嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我用內褲型果種尿片,著貼身運動褲都冇事!

著遮到屎忽既褸
, n+ A5 h% B9 W" \1 ^" G, k7 Q0 ^' A( P( J  }

都係大褸5 F" s( I5 y2 b5 H0 \- J  {
褲入面著到一大包好正

咁大包 行路會唔會怪怪地?

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   
) B5 z8 s' z& F3 E# _- Z1 O+ }咁大包 行路會唔會怪怪地?
$ ~$ H+ T+ I8 ?' E. R) b- f) X6 I
* m# r7 `( ~5 \/ h
都有少少架,要擘開對腳行

如果要著好大包 但夏天 無長褸著咁咪現曬型

遮唔到,行路點都有聲

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 22:06 發表   - Q& |2 y* _4 ]& h
如果要著好大包 但夏天 無長褸著咁咪現曬型
* g3 n5 b6 A0 k0 |
6 Z9 K, M; L" `) `! K* `5 a
會架,不過仲有長tee架嘛

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2017-12-20 22:35 發表   
& m2 c; p" o6 O+ O, k. L, t( Y遮唔到,行路點都有聲
- B) P0 l0 ]# o7 t% T
9 Y5 Q9 |4 @0 t/ L% p# V
2 |- K* S0 L& P7 D6 d0 R5 t5 `有咩聲?

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-12-20 20:08 發表   
) |) t; B2 b$ K) `% k3 F( d都係大褸# i0 _$ Q, a0 c1 n2 e" |
褲入面著到一大包好正
" d  R5 O" ?. p! Z
鴨左厚毛巾衛生帶仲正

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   ! C. C' {6 ]/ J6 A# y& {
咁大包 行路會唔會怪怪地?
( ?0 E# x7 X3 e
鴨住條衛生帶一定會..........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-21 00:42 發表   . u$ M7 I2 s2 O/ u. h5 f) q* K
: c, ~. D) O/ k% @4 ?1 a: y

) n/ O- r8 |7 J- O% |1 v
* b3 }- n; z/ }$ \- S4 P有咩聲?
$ `. j9 a3 E1 n* R0 k3 |) q( A& Z尿片膠片在兩腿間磨擦聲

穿大件衫7 G  c' E( u% Z1 K
鬆身褲

著BB 衫囉

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-12-21 17:01 發表   8 I! u" F& n8 F' r1 y2 u
著BB 衫囉
- z- X5 }1 [# X9 J% `5 o
穿裙一定冇現形

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-12-21 17:54 發表   
* ]1 ]0 u3 P* _1 L1 ?, B' h2 i: \# C. H+ _5 d
穿裙一定冇現形
9 W3 h2 M. M( x* }# P9 j
& x+ J, ^6 V/ R/ |0 A  n9 `9 C0 [
5 m4 K9 ^$ m7 k* Y! u男點著裙😵😵

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-12-21 17:54 發表   . a" |! q: Y# Y( Z

. c5 \9 G& r4 @0 ?穿裙一定冇現形
. H! f7 x1 w' H9 X/ |) }8 Z* h2 }% J3 q) F' t% L% _1 _

3 P( h( R& z0 g. \8 |$ z, R男點著裙😵😵

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   
2 S+ T8 b$ ]6 X  z  U6 U% ~! k4 \0 D咁大包 行路會唔會怪怪地?
  V: D. Y" n3 S: V5 n* ]; o2 ~. o阿婆鴨住條尿片推車仔

我朋友鴨住TENA尿片,現形不算嚴重,未必一眼睇到