嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

返學個陣會著襪褲

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 1-4-2008 00:35 發表 ! l5 g, v2 `. m9 B) S8 F( M
e+成日都著住返學...
$ m6 r  F' f* M0 K  d  u果種感覺真係好正
" j8 g7 E; i) g1 z" ?6 o% v
- w& O& R) Z) ^6 E+ ?4 t' e9 Z% ]- ?
我而家日日都著返工...一流既享受...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表 ! P: z" o. v) ^
我就未試過, 不過都好驚險
7 R, J' |6 L( \/ n% ?! k6 ]! \有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走
! u. R/ B( E# r! D5 G( }0 W( ]1 Z, q0 T6 n& P
我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......& k5 G. ~7 E9 C- h* c% y6 f
而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
3 }2 Y  ]. ?/ A% [; S+ E
* t5 _( p+ j4 Y" S  L其實咁樣有兩個可行方法:( u, y2 G! h* d$ T6 e
8 I; J( ?' }" j
1--著肉色絲襪,冇咁容易睇到!
* y5 v3 T( T( x: [4 @' \2--著七分褲,即係只包到膝頭以下,% _* G, S* p2 |/ p5 k. I
   咁大腿同膝頭仍然享受到絲襪o既感覺,
$ U5 G0 d+ u  O9 E) |   又唔會俾大發現,不過小腿有一忽冇包到,會涼涼地!

回復 22# 的帖子

始終都係著襪褲好~~
& b2 N9 C3 r( \  r不過會突撃檢查, 無辦法

除非是極寒冷的天氣, 否則機會很低

我都唔會 $ |% ~( V$ M* E
怕熱

讀 幼 稚 園 時 著 過 =v=
* {6 ~; _& W, O/ t1 _7 u# {天 氣 很 冷, 媽 媽 叫 幼 R 著~
1 _3 g% P6 J+ a- v& ^  X; D: Z5 i5 i! ]6 y  l% |

並沒有試過呢

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表 # s1 W2 \5 d$ i
我就未試過, 不過都好驚險. [9 J. D* x4 G( S. r# [
有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走" z" ]# Y  A, Z) B0 I% s! n

5 {& L& {3 O! n我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......: R5 m  p# u& n: V# s/ F: x$ X
而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
9 {  x8 l+ x: T, p& H" S$ m
我同你情況有點相似..& F/ e" Q1 i; r5 O7 K7 o7 ?
有日著左BLACK C+白SOCKS番學..
3 m# S. o. e) w! u1 [2 r點知老師無啦啦CHECK襪..9 L7 r8 J$ F2 O/ ~( y
因為學校只准著冇LOGO次白襪..# A: e3 {) \9 Y2 t) M* {; U6 E
CHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)3 I9 d$ v0 e6 [8 W: H! Y
佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOGO幾上,正常睇唔到..)
. h; T' ?* ]' f# \/ \  Q# z7 k: X但MISS偏偏係要睇晒成對襪..同見到佢對腳為止../ _% ?5 {0 v2 C" E; N
結果同學當然畀捉左出去..; S" O/ j! m' l, d
MISS之後仲串佢:「如果你成對襪白色冇LOGO,我話知你著襪褲..」" X. M/ R6 C  z
之後..我勁驚..因為下過到我..如果畀佢CHECK到..咪全校都知我著C..
0 i" {& q9 R2 r9 r好彩..唔知點解..佢突然冇CHECK..我知定番D..

怕熱, 好少會0 s/ _* u* s4 o. x
果種感覺真係好正

著住c好鬼熱ga wor~~

那棉也是如此嗎? 因為我有興趣知道.

回復 1# 的帖子

去camp果時就會.....6 ~1 \1 b" C6 n6 y7 g) d; N
night好冷

回復 28# 的帖子

你MISS都幾咸濕, 不過可能佢真係驚估中掛...始終好多女士既思想都唔係咁開通...

我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩

引用:
原帖由 sunny 於 2008-10-17 14:37 發表
! z2 E+ C( `' r) I. c7 _  c2 }+ K! c! v
我同你情況有點相似..3 _9 l  E  O: v3 u. `
有日著左BLACK C+白SOCKS番學..
" A, w2 u) I" w. p) w點知老師無啦啦CHECK襪..
& r- @# F* ?4 ?' I7 u因為學校只准著冇LOGO次白襪../ p6 A0 O9 R7 M" ?
CHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)
" _/ x+ Z8 {( q佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOG ...
7 I: V7 Y# A" A你都幾好彩   唔係就大件事了

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-1 08:47 發表 - T4 h- q2 T! I; d2 m

4 p0 m+ \2 W- ~3 W* L# g; Q9 T0 P! V) o, Z
我而家日日都著返工...一流既享受...
, ~* W5 u- {; ]  \% \" [
我又係喎...& a9 c' s' q0 @) A( k
不過就唔係日日著...
* T/ n7 ]; `( l* Y! X3 ?  C$ z6 b著薄c + 唔著其它襪....
, N+ U% G8 A& C2 Z咁樣夏天就唔怕熱, 仲好涼下添...

其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?% d8 {+ }& }: o/ g5 }
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-15 16:27 發表 ) s* y' S3 @" t+ {
其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?9 N7 M) E) ^% ]2 _7 _% }
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好
$ x( A* F+ Z. D$ Q% u好多地方都有啦,女人街大把

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-12 18:03 發表
" y& u$ r, `- Z- R/ F( l我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩
5 a9 H' ?" r9 j) o對呀,一讓同學知道了就可好受的了~

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-4-26 19:55 發表
6 q: n2 }& H( Q/ O" x! J, M6 ~# y8 c- C) t( G& h7 [( ]9 ?
好多地方都有啦,女人街大把
2 x, `# P. C, j有無上樓舗呢???