嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

有興趣想要個心口針~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

二手校服、底裙

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 15:49 發表   
; _" u4 A/ g9 U9 x' M. L) f$ X咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
$ X5 m6 K4 |9 T; i1 g/ x% R( `1 S5 w( d+ J
6 u# N$ M, p* b/ U9 B; U  s9 p1 x
我們沒有呔針的,沒有規定要用呔針。冬季校服的校呔只是普通紅色校呔。
1 x; l3 K9 ^0 v. U0 `2 }; v+ n8 C金屬校章係有的

二手校服、底裙

引用:
原帖由 kk012003 於 2019-11-20 16:14 發表   
+ X  r! O  @( `3 a; W有興趣想要個心口針~
' ?+ v5 z2 Z, H# ]! n
/ J" ^+ S! e, n我幫你睇下

順便幫埋我睇吖
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 19:13 發表   
" L: p2 L% H, o, `) `3 i
) X6 I  M* [( K- H9 ]5 |0 m* C; S2 l3 f" p5 R7 K
我幫你睇下

二手校服、底裙.

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 20:43 發表   
8 m  E$ l5 o9 W7 z7 ?順便幫埋我睇吖
! F; R+ T9 c8 |6 {, }9 @! e5 P9 y0 ?0 r
$ Z6 e. M0 K2 [  M$ f3 X- {! z好,ok la

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
, G  F8 F" r. g9 D% ^! h1 @7 v& {我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
2 j( R3 Y* F' `7 q  o: {# Y9 H- }; M7 X6 d
如果有興趣買可以pm我呀

可以一睇??

引用:
原帖由 Cosine2k 於 2019-11-29 13:27 發表   7 g5 V' J, V0 n& B7 y, G) E
可以一睇??
3 Y% a6 [5 f( X1 _: ]7 z+ O- w
8 l9 y1 x+ ~% X4 Y6 v) H- t6 d你有冇wechat?可以pm我你wechat ID我send俾你睇

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
) a# O- }" s$ G7 V  f" H我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
; V6 p. X% [/ ]; f) @
+ o/ ]  L  M+ B, @: N
2 y' h/ k, o6 y; p7 `  M# K" b# F因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?

本身咩學校先??

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2020-1-13 05:10 發表   * A: }! O; F& V8 Y; v8 S

5 Y0 n: @5 x& n. d( k: |- J& Z' P0 a& [. b  g

- @: G% C2 C5 @0 O因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?
- C/ @/ x5 G  b( i$ G
) K* d1 P& d5 ^) A' v- }: {
賣出啦

好正wor

我唔可以PM我啲相?; q0 @+ O# t1 D4 W2 ~1 i
thx

引用:
原帖由 tpudsales 於 2020-6-4 18:52 發表   
8 _% [# G& p& f. Y" a; p我唔可以PM我啲相?; j3 j8 k* M1 {; Q2 R9 \2 x. i3 c
thx
$ h8 U& \0 r$ w  _; \. f
* x6 W, t) I% G' k  t已email你