嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我用內褲型果種尿片,著貼身運動褲都冇事!

著遮到屎忽既褸" c. `' s) {( f, ~0 g
4 k- t* X0 s; R6 P- i5 a* X& g6 z

都係大褸
7 W+ C( V0 x8 O! z9 B4 n3 C褲入面著到一大包好正

咁大包 行路會唔會怪怪地?

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   
7 P) W1 M  l) c) j2 K咁大包 行路會唔會怪怪地?
1 X8 l/ E* _1 R* D2 Q6 S" n/ o$ R4 T6 ~0 c, Y5 z% f
都有少少架,要擘開對腳行

如果要著好大包 但夏天 無長褸著咁咪現曬型

遮唔到,行路點都有聲

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 22:06 發表   $ w0 E) I# h+ o3 R( I5 Z- u
如果要著好大包 但夏天 無長褸著咁咪現曬型
1 n9 K' S& }! ^& H6 y# ~* _( y" c' i& m3 k( u
會架,不過仲有長tee架嘛

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2017-12-20 22:35 發表   
# h0 A) i, G& d) o4 s4 P遮唔到,行路點都有聲
# |3 j6 F3 ~' Q) A  m" Q. v& v+ i1 N& O

! o+ y7 A+ T& U' V& e有咩聲?

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-12-20 20:08 發表   
$ N; g( f* W. y* f- m5 Z4 F* ^都係大褸
3 q3 H& U/ r5 K" A4 {褲入面著到一大包好正
; Y$ E, i. m. k鴨左厚毛巾衛生帶仲正

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   
1 p5 r* y# j- U" k! k! I8 b咁大包 行路會唔會怪怪地?
9 P1 t& U3 t2 _
鴨住條衛生帶一定會..........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-21 00:42 發表   8 k; C+ m8 R& O" i; I
; {9 B1 ?" U5 w0 l) l
; |: S6 s  W5 g/ o8 ?

7 b% C+ }5 ]! o+ R* c  W有咩聲?
1 ~2 }" i/ X) P5 h
尿片膠片在兩腿間磨擦聲

穿大件衫
; Z: S. h, x1 V" d3 x鬆身褲

著BB 衫囉

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-12-21 17:01 發表   
9 N1 \7 x# I" N) V! k8 q著BB 衫囉
/ u$ i( Q$ u  T5 h穿裙一定冇現形

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-12-21 17:54 發表   - t7 O# ], o' _, x1 |

* Q& a9 a( S( v+ E# f- F' F' e穿裙一定冇現形
; l; \, o3 V4 g' X% K3 N! R0 V% r+ A& J

# p8 W$ M4 J/ _, P男點著裙😵😵

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-12-21 17:54 發表   
  B' S- T! T8 @, x$ J
: k& c$ B1 {; a: C穿裙一定冇現形
5 N+ W5 X+ Q$ Z
; U( e: D" L7 s$ c3 |) Z
* `# ~8 o, R- m7 K
男點著裙😵😵

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   / N4 G( W! U. _8 m. e' f5 m2 t
咁大包 行路會唔會怪怪地?
. j3 r, v( Y) K! w# w. i) W
阿婆鴨住條尿片推車仔

我朋友鴨住TENA尿片,現形不算嚴重,未必一眼睇到