嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

回復 60# 雲妮 的帖子

多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 11:08 發表   
, B  O6 k6 ]4 d# K+ l7 M多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼
6 Q  y; U; o( O# O) j8 M

! X" t" {5 {& k, ]0 ?6 ~2 ~偽裝我好, 應該唔怕既!

有呀,冬天,最後帶bra加絲襪返工

我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   8 ]8 T/ u0 _- E  ^3 z
: L7 m% \  @( d$ |  N$ ?- T4 g) i# ?
  r+ L, J4 g. N% ~6 |/ r- {
周未可以穿我盡興了....

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-8 19:13 發表   
) d- i* k1 R, P1 _
2 c( e. K" E! I! K) ^
; O! z2 d  F* L$ f0 k5 E% I, U+ L周未可以穿我盡興了....
8 q7 Z. }: M0 B9 R( @* `+ ?& K
7 f: R  ?0 l1 m. O) p
你會點樣著?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-25 09:28 發表   
9 y: O& K) p1 ~$ P' x+ P) N' @% t) n" D# r* h
( f* k" Z! f. H6 ]' j5 m% N' z
著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?
: `. d" L; l' t) ^/ s( \- b0 G0 B) @! p% k
黑色開檔, 比較方便
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   + A1 d0 v  r' S) U
1 y; U7 I+ I) D* i2 e

6 x$ L/ t, u& K; D; e/ X* G黑色開檔, 比較方便
: |) J1 Z- N6 A. z- W- a/ q

4 y6 e% G) i) o; D' ^! C) v! x我都好想試下開檔... 相信感覺唔錯

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   - p/ X4 s, P6 n# H9 C# U- p
5 B' E9 V( R+ w# D  x

9 h  b; k0 |+ ~, Q& r/ j. c黑色開檔, 比較方便
8 p6 M* B0 [( I# M# r( k+ S$ l$ t" o. W$ l2 I6 Z
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-10 10:34 發表   
" z2 K* i8 b0 f" ], F
; ]0 ]% v" o  H) B6 ^1 k
, ]. \+ Z! r/ T8 x% v/ i6 f你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?
( Y; _$ Q; U$ Q4 M/ B; i1 m% ~; M5 {
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.

回復 70# 雲妮 的帖子

唔怕長筒襪會下滑咩?% s% h$ ]- \0 m# l, _! ]) E. H" J+ u8 v
出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭
  N# N: Z3 a7 y) g" x出左街又好難拉番高
) n+ P5 n+ r4 X0 t4 R! |3 R有無咩方法解決?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-12 09:26 發表   
( x3 f, C! |: u唔怕長筒襪會下滑咩?
+ D4 |% }# s* t- s出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭$ n4 E& G4 H- ~9 z! H( Y
出左街又好難拉番高/ S& j6 [- c& r. Z' Q
有無咩方法解決?
: g- }' ^# Q% Y# B

9 w# I. [6 W# M' N/ {3 @我大脾粗, 多數冇呢個問題, 如果想防下滑, 著吊帶..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-10 10:44 發表   / j0 f3 H. F/ ~% A/ ?  |" f2 u

g( D9 Z' _3 B' G! T4 l+ j, r+ `4 q
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.
5 V$ y" T: e# o, K" k
4 Q3 T: J2 ]8 ?% O8 j我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-12 11:30 發表   ! M8 [- p1 f( m# D5 h! |; f

+ t' H' X$ S$ E- r2 F* m
) ]& Q' Q+ Z' i我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多
5 |" z- R. c8 b+ b
  _) I% a; D1 X, O咁都係既, 我又試下先!

差唔多日日都著絲襪, 番工又著,係屋企都著,女朋友又知我著

回復 1# 雲妮 的帖子

有時男衫下會著(BRA+ 小丁)外出   對那很敏感
0 ^/ ]2 S( O* r2 G4 S 早上門前紅燈停  一騎士髮型肩寬應該是男子
' t$ b6 |" q! I) T( i/ f, n2 V% ?背部明顯BRA痕

回復 16# 雲妮 的帖子

穿絲襪上工(走路)很正常 . V) r  u% c  Z+ ^) j6 z  k# m
老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
) o! X/ C  l) z) u0 }只是穿了身體會有變化 無法上工

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-12 12:50 發表   
) E7 G  x& Z! Y# `: U8 U2 W穿絲襪上工(走路)很正常 ! b& K6 f" o# J, v  i+ g" K" K# d6 q
老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
+ v% X9 h. S9 P! i9 h只是穿了身體會有變化 無法上工
5 u8 P6 M6 A0 }& a' D/ Z& I
- Q- Z  u( z+ k. K" N0 v3 m有什麼變代?

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   , s9 p8 }2 `1 t7 F6 }4 \
, S: I. q3 U: C5 S/ x8 ?
& w( s9 H! Q7 g
I like it too..

回復 76# 5438g 的帖子

其實可能正常人無乜會留意依d野
" R$ {7 T7 S/ \+ P係我地會注意到