嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   ! |, ~1 H5 G  U' C! S
其實可能正常人無乜會留意依d野: }6 B) @6 |7 {  b( k* t/ v: `6 v
係我地會注意到
! n9 X9 F! b. [+ U& b

" u8 w$ F" r. E: \; j) ~: H都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   6 Y- I0 G0 T8 h+ p
今年冬天可能會試
9 v& u0 L8 C$ ]* n+ d: B5 C; a3 P: v; E, H- Y$ z1 A" s
唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  6 ~0 x+ a) N9 n) C9 t
街上亂逛都沒人理 8 r; p7 f) l8 u6 t' R
只要D 學生番緊學既時段最安全$ k1 R4 ~+ U, Q
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網7 h& c$ h* H- s5 Q1 c9 j

( ]7 P; r& m8 Q4 ]9 kPS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我
6 k+ b' `  w+ B3 t7 i% \
! m2 p' c2 [) {$ X" U[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-18 16:45 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   
8 ^0 [! b) @- {1 w8 V4 g頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  " l" f" I6 m9 I
街上亂逛都沒人理
$ J) X8 ?7 {8 H只要D 學生番緊學既時段最安全: C6 f9 G. m3 Q- C8 u5 C8 c( m
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
1 z( E; j( t2 y  `5 |: q8 ^7 G+ m0 t- a1 F; a
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
' |1 ?, k" D% A: j4 H
8 m5 i% v2 }0 F1 Z
" @- V# j! N% _2 p# K頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋# y* C, V2 Y1 L/ T
) N1 e0 q3 b1 u* P
咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得: X1 w* V  s7 V5 ]7 _8 d* S1 |
多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   
5 N( j/ T: }' {3 ?* R5 I3 g其實即使被發現,只要無被人影低就得
) P1 R& P9 V4 L4 [" P8 C" `多數d人好快就唔記得
0 Z& B( I3 b) S8 D7 b7 a
1 k0 y- Y! s3 i0 f4 Q
最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   ' C, G3 z# Q: Y: m" K# H* P% G
黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
5 n6 [+ `& x1 Z2 Y0 j$ p0 ]

& I# `" L/ x! s6 Q著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮/ ^. b% S0 A& t

6 L* F- k0 q+ q7 M依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多! S$ h+ p6 g" O0 r; |- i
0 r. j1 x- Q" A3 T2 Q; y0 u- I4 i. c
不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底' X, W* @# E# \5 z
平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表   3 U/ d2 g8 {: s

( P0 q) ~. f& S3 I# h- Y1 p& i5 P7 t
最怕十年後又
* K9 i8 ~9 k7 x: P1 u& Y6 W$ m9 ~* X5 p0 w2 _" O
今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈 4 F' L$ F9 U+ j9 A
. U6 ]% Z, s$ M
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機2 E' a, b, M( r
+ T* D, m1 T4 V! A1 Q
今日都係中性打扮之嘛# B8 V3 t; H- _+ B1 _3 _5 r, ~
- T& }6 Y, \& T1 [$ c
2 n8 \% y% v9 b' {
PS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體: J' y; v: q, H$ r/ t9 X
4 R' }: J" _/ ?+ H$ }" j1 O
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表   5 r0 z6 K4 w3 Z2 C& M5 w
( p: R1 S+ U0 Y- h$ y
1 s/ y: p/ x' S' w3 B1 d- {
今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
6 D/ P# j& B6 d7 E9 I) x( }+ `4 n" @6 A2 [
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機% E( j2 u3 S5 \' ~
7 I/ W: M+ c$ H# k& P
今日都係中性打扮 ...
0 _& R( ]- ~& [' M

0 [7 F( [) w/ T. i) {1 B; B+ Q1 t冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   
' z2 ^3 d( p/ ?; i. T# H* ]5 O
/ n% g1 u( b2 Q
+ x, I/ J5 h* ?冇其他人見到?
% y1 Y5 H! I2 `% I7 r; l/ y9 U! R$ c( l2 i2 r
應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)% D4 ~! B6 a$ C1 {- u1 J

& J- \6 U, R) L( f冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野
$ E8 W0 u" S1 r( ]1 r: t- V6 \4 _! g+ e- R8 L5 ]0 A/ Q
何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計