嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著 $ I+ j. u* q5 D) E0 z

: ]8 R0 `& z4 B% ~# \! d5 ^' s[ 本帖最後由 under1 於 2016-12-28 00:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   
. @0 W' d+ G0 f; h1 I+ K7 T3 v/ ]唔知有無人想買黎男裝著
* S2 t7 L; e7 ^. b
格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。9 `8 K$ b" \, U- Q2 N, b
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!
! T5 u4 l) A- F
" V  F6 I4 \) s
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   7 k8 D0 \' k0 v8 N
只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。2 g" w3 v6 W3 h! I# i
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   $ P4 E, s5 ]2 G
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
% Z4 W/ F( B" a. x. D

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
+ z+ E6 L& r' B5 u, g% D) J) y; i著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
  e" C0 m7 x* Z7 ^! v* X
係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙; W- R+ v* @" }1 k
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
$ ]. ~& N$ E0 `, b3 G- z
. O# C! P! \  @" \- s但我始終覺得
- x) o2 ^1 M0 N: `# n+ Q服裝就唔需要分男或者女
: s; ~2 A4 n0 n: E* _8 n著得舒服,自己鐘意就OK; z/ _- @' `$ Q/ w5 P
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛
+ L# `# u/ E4 ?女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會
& a. R+ M- D2 F" x. X
& e1 V, V  b* q$ Y. U3 A想要改變
# X, S% W  B. l" |% V) g就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
8 @5 U0 I1 ^5 H# j+ o. H其實不嬲男裝都可以著裙
$ T& W" c, v+ B) r4 j0 v9 ~歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙/ z+ P6 P% \( q, U4 ]/ A% f) @
, l/ H1 t, ~7 h
但我始終覺得9 z0 x- U: A* l* _
服裝就唔需要分男或者女
% F" `! y  Q# h7 ^著得舒服,自己鐘意就OK9 d9 m% W6 ?  P! ]+ S7 \
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
* N' m' D  x" M6 p& l7 e係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   
+ V2 p( a; Y4 r6 ~, _
$ R+ N: ]; H; r9 V) s& a! q係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
! ^) h# M. {- u/ R: O) H
/ g- r. I0 o5 v. f# m& Q) \" ?) W' a  [8 `( B+ G  e" z
其實我又唔覺呢款好好睇3 `# b. T- F1 ^2 r
純粹表達下
" ?9 a2 S* P* n. N" c9 \; g2 ^對於男裝裙的意見
! E8 h- n- v0 E& X3 l% n4 ?8 w: R
自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
# |/ G( z, ]$ z' x% ?, k5 D! M) W" Y+ X

9 Y$ b9 b( `( Q$ \# m& n* K3 P; `5 ^; W* T4 D
其實我又唔覺呢款好好睇
1 @, S, A6 K! ~4 |( j3 \  R純粹表達下
% Z# G' s& m4 ^" @' T7 X8 z對於男裝裙的意見1 S3 I) X, \/ r. H/ \
* U% e; w# A( M. |
自由社會,可以不認同我的~
8 r  ^7 r3 M# J( Q+ u0 {* l
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
: I/ R0 R. @2 U
: v; w* h3 a. u我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
$ a7 G: b0 C  J
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
9 P! X+ h4 c6 f, {9 r3 E* w7 i因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   , w+ S. c( ^' N8 X: t; n
其實不嬲男裝都可以著裙
) X) a5 J4 i0 m) z歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
+ m% U6 I( i7 Y1 }8 F/ p
$ L5 V' [/ _* Y- t2 k5 W但我始終覺得
' q4 c# v5 y( y7 m; |; u: x0 o服裝就唔需要分男或者女: S# c/ K" m: D! N7 A4 [! U& ]
著得舒服,自己鐘意就OK7 d9 S/ B$ w) I! V, \  v9 g( Q3 ^
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
$ T( W8 |5 R% f+ e0 \; }

$ ~, ^3 r: y6 ?& Y女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   
1 e! @: T: |& Y0 [! {% I+ ^
8 }+ r. ^; b5 E) k) z- ?2 T原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
% \  E! y' y+ k2 q- s' s因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
" Y& F" Y4 ]* p* M0 y/ @唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   
" m! u" v- m5 r1 I% X& u% m: ?6 q6 {7 @( a+ }  v$ Q0 O+ j

. C3 s; `& U# _# i! a. E! R女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
$ L3 ]: {  X% K: S" P7 X  u: c, {

0 U5 e8 O7 o& ]- b0 i6 b+ A7 l$ Q4 G0 A  e
其實呢D 就係要改lor$ x# V0 @9 S& f7 ?  K
個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識
, Q" J% ?/ {1 T0 W, }0 @8 X
0 L+ }* g7 y8 M所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....