嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿著是否能改變身材

穿著是否能改變身材

我想穿著真能改善身材?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-9-1 17:45 發表   5 G  \0 ?4 ]8 K- D
我想穿著真能改善身材?
! k: w% |* W( }' U

& ^! e% ^6 [3 T: o, k5 k5 D4 u她們穿得很美
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

外面,一定會. q. \3 o# j0 h4 i% D& o
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

必備内衣,一星期七件。

引用:
原帖由 misslady 於 2019-9-1 17:57 發表   
' i0 e( f. [0 [% B* q; j# K外面,一定會
# ~& t6 P  [; v7 _" B+ m9 T(o^^o)
3 C' i. M3 f* Z8 H
7 G5 I% L$ i. M! c我冇買到

引用:
原帖由 citty2007 於 2019-9-1 18:51 發表     n: X. R3 L+ t; q  ~
必備内衣,一星期七件。
9 j( K/ Y5 d) |% e+ L: r/ g' n2 y9 o% i" S- g# l* ?& c4 i3 D
天氣熱穿著,很辛苦

可以但會幾辛苦.

引用:
原帖由 bbalice 於 2019-9-1 20:40 發表   
7 \2 b4 n$ ^/ u4 Z1 p可以但會幾辛苦.
9 \6 \- }& g$ R' I0 Q+ W) ~
; G0 O+ M1 T+ h3 F* z
天氣冷時,
( R! L: ^* H# @7 t我會穿著在內

大陸有牌子美人計勝在平,外国品牌就多貴了

引用:
原帖由 zuezue 於 2019-9-2 01:19 發表   / l( K1 m3 w& E* ~: e
大陸有牌子美人計勝在平,外国品牌就多貴了
6 \( E& d" Z% `2 z3 m' ^
9 {7 [6 J' Y/ Z9 H* ^" n謝謝你姊妹,提供意見

wow! 穿著這件塑型內衣應該可以改善身型
0 n) I) z6 I% T不過夏天真是會很熱的

Very good!!!

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2019-9-2 10:32 發表   
& a) P3 N' S! h1 F9 i( }$ m+ owow! 穿著這件塑型內衣應該可以改善身型/ `( E' z* \( `+ J$ `" d+ x3 F8 _
不過夏天真是會很熱的
7 f/ }, Q, N3 C2 N' Z  a, R* U5 Y  q( V* W
夏天真的不能穿著

CD好似無乜效果

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-9-3 00:09 發表   
" j3 n$ o0 ^1 c  y- A( ECD好似無乜效果
1 B1 U+ n4 }3 n# Y. v3 n2 j# u% {& i
9 R8 X- H1 x7 \8 w5 d( }9 k我也常常為了另一半:
- I" C, ?% G& F$ O% }0 Y) S* u打扮自己給予他視覺和手感

可以,長期著,真係可以改善體形+ x2 v0 _" y& i0 c7 {# ~2 S- e9 ]4 x0 x
我著左塑身內衣幾年,體形真係唔同左,有腰,多左女性曲線,但初初著真係會唔慣,因為有壓力張身體拉住。0 e" x/ K- F$ M2 Y# _
我本身已經好鍾意著,因為著左再加埋絲襪好有女人味。

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-9-10 16:15 發表   
& s, s$ f0 d% A可以,長期著,真係可以改善體形4 Z( _" ]7 o# C1 d6 C  d2 T' y
我著左塑身內衣幾年,體形真係唔同左,有腰,多左女性曲線,但初初著真係會唔慣,因為有壓力張身體拉住。- F+ W" a  d' u: J8 L
我本身已經好鍾意著,因為著左再加埋絲襪好有女人味。
5 Q% d* C% v9 h+ F% T" f4 t7 C
) f+ \; P) {+ {. i! w; n" d* W7 H
謝謝姊妹意見0 U$ x0 ~% n* P1 W
天氣熱我穿著不了

引用:
原帖由 joey221 於 2019-9-10 18:39 發表   
3 g2 I8 P% K6 O$ Q$ c7 G
+ o4 G! y" x$ g: s5 d
# `6 P% b2 g. w6 i9 C) m謝謝姊妹意見
& v  m3 S. @7 m+ J- l# ?8 A天氣熱我穿著不了
$ a( S! }0 M5 B6 _0 x4 Z. e
有夏天款透氣唔錯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-9-10 18:39 發表   6 f; Y1 [- |7 }' z

2 [  D. ~' s# ?/ C* ~8 c$ E. g5 F( C/ l) M% D( ]3 J6 p% b
謝謝姊妹意見0 t/ U% H  X" B: I# Q; Z( O
天氣熱我穿著不了
0 @0 W1 H& p( p+ |7 d2 d) H3 W0 f
著塑身衣仲有個好處
2 C; [$ \3 l% ]彈力夠,插住假9 可以頂住,易有前列腺高潮。

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-9-10 23:45 發表   
+ E! C! J* F% Y% c1 B) `1 q' ]; ^) H- r$ S% ]! F+ c
有夏天款透氣唔錯
: M& W4 p1 g, \8 Q2 `6 H3 b& B1 A1 a4 _9 a
天冷時,我會穿著外比