嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女朋友批准咗

你真幸運!

引用:
原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   . H2 H& r9 a# `& O& S$ `4 Y. K
同而家嘅女朋友都已經拍咗拖幾年,佢唔知我鐘意著女裝底底同用m 巾
0 `  e( s6 Q7 X9 ^
2 q* }1 F/ G! ?  E' S最近女朋友話原來一直都想睇我著吓佢嘅under,我當然話可以啦 ( d# C" P9 H+ P6 ]5 a. y
$ u0 g; K, \+ _  S/ E% e9 Q; N' l3 ^
之後著左一排女朋友都習慣我著佢嘅under, ...
% r  J0 D0 f$ I 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   3 i# V' U$ H6 m$ j# K& ~

: i# P0 d. r3 v% I0 h. U7 J) ] 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
4 A9 F$ ^7 b+ b" S1 N  s  k
7 v, y; x* b. ]
. C( x+ K* T8 b' r有冇,也著了 bra ?
. n) L9 o+ s/ X/ c
4 t+ Q1 o. R: L0 o) T6 p9 P[ 本帖最後由 misslady 於 2018-10-3 19:23 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

[quote]原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   + m0 N0 I: N, Y6 Y& \3 S
同而家

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   & k4 U0 D. T5 m9 K* e
8 f1 v( N! z2 k7 x* d
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
0 R5 {$ m. s9 Y# c. m5 m5 q/ [
* O9 h3 i4 P% T& b  [: n好就鐘意,; Z- V; @+ E6 T" P
吾好,就是 借口。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-3 19:31 發表     g2 X: P  D9 l5 @  \* |* ]( J
' P; W: G: f6 @" J, v

) h; _/ ]0 k6 z( _2 H* Y& Y好就鐘意,0 {6 |$ p0 t6 A, }- b
吾好,就是 借口。
: E6 u7 I; X! q5 v0 F4 ?
' \6 C; ~* v4 u" Q2 ?真的幸福呀

好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一齊。

恭喜你搵到咁好既女朋友!

引用:
原帖由 dennispri 於 2018-10-5 17:23 發表   8 P) u3 f- Z9 j" v" r# R  Q5 p! U
好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一 ...
: x& ^& I6 t" [# p
' K# d, P' \3 M# o祝,早日達到。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-5 19:34 發表   - q$ H7 l) z% t; w; ^
& q: G* H5 ]8 ~/ D8 H
; s! n) |/ K  f, U
祝,早日達到。
# }( V0 O! F) `+ V3 z" Y+ c- O

% m% q  y7 }4 @! Z3 u好希望,但真係機會好微, k7 U2 R8 C2 n2 u  |$ A7 A; q4 Y
呢排睇左D 點去做女仔既AV, 真係好興奮, 發現原來自己係想做女性2 N3 Y% c, y5 @; x! b' W5 y
玩後面竟然有高潮$ C: N8 C: q4 A2 @; ?

$ N/ [( c) T. W* e5 |6 X[ 本帖最後由 dennispri 於 2018-10-5 21:47 編輯 ]

恭喜你搵到一個咁好

好似再冇update. 唔知近來有咩新突破?

回復 52# gila 的帖子

我覺得係以後過住幸福快樂ge 生活。 lol