5 H9 I8 I

1 i& z, }5 ?' k" Y. C  J8 v
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   9 P. E# o; {, H
想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?; Z( x* E1 a( E$ ], r$ S
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用0 f. \- E, e" Z8 \# y! y7 B% H
想試又有D驚驚
: O0 S6 e* Z& ~/ @9 l( }# }/ Z$ ]0 q. K" _( Y' x
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
# R( b7 K, J  g: ^: _有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由$ I9 ]  B* e6 u! K! y
! V1 s4 h  {2 g& g- R
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   
- B' E& L8 M. N; j其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
4 H& P/ x6 _$ V' C# a2 R$ {: Q' a# E8 a: o
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
( r* ^0 v" ]2 ^; r令皮膚滑D同毛少D1 j7 n: f* b# Q4 w' |
呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   , s3 X0 ?) [  j- A
! ^* G# z" }: L: o9 r
令皮膚滑D同毛少D
! g' i8 P! {+ E; f! K3 v, ^4 p3 K呢個已經係原因
5 [% a' v0 N' Y( z但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
. m& L2 L9 X' `1 d9 L5 X4 N$ Y7 k0 B# `/ a) p2 W
令皮膚滑D同毛少D  {8 O# X/ P' g$ C" v
呢個已經係原因
2 @. R  v* {+ G: X3 G
附送黑眼圈添.....
- J: b! W1 @  C' K唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
* |+ z' ?( S- Q! Y+ J( H2 }3 d) ]
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩
- k6 H2 S' K. h& C; x
( ]4 W' I. s# n2 Q2 P0 S% n[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 14:44 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? # D3 S4 {- }4 I1 c2 g
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  
, B3 q2 M" k# j) i/ ~
% W! _$ U' Y8 l1 W) I3 F! p食藥得既話 話美容行業要關門9 O' U7 R* J* t' N3 x) D
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既1 d4 ?) V1 D+ \: @% W
6 `' G  M9 @6 e* T5 }6 L5 r7 @: h
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
0 v  y+ M, r. f2 Q) R' s+ s或者問你拿醫生處方
" c% Z1 J1 p7 W( V  X(原來係香港字食左字* N( V$ m: p/ Y9 v% T9 W' Y

4 {6 r- W. x. ]. g7 }/ k[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-10 17:09 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   
# a3 g+ s% ]; M; j5 c- J' }( C4 K9 A5 M9 F邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? 6 y$ ]. b2 H' x( k! s* ?
想清楚會 斷欲望做聖人  8 M: e$ w5 `6 t

% {$ _6 h9 S  I4 q食藥得既話 話美容行業要關門# X6 ^2 E4 W* Y7 Y: w5 [8 F
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既/ ]" \& q2 O, ~! @' u
+ u* W8 Q% M7 x; S5 R* B& V
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
3 K5 t/ p! Z& H# d/ N. s或 ...
) i" G" |# z9 j; G
無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛$ N  r( H0 ^+ r+ W$ C7 K: a
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
1 a9 @% t, P* t; g係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
# T/ S9 I% K; p$ X- c感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女; A% J5 |+ Y$ p$ e8 c( T0 r3 X
甘樣仲衰仲辛苦 0 g) E: l+ q6 g) O1 ?
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
& _' G4 C" y* f9 N當然你有將來又要付出真心 4 k$ U3 w- e+ S, r# V) ]0 k, S  ?
月入無5w真心唔好做男
  I7 \4 o* B( |- E1 l( w
: ?, D( x" r- C8 l[ 本帖最後由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:26 編輯 ]

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
* S' S$ f' f0 Q# l已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
1 i' i. s- ^2 i6 y係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧- e" k% P, g' b8 j, |7 w
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
! `6 c+ \1 J4 ?- K; E& u1 s甘樣仲衰仲辛苦
4 O; x4 A, x$ u8 I& J: l同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
% q) ]- V% N2 K' P1 L$ C, a' }當然你有將來又要付出真心 ...
5 e) W* @8 z+ G# T食完藥唔見得有成就囉  k4 ?, a7 z& m' d

