嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意無時無刻穿絲襪?

有冇人鐘意無時無刻穿絲襪?

我平時CD 係屋企自女娛,出街都一定穿絲襪,好鐘意包腳既感覺有冇同好?. @; p. d$ f+ ~3 S
附上屋企穿照一齊傾下呀3 }) y1 g8 u; L1 J) A
3 g. `, y. b/ S1 B3 O
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哎呦,真的还不错!值得讚一個!!!

著了,要洗
9 f" u2 E& q- b
+ U7 D6 d5 @7 w+ D' ~, v+ K著了,要洗
( |) K8 k% o+ o: B8 Q7 R! o* o1 I
. C& u- R8 `. |; \8 e% ?(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

wow! 真是不錯很美
6 J6 V+ _( _9 r8 x7 [) I不過在這論壇上大多數是0 K- }, F3 K# @3 |$ X! m
喜歡絲襪內衣褲和女裝

緊係有啦 我徐左番工唔著 機本上都會著住黑絲+條t-back
/ Q0 B* O% x2 [) \8 i/ m8 ^所以屋企起馬有幾十對黑絲方便跟換

我鍾意,但好熱。夏天冇咩都好少著

好漂亮的美腿阿

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-6-1 18:50 發表   
, e+ A* U$ _% h% a3 ?3 a我鍾意,但好熱。夏天冇咩都好少著
% F0 M+ `% X4 h! n( ~
. ]4 ?5 S( O- a7 J天氣我穿著 20d ,如穿著長裙時我不穿著丝

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-5-28 21:15 發表   
) k% y4 X% V& E  Q0 M我平時CD 係屋企自女娛,出街都一定穿絲襪,好鐘意包腳既感覺有冇同好?
+ \3 D3 K/ ~4 p1 f1 `附上屋企穿照一齊傾下呀
" i) H, q5 j6 d. ]3 P* V! B0 M0 I
, E6 r; w* I$ g9 G/ C喜歡你高根鞋

我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑 ! _. @2 `8 K5 A2 U% n! e
加埋條短裙 我最愛
we chat id

ka-yan-yan

引用:
原帖由 kayan0829 於 2019-6-3 20:45 發表   * Z& |6 w+ n; z
我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑 , T& z  ?8 d$ |! ^. K' W. ?- E3 u
加埋條短裙 我最愛
. M3 ?$ _& C. w3 c6 V% ]" A1 P6 f6 M( L4 @. v; \
天氣熱時穿著工20 d ,可能昨天太熱,回到家雙腿㾗

引用:
原帖由 kayan0829 於 2019-6-3 20:45 發表   
; v1 z3 d0 [3 `1 J我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑 7 J/ K% m- b' X1 g7 N6 N
加埋條短裙 我最愛
) Q  s& [7 t; {6 Q  Q2 M* T) Z+ g
) \. C" n% E# T
天氣熱時穿著工20 d ,可能昨天太熱,回到家雙腿㾗

夏天太熱,很少穿絲襪

以前一個人住就會
# b( ~5 S7 S9 H" o現在4 W  L, {3 o& p9 l0 r0 C
都好難了

我好鍾意穿絲,但因為熱所以唔會無時無刻穿!

絲真係比較少著,反面真係想經常戴bra就真

很舒服,不想脱

返工或出街會穿,返到屋企就除

我試過

i like
  p8 m0 _, }* u; Gbut cant do