嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

返學個陣會著襪褲

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 1-4-2008 00:35 發表 5 z" ~. n  I2 z7 q  b
e+成日都著住返學...9 A; a5 L# n: f6 o
果種感覺真係好正
. A- C/ Y9 D3 a' K2 `( K5 |2 s
' h" ^% _6 t9 V& }
我而家日日都著返工...一流既享受...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表
* b2 M2 e, q  D我就未試過, 不過都好驚險+ P4 ?# h. C" Q% D7 t
有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走
1 @9 M7 T( u: ^& ~! u
! {7 G. I$ R* s7 q$ ^% @我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......
; B- P) [/ y& g/ Y2 T而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
# |3 Z4 O# |- |* I, z1 J1 B+ B6 {& T- I9 [8 ?. q4 q* Y
其實咁樣有兩個可行方法:
& d: Z- g; H4 ~5 R- T5 {
' `$ X7 m7 Y9 [5 E, x3 i  J1--著肉色絲襪,冇咁容易睇到!: M( I0 F' i# R# x! V, K5 A; d% C
2--著七分褲,即係只包到膝頭以下,
! l7 _6 }# ]! b3 Y4 P9 W1 Q- n' T   咁大腿同膝頭仍然享受到絲襪o既感覺,8 ^: }2 x  s6 v& c+ \# m3 b
   又唔會俾大發現,不過小腿有一忽冇包到,會涼涼地!

回復 22# 的帖子

始終都係著襪褲好~~
, _6 W; E- C) m. ?" A不過會突撃檢查, 無辦法

除非是極寒冷的天氣, 否則機會很低

我都唔會   \1 [5 \9 m. j" q, |2 C8 L  t  L
怕熱

讀 幼 稚 園 時 著 過 =v=
, ?0 [- X# V/ N& Q天 氣 很 冷, 媽 媽 叫 幼 R 著~
/ F* Z' k- F2 l" C
) w0 J. X5 K% U% q7 ][ 本帖最後由 Rachel 於 2008-4-15 23:12 編輯 ]

並沒有試過呢

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表
1 P/ `0 ~* B  z* U' A1 X5 e我就未試過, 不過都好驚險
% _3 G5 R+ u' q6 E有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走
  ]$ D/ I1 U% y6 ]
+ k$ ?! h0 o, Q2 u5 m9 E我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......* z! e# V/ C; r! D: N
而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
7 F) v9 ~+ M, r我同你情況有點相似..+ G; u) i( _7 M" {" v  Z- D
有日著左BLACK C+白SOCKS番學..5 H3 F% S) W: p; K  N
點知老師無啦啦CHECK襪..
# v$ N' T# v: D4 Q9 ~5 }因為學校只准著冇LOGO次白襪..- O7 o. g) v% G$ v5 k( C& t8 C$ S' U
CHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)9 ~# B/ a  R' n, a
佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOGO幾上,正常睇唔到..)" V+ ?% q2 G: g! k4 @. u
但MISS偏偏係要睇晒成對襪..同見到佢對腳為止..
8 e1 M" J$ ?# N$ F& ^結果同學當然畀捉左出去..
! H1 P* J5 Q0 `6 R2 l6 g2 ^MISS之後仲串佢:「如果你成對襪白色冇LOGO,我話知你著襪褲..」4 Q" T7 _' Z: e9 G8 U% w
之後..我勁驚..因為下過到我..如果畀佢CHECK到..咪全校都知我著C..
8 }7 \+ H& V+ n% T: D8 Z好彩..唔知點解..佢突然冇CHECK..我知定番D..

怕熱, 好少會  z% L, ~3 M( W, s5 S. ?- y
果種感覺真係好正

著住c好鬼熱ga wor~~

那棉也是如此嗎? 因為我有興趣知道.

回復 1# 的帖子

去camp果時就會.....
7 V3 C# x9 d9 m0 s7 e. Q0 ], h6 Xnight好冷

回復 28# 的帖子

你MISS都幾咸濕, 不過可能佢真係驚估中掛...始終好多女士既思想都唔係咁開通...

我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩

引用:
原帖由 sunny 於 2008-10-17 14:37 發表
+ N) v$ g0 y- Q% o- u2 @: u2 ?0 K. Z7 s6 X/ ]
我同你情況有點相似..
7 w- L0 b4 y+ ~+ k% N  z* i* R有日著左BLACK C+白SOCKS番學..
. z7 M* b$ [/ W* D- J點知老師無啦啦CHECK襪..
% n  n' p7 X! U2 c! c& B( G因為學校只准著冇LOGO次白襪..
6 q# s& T0 ?' Q0 Z/ FCHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)
/ U5 @" |# U' N7 J6 e2 F佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOG ...
! {" {5 S3 i4 ^& |' R' |! y( V你都幾好彩   唔係就大件事了

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-1 08:47 發表
5 d' p- Q+ ^+ }0 E9 c# T
2 S# u/ G' s2 q) ?
* x9 I0 s) ^$ k& t, s/ U我而家日日都著返工...一流既享受...
, G/ h* W" D" I, C8 V我又係喎...
0 N0 ^1 i2 @, ?) ~6 o. M/ G不過就唔係日日著...
- T: N+ r+ P5 Z& |) U著薄c + 唔著其它襪....
# q# Y5 K  U% g咁樣夏天就唔怕熱, 仲好涼下添...

其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?
8 |% {( u4 m4 Y% C) t. o- w9 e唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-15 16:27 發表
/ @7 K+ u9 Q% `. c; h" T  |其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?. E7 j4 z2 E* N- W: Q2 z
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好
- ^3 y4 j. N0 O  a$ M. b' Q
好多地方都有啦,女人街大把

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-12 18:03 發表 * I- `- H" J) J! k% A5 A2 ?: K
我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩
: w; ~. A: C# @1 R
對呀,一讓同學知道了就可好受的了~

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-4-26 19:55 發表
: ~; W0 w4 L& n5 a
4 V+ P  h9 O( L% {好多地方都有啦,女人街大把
1 V. ~9 R: h8 {, r
有無上樓舗呢???