嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身/ G( `. K0 O  [4 y% \6 [5 J
我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret
$ e4 H0 w' J5 ]我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。
- `. @, D% j2 E: s# R$ ^7 K我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
# L$ f2 j; E8 z$ a* O! ^+ N呢個問題好頭痛。
2 E. i3 h9 V% k我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
& v5 v. u7 }& C  d% q: M7 F9 ]! `1 F
, t8 \+ Z. t+ ^1 [外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   , v$ e) J8 p7 q( z
68 , Peach John , Victoria Secret/ f# a9 U. C5 p& c. e  U
我大多數都係呢3間
6 T3 r& W4 [  i- T行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   6 X4 e4 y, \0 V4 Y3 U+ L+ H8 A; F  @9 S
呢個問題好頭痛。
4 z; f/ T, Y2 G! M我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
0 }& E. w5 a) ~/ Q# y, ?/ m/ p
( x# D1 B7 n+ c) Y; j9 m1 O外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著9 P+ C" q) t0 ^6 F7 Y0 J
有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
& Y8 e( I5 b4 o( I1 [# L- g定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla
+ R) T* R& I  Q, ?: L
( [- ~- E0 N8 t, k  \- {3 P[ 本帖最後由 L.Cathy 於 2019-2-25 20:50 編輯 ]

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   * C% E4 l5 ]1 T2 F6 G4 }3 @

( x  g* F- V* x9 X3 |行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
/ e2 y, ]5 x/ A8 O4 v
  o3 f- ^! [1 U* q3 o) [VS我主要買Sport Bra8 E+ g" K+ l+ G1 f9 v
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size& P2 X4 L; E4 v" D( ~- t
通常只係大中細碼無分Cup Size
7 h# j8 N  ^1 J0 _, j  WVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇+ r; q4 b7 N" b* N$ ~3 T" v
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身# N" b. `1 e% {
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
) _. {! J, B  U, c. Z- L- g7 c- W8 l* J! e8 p5 X

8 _( r1 Z4 E6 O" i& ^( Z- J6 wVS我主要買Sport Bra% x0 x* N) t/ O2 R" u& T
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size3 ?" g* |: B, C' d1 u1 M
通常只係大中細碼無分Cup Size
1 D; c& ^% ~8 H8 @1 I+ t. e- gVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇- ~+ |2 z* e/ e
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身9 Y2 H2 [5 p2 N6 N- C  W6 t
咁當然...款式就見仁見智
0 f2 T' t3 M/ P; [4 ^

3 h. d! w/ e( g, n* Q: w其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   8 t  A6 m/ Q& ]- g: |7 n
; K: r0 g# ?: v' R
/ x; Q3 s) J+ r: [( ~1 J
其他 bra 呢 ?
) p4 R. o4 K7 _- a, S$ }
+ A- K, m3 T, S4 q! |4 S& ^68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra4 K3 G& }: Q/ p  l: z
有時買左新衫又會買Bra襯衫; q+ {! F7 n* N) C( r$ i9 \" X
7 |' p' u$ k7 J! P% S: ]
   ; C  {1 o$ G/ e5 B6 S1 a

; l' q% b2 F5 y4 O" B. ^; p其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   
  c& Z9 R# v0 p0 _& y5 w
2 W- R1 z/ G) a+ C9 \) [
6 T+ O# w% J: ~/ b# g68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra6 v" i% c3 o" q; f' e
有時買左新衫又會買Bra襯衫
  x1 d/ n" t& i
6 ?$ H( x8 @3 Q9 u$ ?% g   6 p4 g1 s8 k+ v, ]& p# d
; n* m$ m0 s6 q/ H. ^" K
其實你話其他Bra既意思係指 ?
/ c+ }- \- A* Z% U' |# U
有個地方一直覺得諷刺
- S5 `% ?) o5 Y) V% U5 u# j68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫( j3 S" W$ ~0 t3 Z* b2 @
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
. o  R; n4 ]! `( J9 J4 Z3 f但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
7 u- U4 U- {( a! B4 {5 Q$ N) M& q
9 ^5 w4 C6 R& ?5 r0 |* O% l有個地方一直覺得諷刺; M1 e( {. j" T7 w3 }9 H$ x
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫" q7 H7 N/ O2 W
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d5 P# o6 R$ A9 e( f5 c7 X& k1 s
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
* }& w4 A$ R0 i! z1 a8 b' K: S

7 j9 i5 `  j: y6 Y: f2 t因為講舒服既話一定唔輪到佢; Y/ w/ y0 z5 ^
一日帶足十幾個鐘既就會明, z! ?# g$ P' b0 Q0 N
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   & a; m8 e$ r1 c- h" }+ F7 a

6 y9 A7 ^; R" \8 D8 ]) r! M/ ]; u+ _
因為講舒服既話一定唔輪到佢5 m2 w5 H, j- @
一日帶足十幾個鐘既就會明% T, s9 z3 E9 l5 n0 a' u3 u- ]
佢係勝在平
  T4 Y* ^7 _( x托得又唔好,長遠著壞胸 $ S8 ]" T% W$ h
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
+ ~7 e5 i  _4 o0 W3 J2 |& u& x/ ]1 J$ w, w) C
" V9 _  }& ~( h; X0 K) x
因為講舒服既話一定唔輪到佢
4 ?  o2 I" @( W" w4 J: b一日帶足十幾個鐘既就會明
9 z0 A5 A1 c. Y- G  l: `1 V佢係勝在平
) y  k) \6 L6 Z+ e- c
. j" D% L/ d; j0 b$ ~
是,68 是平的。/ @$ `* o! i/ |' X! D; W1 B8 M  _

/ `  e- O8 _' ~  |1 z2 u; e7 s2 ~% g) e入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD