嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞玩得多,中空未試過

肛塞玩得多,中空未試過

肛塞玩得多,中空未試過, c: a. r; {# y/ l& _
報紙介紹呢個好似唔錯
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

小的直徑也有4.4cm

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2017-6-28 13:24 發表   ; p7 y9 s0 m3 f3 |5 U
小的直徑也有4.4cm
* T6 ^2 t4 |' X5 i) p
) N7 Q% c4 K. R7 C; O6 o

& V) ^& o6 F) O; L4.4 其實好細, v- R0 G7 n. v& ^2 V2 N4 A* r
我現有O個D 都唔至

我至少7.5cm直徑,否則枝肛塞會跌出來

回復 1# Carol0122 的帖子

lovely toy exciting

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-6-28 17:52 發表   & l# T& w- O4 D% y3 b, E
我至少7.5cm直徑,否則枝肛塞會跌出來
* _& ~5 N! a4 N( I7 l* X! F! Q& k
0 F1 T; F* }. R% l+ S9 i; |3 y* k
( y( j3 b9 T( [8 W6 C
你係呢方面的專家,經驗豐富7 I, a  S8 ?: g6 G& d* z
又點同呢?

回復 4# maria-ng 的帖子

而家用到幾大?

呢個價錢抵玩

中空有咩玩法
" Q) f) N1 i% s: D! d# x* P一向用開實心

除非妳的性伴是粗大的,習慣了大直徑肛塞會減低性交時感覺。此外,反而擔心震旦在內滑脫,留在肛內愈震愈深入

引用:
原帖由 bonnie95 於 2017-7-15 19:20 發表   
3 k0 Y  `  n) l0 |3 U! Y9 k! Z+ g中空有咩玩法) e7 {4 ^: d$ G) U
一向用開實心
' A5 w& a/ }7 W( h. F& M  M! Q( S

: s, E# d. T4 K. C, C& B我都唔知5 `( j  t* Z  h$ f
淘寶買了一個- b5 X. k1 e& [  f
剛收了貨
- _( j6 K( i6 T2 T# C# |今晚有機會試~

太大呀,怕洞子受不了

引用:
原帖由 tonywong1993 於 2017-6-29 19:23 發表   8 N% W' _1 ]- t" K) ], ?9 l
而家用到幾大?
7 y7 H4 o1 B, n" g2 }% ]7 d; z8 C
7.5cm的長時間使用

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-15 17:16 發表   
+ ]4 K+ N# c: d4 `# l太大呀,怕洞子受不了
* [% l- M1 C  A* c/ \9 |0 P3 B3 w
5.6cm吾係好大炸

我怕不粗, 長也可以 加点KY

我有玩過,加甘油浣腸完全無力抵抗

. R9 _2 M2 V; u8 p) j+ f

等我都心思思好想去taobao買番一個玩下.

我都有............

小的直徑有4.4cm呢