嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒7 c3 Y" P# N& }6 C6 i0 e8 d* n
用來射都抵呀6 [# _. ^9 V' N3 G, A4 n
1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵0 R  S8 S* P! U2 t9 o
  s0 N/ g- V6 z6 @$ G
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯& k! M2 C. o  m- q& v& \* P3 U8 ~
有oL 味道

好靚喎! 又平
% g2 g6 r" L3 H買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   
' s) e3 r; T. a) |0 ]好看呀⋯⋯
( H' I2 N/ g& I1 {9 ?有oL 味道
( t' C  O& {0 `9 x( E! `* x) p6 e係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   / I6 P7 t/ O/ _" H
好靚喎! 又平+ F6 o, }' r( f
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
4 _  Z0 i2 @3 V我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   
! R1 l3 V2 P& N' U% I修腰款式好靚
, D) s, r5 q# Z係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰
! s: q* [! E* z7 y
3 i% m0 N9 i: W* h好靚 5 q% w0 ~1 f, X; F; o

, ]. Q4 k6 d% z- S3 t(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到- J1 l$ K( i- ]& S3 C8 M

2 v/ G- M. k+ p2 {: B% N3 l
/ |6 O$ p$ I$ l6 u' m' N6 I
* g: L5 n. s" Q
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   ! {+ @8 s9 W& @
: A" z1 d. ]+ Q5 J" T* _
係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   
% H  P! \  V, y2 G上圍大,收腰
0 y  k1 H# P$ F1 A1 j; f& T( p+ o4 a; H: F% b: {9 @
好靚 & d* j7 ^2 @1 X9 n
( K: K! B3 k: L: \9 h( F
(*^o^*)
4 \, r! W" X8 a5 ?* E  h
我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   
0 ^, d' U6 |8 p9 s& d- l) k我要加加大或加加加大先著到9 Y) t" m1 w. x/ _+ H9 X
5 x  [- ^6 @; u( r

6 I% M) D2 e9 J6 D9 i4 A8 r4 B6 C3 k: Z. Q8 J
4 J! @1 ~7 {" U! u$ }
如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   
* V! U2 i/ o3 C7 S$ X6 S等開箱文,好平,質料點?
- F) K6 W1 v+ Q1 `6 y# [7 a賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   
; I& x8 q4 g7 V( i* k  s: ^1 G+ h5 A7 J* k3 X' F( b, \
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
8 U, H9 l" E% Y

1 J/ Q6 ?" U3 N# T; d0 A2 [最好,; V0 @7 e1 k, \  a5 h6 y
: L9 W. u8 N) u1 n8 Q; o" y7 S) t
穿上身要 舒服
, K# e+ h% o& i$ ]9 p8 w/ ~
2 k4 V+ i( K( F5 M(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   
' m7 m% Q! R+ D9 b" q尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
: Z3 _" q' d; W. \9 {  ]% u上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   9 {/ i- R) J3 u% i
印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
: @- a8 J( V8 r
我幫襯呢間是統一價錢