嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   
) X0 J4 ^% [% p$ L% t3 g7 U. l* ?can u share ? thx a lot
4 ^. z0 D8 R2 L, G4 @8 i很多地方都有,6 K, @& W0 m7 ?& u
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   0 L9 A# Z7 x) A% D/ N  n8 k
% }+ e* c8 G, m( t, T" }5 e  Y# r4 B
很多地方都有,
2 D* J3 W; [' U九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
. J, U7 e/ v. ^4 @9 B
0 ~6 `6 ^0 N( J" @$ u: |; r
& _  k" F6 x. k9 O# j  H# I; K) F賣校服地方?0 G, \" ^" d; Y3 X) L) k# A
我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
/ R9 i( T3 W# }% X+ T# O我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
! y+ N# t! F) \! X- z依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
3 e5 H. _- l1 P# ?! B
* l7 w$ J7 f* K

2 M4 c  Q' g! T# b你真係好幸福
: b! X. y- s( H! m3 Y大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低3 ~+ j% D$ l( @* b6 A
好多人都覺得好有問題3 y$ y8 J2 Z7 P
; a9 O; W# B5 V* z0 ]% i  G
佢能夠接受,仲容許你繼續
1 r: q7 X  f( V1 `6 U真係好好* [' _% g2 L4 y+ m( @& N
你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   
6 W8 y+ q! j# j- ]2 s" K( o锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
" I5 Q0 \5 t  s1 }7 ?% I2 M* T

1 M/ z$ R* R6 [. w" L% Y* m4 S  j# w( N# c6 J
你profile pic 喎
- D, B( t! o4 V$ h( lDGS 喎
; y0 N$ L7 l4 O6 u3 @$ Q, f8 k! D
其實我覺得DG 係幾靚的- J) T0 A" w) v( p# A3 `& {
中六七仲可以著高跟鞋返學
3 I9 Y6 l+ P, N' A: f2 w  ~(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   
  g! u1 W3 ~6 T7 b好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
; z9 ~  r, Z( O3 j% G2 e都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   ) P. _% b( w! q$ ?6 i& y$ ?: I
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左# i6 q. F8 S/ z. Q9 g2 l) K% w( D
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
, w1 z# D. P$ \9 r: p  L0 K7 |$ b
4 l& w7 ]+ f% Y6 R' f8 s, D7 U真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   ( g3 Z# |1 o% e$ t, D0 k# z9 B6 d
好性感, 令人興奮
/ Y- }5 V1 r; ]1 y' M% Q5 d我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..