嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哪種衛生巾最舒服??

哪種衛生巾最舒服??

我想買又厚又長又香
2 B( x8 ]0 z; ^5 j8 Q7 X) u  K
( U/ @1 ~/ y; W/ o$ W* r邊種OK?
6 [, Z7 u' c. R+ A: G) k
. ?: D  G* I% a# C[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2020-1-28 21:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有bug 出唔哂D字....??

而家對又厚又長嘅冇咩興趣啦⋯⋯4 t, T" k' z, Z
覺得輕薄又唔太焗嘅先好,開始明白女人點去㨂m巾
5 ~/ x; V& _/ J只需要唔整污糟條底底就夠

無話邊隻最好
7 |' L3 H0 }- ?+ Y+ x) q7 Q不論男女,衛生巾用在胯下,都係貼身而且個人的用品# s; e( z4 T  x0 H( a& r9 B, @2 @1 A
最重要係自己舒服

邊種香D? 又厚又軟身" S. r* L9 j9 V- z6 u) R0 j' P5 @

: z- p0 z1 O9 K, P9 H& \* X[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2020-2-3 23:14 編輯 ]

香香哋,又有少少薄荷感覺

引用:
原帖由 kotex308 於 2020-2-4 23:16 發表   
9 _! d* l2 k6 Z; j+ X/ Y& W香香哋,又有少少薄荷感覺
邊隻? 我買左樂而雅冇味

ABC,唔知你有冇聽過呢。。。大陸牌子,之前用過,幾舒服

引用:
原帖由 kotex308 於 2020-2-5 23:42 發表   
5 V, z  M1 B( p  ^ABC,唔知你有冇聽過呢。。。大陸牌子,之前用過,幾舒服
冇呀, 香港買唔到

Kotex產婦衛生巾........................

再補充  t$ b; p, d" L' W3 f9 O- k
我用過最舒服的是阿婆年代,要用衛生帶的那種Kotex衛生巾
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-1-28 21:53 發表   
8 k$ x0 ~" e  W9 s我想買又厚又長又香) T% E0 T  I+ W9 x9 o1 T

' x( Y& s, J, d邊種OK?
* b' d7 I  L& P3 ?% I( b. M9 @揾唔到厚身M巾
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2020-2-21 09:47 發表   
7 A) t& I; k) f/ r
: k: O. E5 h" w) T) F& y* k; N揾唔到厚身M巾
5 w1 v5 A7 V  v除產婦巾外,市場無厚巾賣,要厚的話,每次用2~3塊

引用:
原帖由 20151120 於 2020-2-21 09:47 發表   / J1 ?2 w, w; u- i. W7 m2 Z; @8 w
+ l: z' X# t8 T0 H: Y# I; z1 t# R1 M
揾唔到厚身M巾
$ @: G) `3 ~3 n  n, j陶X網上有1吋厚的m巾(可清洗乾淨翻用)
0 @' D5 W' P3 n! O$ Y4 O7 [但必需用衛生帶配合

連m巾一起的衛生帶(1吋厚)