嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪去 Gym、桑拿、溫泉

回復 55# 陳真 的帖子

其實師兄著在長褲入面,唔會覺得冇咁舒服咩?我試過短褲加絲襪之後,都返唔到轉頭,我多多少少都明白女人裙加絲襪舒服的感覺。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 13:28 發表   
/ j3 b! G. z0 {6 x+ @. [+ i其實師兄著在長褲入面,唔會覺得冇咁舒服咩?我試過短褲加絲襪之後,都返唔到轉頭,我多多少少都明白女人裙加絲襪舒服的感覺。
& P* H' n  i" n' m. ?0 f% m; N+ |/ R
, o4 o& H8 E' O
習慣了,唔會唁舒服。8 I" ~+ f- h6 l9 |" k

, D$ E* I) U/ w5 V& R0 n. O# S; m冬天保暖,夏天絲襪吸走腳汗,腳汗不會黏著條褲。而且,因為我直穿,感覺透氣,兩腿間既熱痱也沒那麼不舒適。

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-30 17:56 發表   ( K: l% T7 z. m0 W

# R  F) o0 m) l1 A8 d
/ b, I: j6 U/ l& `; ]0 L8 f1 L其實師兄你老婆知唔知你有著絲襪喜好?. a; ]3 ~0 w, @# C! G( d% l

1 l, |+ g# L( s3 o; Y我同太太正式拍拖時已經俾佢知道左我有著絲襪呢個喜好,佢話只要唔影響別人,就沒所謂。
1 b( \0 s5 E) D( k' F3 q3 k- y2 _- Q/ e( T
仔女開始大,佢要我戒。至少不要在家人面前著。) z% t- B/ W- z

+ x% j& U7 N% Q  N8 {4 {所以,我相信佢知我偷偷地 ...
7 o8 W. a% c8 x% K9 @咁你啲屋企人,包括仔女,知唔知同有冇見過你著絲襪?/ _, F5 t- V* I$ K+ ]; \' s

' q3 E  d4 O6 T* w我同你一様,拍拖時已經畀我老婆知道我鍾意著絲襪,佢又冇反對,所以我隨時隨地都可以喺佢面前著絲襪

引用:
原帖由 blackpantyhose8 於 2021-8-2 17:19 發表   4 P: A6 f" o; T$ ^: Y
我都係好似你一樣,喺Physical 著住絲襪焗桑拿,好多時都畀晒偷摸
' n3 W3 k. K7 a1 b$ Y
) \# }) m. ^7 Y9 w( q2 F
( k2 @6 w+ F4 E) o# x) h1 P畀邊個同點様摸你?有冇著住絲襪同人搞埋?

回復 63# wky 的帖子

仔女大啦,我冇俾小朋友知..

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-6 16:21 發表   ; {0 E- o: `) x" K
仔女大啦,我冇俾小朋友知..
8 f) F% x; _/ R4 m. u. {. ^
如果你個仔同你講佢鍾意著絲襪,相信你一定唔會反對

回復 65# 陳真 的帖子

老實講,我都唔知應否俾自己的小朋友知道,始終在華人社會,男人著絲襪都唔係一個主流,當小朋友慢慢長大時,怕佢會因為爸爸的喜好而有所自卑,亦都擔心佢會俾同輩笑。在外國就會好好多,外國人接受程度都大好多。

回復 63# wky 的帖子

咁你其他屋企人或者其他朋友知道嗎?佢地會唔會反對呢?
5 i& F; u8 _* e+ Y6 \9 @! |! v9 o9 |; K
不過,老婆接受就已經可以日日都著絲,真羨慕師兄了。

引用:
原帖由 wky 於 2024-5-6 16:35 發表   4 q+ X; a3 r+ t, B$ A% @

( ~% y& \0 p, g) A' O+ X& T如果你個仔同你講佢鍾意著絲襪,相信你一定唔會反對
* {' z/ k* h& n* b: q3 E: s
/ R/ b1 _6 Q3 Z* Q$ v; @3 i% k阿仔就未必。要佢健康正常地成長。
; B. S* |/ g2 Y0 g0 i1 ~# `/ E( v8 s6 A% C1 h6 c. C5 v
阿女就,等佢14、15歲,有可以會氹下佢著靚靚絲襪。

回復 62# 陳真 的帖子

直穿?咁仲著唔著底褲的?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-7 10:51 發表   
/ c3 |1 T; F* k7 i& X直穿?咁仲著唔著底褲的?
9 V. b8 x, l7 S) f+ N. O( h我薯絲襪時係唔會薯底褲的
' S5 O( V9 [( Q+ k; d4 I0 ?" C, j+ {4 z% X$ I9 H9 b) S( z( n
連褲襪 = 底褲

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-7 10:43 發表   5 c+ @3 \& |7 @. }% {% v
咁你其他屋企人或者其他朋友知道嗎?佢地會唔會反對呢?- d6 D, E# g3 @9 g. I( p
0 J9 l; I: j7 X8 {  y
不過,老婆接受就已經可以日日都著絲,真羨慕師兄了。
! T. l2 Y' O0 M3 I$ c9 _
屋企人唔知,但就算畀我阿媽發現,我相信佢未必會太驚訝
9 b4 x# q, E1 a; i& P: v6 k* a( E0 Y0 ^
事緣係小學時,我學校夏季同冬季校服都係著短褲,好似係一年級入冬後,有一日班主任喺堂上同我哋講,如果覺得凍可以著對絲襪保暖(依家回想都覺得好奇怪,因為我哋係男校),我嗰陣唔知乜嘢係絲襪,返屋企照直同阿媽講,所以之後每逢天氣凍,我阿媽都會逼我著絲襪,但嗰啲所謂絲襪,咪好似啲小妹妹跳芭蕾舞著的襪褲,不過係肉色版。其實嗰陣凍嗰幾日,我有唔少同學都有著絲襪保暖,但後來大少少,知道絲襪只係女人著之後(嗰陣無知,未知道絲襪最初係男人著),每次畀阿媽逼我著絲襪都好抗拒,因為覺得好乸型。後來到四年級某一日,忽然間覺得著咗絲襪後雙腿有啲嘢包圍住其實好舒服,從此就走上戀絲襪的不歸路6 F3 v: |0 F; d+ W! {9 `

2 T% m5 u' Q, l我第一對絲襪,係中四時喺7仔買的,嗰陣的絲襪質素當然冇依家啲絲襪咁好,嗰對絲襪完全冇彈性,著咗兩次已經冇興趣再著,之後亦冇乜再買絲襪,直到23歲嗰年暑假,先第一次喺永安百貨買咗兩對質素比較高的意大利絲襪,因為去買絲襪的經驗多,我依家去買絲襪係完全唔覺得尷尬,不過最近幾年,我只係去中環Calzedonia買絲襪,就算Wolford我都係上網買,但幫襯得最多的係uktights
2 V/ F: g5 y: e/ O9 N2 N0 I0 g* S" i% U& k( Y
除左我阿媽之外,我阿妹都知道我迷戀絲襪美腿,因為未結婚仲同佢哋住嗰陣,我部desktop的wallpaper係一對肉絲長腿。
3 s" r1 d; M" e( I: M8 E) ~
; f' w1 D9 p( I/ g6 x: a3 T. I$ j[ 本帖最後由 wky 於 2024-5-8 11:03 編輯 ]

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-7 11:00 發表   ) J. a. F) z( {+ d7 T4 b: C
6 _( q  s- j, r  P, N) K
我薯絲襪時係唔會薯底褲的
: Y( t7 ]; o9 |. A7 M- _) X
/ r" a& F4 c/ P3 g" V3 ~連褲襪 = 底褲
+ x! t& E9 X$ ?0 [我都係直穿絲襪,不過我係著咗絲襪先著底褲,雖然依家啲絲襪普遍彈性都好好,但著得耐始終會有少少跣落嚟,著多條底褲可以箍實對絲襪,同埋唔覺意扯旗時,著多條底褲箍實啲會冇咁覺

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-7 10:36 發表   
& w6 o  N: ^, f) h& ^0 K老實講,我都唔知應否俾自己的小朋友知道,始終在華人社會,男人著絲襪都唔係一個主流,當小朋友慢慢長大時,怕佢會因為爸爸的喜好而有所自卑,亦都擔心佢會俾同輩笑。在外國就會好好多,外國人接受程度都大好多。
0 b2 {' q+ @0 ?7 T6 h$ {9 M! f! q會唔會考慮下由我哋呢啲男性絲襪愛好者,自己成立一個群组,等大家可以交流下絲襪情報同心得?

引用:
原帖由 wky 於 2024-5-8 11:33 發表   % L9 S% _2 y/ Y! @8 o5 @' H! E

, {4 \; k: A) |% k, B會唔會考慮下由我哋呢啲男性絲襪愛好者,自己成立一個群组,等大家可以交流下絲襪情報同心得?
* x+ P: j/ \8 L/ j( }% |8 D, `. Z
  \1 a" M6 c4 c$ F  p
其實呢個 forum 已經好好...4 y' t. ], {) x9 H

# v; V: Q/ ^( B8 b4 f戀之天地有個 FB 群? 可以善用7 R! W' l0 p$ U
https://www.facebook.com/hkcdtv
4 P9 I" h6 B% f' k) m9 t# a
- ~3 _- V4 t$ v我也有分享絲襪美女照到呢一個群" s- n# E9 A! x  b8 a
https://www.facebook.com/groups/7742373027049520 E1 l7 X' ?) y1 Y  @  h
: D( S; C3 Q: F
純欣賞腳,有呢個: k: }1 i0 i. f+ l
https://www.facebook.com/groups/588034568063541& j5 Q0 E! }* |; D
" b$ C% p$ d7 |  H% D: B! S1 Z4 P3 y
+ K8 O  K- V& P0 J* ~' G0 D  N8 O
Shapings 亦有個 forum ,可以與國外同好交流2 M  V. u- K* t
https://www.shapings.com/community/forum

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-8 12:20 發表   
& M' r' V) ?& m3 s/ a& j+ d  J: z+ p! }8 r+ ^/ d

& u1 _/ U, `* |/ ~: R  c4 h其實呢個 forum 已經好好...5 C: K7 }# F! G+ t8 e- b

~  S0 `! v; r# o3 u戀之天地有個 FB 群? 可以善用
8 X3 L6 F6 m& ihttps://www.facebook.com/hkcdtv
+ a) V( h" m! Y3 J% O+ e: q/ C: d* W- a1 c& H1 q
我也有分享絲襪美女照到呢一個群' t- M) Q7 V6 D
https://www.facebook.com/groups/7742373027049526 Z% W7 }. A. S% r- D; R
1 A. h- j$ S, M  y
純欣賞腳,有呢個
) T7 _; {/ g, i! ^  V$ A+ A$ b ...
  y2 ^$ P5 K: o
我意思係會見面的群組,始終得文字交流,有時候冇咁到肉

我都覺得可以組返個群組,可以至少係whatsapp/tg/ig組成咗先

引用:
原帖由 wky 於 2024-5-8 12:34 發表   
3 {& ?3 a" @7 t7 j9 @+ Y+ r# `3 I! A" b* P  {! i  v/ L3 x
我意思係會見面的群組,始終得文字交流,有時候冇咁到肉
+ \% s7 V( E1 h, o* h+ |
7 `1 x5 K6 F8 |. G% t* t* Z即係約見面啦....
7 Z8 ~2 `6 E$ P' Y% q8 v# h' k5 ^( G3 X! e
或者,大家 FB 交個友先啦

引用:
原帖由 wky 於 2024-5-8 12:34 發表   9 ~3 G/ i/ r0 h& ~: G

$ c" F: y; V! u" N我意思係會見面的群組,始終得文字交流,有時候冇咁到肉
# C$ C% I  c, Y9 K2 }8 \: m
我覺得都好,始終實聚開心啲

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-8 14:04 發表   ( G$ r+ y2 [- V4 C
+ K7 N8 E( J# Q9 s( @

, n% E4 ?& X& `( U. d* ]即係約見面啦....
! s7 r& [8 T8 o/ L
8 b! S% s: c2 d9 H" v7 |4 b或者,大家 FB 交個友先啦
, ?3 h0 t5 H' d! J都好,我IG:ryan__nylon_uniform) F: P+ z3 s1 ?
fb:Ryan Ny Uni-form