嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

商女不知亡國恨 隔江猶唱後庭花

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   
9 Q5 h5 v2 r" l, z! y5 f" O4 u體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
  v$ U0 c" ?; k4 _! H6 B! ~( i1 e7 p- D( a+ d: M6 c$ b* L
今朝又插入, 仲搵個鬚刨尾插入... 好興..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   . h6 K4 A. i$ `
體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
5 E/ j& U; C  j- F0 A8 I7 @6 I( |$ V6 o% s: Z9 H6 i* `3 Q
完全同意閣下的見解

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-16 16:00 發表   & P, p7 V0 z9 z/ k9 `

) g/ g2 }* ^4 P( e" M, z$ c2 z; {9 ~* b3 U4 L' x; \; h
完全同意閣下的見解
( [- G9 L# ]7 m% X% o& q* f( @% ?7 D
6 m+ f& M- {0 l
都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 08:44 發表   
3 N6 G2 n: [( C' \. E) Q4 w( y& p7 L; H* V$ L: J. [& q8 U4 u% Y
- h  r# J) \. X9 w
都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..
7 E. [  M  n$ I; W; p
& ]2 ^) [7 J  ^4 {: t
癮都係正確。
7 G2 j# B, n& A% ?我又覺得又有點分別的,
/ p3 v) ^- \( y" S/ k打飛機就打飛機,塗點油或潤滑劑在手上下咁chock到射,舒服曬。
" R9 f8 g) t: f6 h% i1 b+ E$ L同被那漲滿頂實的棒棒插到射,射完後,後面支棒棒退出來時,
/ k+ X- M( k/ P/ e8 l退到“cake頭”個位置難捨難離,又是不同的意境啊,喔

用手指好難自己就4 Z+ \' N6 l! M5 L: M( x

3 M7 B  t8 Q+ k0 W$ n+ d, X+ z- S/ b, u都係用玩具好D

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 17:16 發表   $ {3 W6 N1 K; i2 C6 Y! i  L5 |% g
用手指好難自己就( N5 Y% ?9 @% [( J

( X! g  j: E$ c1 z) x2 K; m0 @- F都係用玩具好D
# O- `! f; ^8 |9 X8 t6 K8 u
. R( Q" T0 {' O7 k未有機會玩玩具, 暫時用住手指先.. 我亦唔想搞到個屎眼鬆晒!

肛塞一直塞住先會鬆
) N0 m6 l4 k0 n0 I8 u用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時* ^! ]" _" ^6 s* ^
既唔會痛 KY又唔會乾

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 19:38 發表   ; P" q: ~8 i. e7 M6 o: O) q
肛塞一直塞住先會鬆% y( k6 i  s$ S9 Z
用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時8 Y. N( n5 z% P9 p
既唔會痛 KY又唔會乾
* X. [! c- m' H+ _
1 G& a( Q+ Z4 ?  s
好... 有機會我買支黎試下先...

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 19:52 發表   4 V& d1 Z1 I) j' u: O2 n

; ?+ p6 W. I- g3 p, d: T- h3 K
% i- H; H8 L9 |! x$ e. Z  k& x好... 有機會我買支黎試下先...
7 q" o2 |* o, ~' \- G4 A. T, D4 _2 `  _; k1 u5 i' b7 j6 C- k6 L
$ K! y& p5 i) \% {. w# w8 U
哈哈,已经上瘾了吧,小心停不下

用G點按摩棒

後欄哩家野+ w& M2 ^: ~3 c  I+ O0 f4 O
有D人天生係要比人通架

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 10:44 發表   5 q/ m+ ^, L% t6 m8 Q
後欄哩家野
6 @1 p) d" s% `5 b有D人天生係要比人通架
: V; b( @5 v9 A4 G* q3 I# s+ `5 p0 z3 X  `, _3 b* z6 I" x
自己後欄, 自己通好...

妳慢慢就會變架喇
- ?' Y- S" P5 z6 j6 Z* l到時妳就會不時都想比人通加喇

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 15:36 發表   " R; T% |9 p$ n; }6 j
妳慢慢就會變架喇1 s/ O7 g8 S, u) y; S; n
到時妳就會不時都想比人通加喇
# ?3 D: d2 R6 ^5 F

/ M8 A6 q/ }1 w3 d2 i" f過來人,係唔同.. 不過我呢方面定力好好.

用過玩具已經返唔到轉頭
  ?1 c' H7 ?) H- g# c- R# |. b而家間唔中就會用假__玩後面
' n% w, t8 `8 k1 v5 x9 y唔係玩得太粗既話,唔會鬆既

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   
4 W- c1 ?7 K* {- s* \用過玩具已經返唔到轉頭9 E( g2 I! ^# g) J, F4 m9 N- i
而家間唔中就會用假__玩後面
* Y+ |% |( q" W/ K! M' f  P$ C& V3 c唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
* _: N4 f# ?2 B2 ?3 c, a  K
. `, z1 d9 n  p6 Q) R5 S9 j
我有心思思想試, 但呢一刻仲未過到自己.

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   
  s: O0 U7 C0 n9 j6 w9 d% k$ [用過玩具已經返唔到轉頭
$ i  W# g7 z7 `+ E+ Q9 n& R而家間唔中就會用假__玩後面
0 F0 h- V6 S2 M4 z3 d7 D1 e. y唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
3 W$ }2 f, F2 T0 j

. x, y6 a4 f: p( l. l4 E5 D又“UN”又“搖”撬兩撬
& `$ b: ?, x- \8 {與假陽具相約在菊花

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-22 10:51 發表   2 m/ ?6 j' f- W' y, I8 b- a
7 l( I0 E4 S( s: c6 h0 h9 `
1 r% }' {7 y: _9 {1 Y' W
又“UN”又“搖”撬兩撬; O7 G4 m  N, b6 Y7 n9 F
與假陽具相約在菊花
6 I: U. R1 Q( h, k6 w
最鍾意慢慢坐落去 由慢至快咁un

fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....

引用:
原帖由 sadm 於 2016-11-24 15:28 發表   & Y6 _8 Y7 j+ |+ M& V1 m
fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....
! _4 v. Z+ y+ r% D% \" J
果支好大碌,雲妮未開苞會痛死
7 y- v1 y1 F" z4 C5 A5 mbtw 我用FF既伯爵都幾好玩