' z: r' t' }. O1 ?3 K" ]9 U同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
+ [$ \- o) i  m" ]; G8 S7 F就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉. f7 ~2 x1 D" a

1 X8 ?! D3 H6 @4 M[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 21:14 編輯 ]

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   3 G, p4 [0 @4 e" i$ d0 Q% J
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
4 K- J; ~! i$ j4 }3 a) O$ ~. X係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧9 \8 V& Q$ Q3 o- O' d+ |. ?* t
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
( a: G7 ]$ D; s甘樣仲衰仲辛苦 ( `* y7 e% o9 \7 ?, G
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎+ q  w7 C  p8 x
當然你有將來又要付出真心 ...
3 ]( Y9 y, U  Z+ p乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。
5 u7 l3 B! n* {& b  [1 L5 P: H# `% V$ \+ r$ l% t( T
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   0 a! a$ g; u7 W% v3 Y3 b7 j' e
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥1 W( {; m" o1 d4 o! P& @5 Q
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧+ C8 s" ?! A5 T9 z; s6 L
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女7 h0 @; i7 y2 r3 w; L
甘樣仲衰仲辛苦
0 A. ~+ P* g# M$ m同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎: E. {0 [6 [8 a% [+ ?- u: {
當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既 % U, h; r8 ^" u3 K" G6 N6 a8 Q
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
, M8 k7 W; r/ a+ G已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥9 q) o3 T/ T2 ?; T5 r( h
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
- m; {" T' R, I, g$ q8 ]# t, K+ `感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
  ]+ f9 u; p0 |0 ^" ?4 b甘樣仲衰仲辛苦 * `% e, \5 ?: e) \" o- p. d4 J
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
/ P6 |& z* J+ F0 Y當然你有將來又要付出真心 ...
* i' c5 F( f' t. l/ b( E+ u: U5 Y日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   , {' ?0 s: N) l- ]9 S, ?4 z

, L9 X$ F/ R* \* w食完藥唔見得有成就囉
# k3 y& w4 o8 Q
: z/ ^4 K# l- V4 J4 V  H' _) G* T同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?9 E. a$ C! P0 z" r3 F
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
4 `" g* c& I1 v9 r& `8 q8 g/ H
  L$ Z' V$ h7 A, t/ S: R$ B) O  _: o9 C! a; m- [1 [
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
! C1 j' \8 f7 |- {4 t# l$ e- o# j2 b4 w
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   6 |7 m7 z5 p# L- Y' ]

6 h  g7 F7 F; @9 B日日想女 性慾依家野係好難控制
! F4 |" p' U( |
# A1 h! n: W+ G" F, D
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
& L3 M- N1 ?8 q: ^6 B3 B
2 ]! u% o- H* I  `2 Y( K
  \$ _5 j2 [$ @3 k8 w
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   9 P9 P4 y$ n1 I6 d1 q. ]
; A7 v" _, Z; P# m+ I4 ~! F
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
' Q# E( h/ z. j8 W: F) C5 V- s8 y
$ q+ g7 M! g7 C或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖' a1 N; j9 ^5 Q' h$ a) o8 E$ D
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論4 N) ]+ e9 s* I" n' _: c1 o" R

4 e; d; R  {" j  ]  Z& o$ S; J[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-11 13:59 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   * F- ~3 w5 s7 n% T; ^( C2 u7 [
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
3 S% _% Y$ |) Y. v. }* g4 g1 a8 T; Z" G' i
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
8 [+ X/ `+ u5 |4 Z/ i' t# I: Y4 D& e) e; s. J) o
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖! V/ L* R0 P4 g( |& t% M$ I
後天保養/天生 ...
) y0 E0 T# v4 A' l7 N做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser2 d5 Z! x' j' _2 F( u! f
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?  `- e& A" t5 T8 |

! P3 e: ^0 N( c- t0 Y3 F2 a其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
. q4 Q+ i: p" M9 z5 Z7 `5 u6 |
/ I; b$ s' P( Y做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser, @' h4 H( t( @6 |6 n  Q5 L
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?& I$ r8 N1 F. X
; E8 V2 U( Z. l/ K$ @" l+ {
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
1 m) v1 M6 ~# C; M可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi