嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   1 h  u: I( _  [) f# J8 q

/ b3 }1 D9 W8 {其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
9 q* }- f& w; ?女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
4 C; z) E' V: `! T7 ^3 f7 l7 ?4 \3 h& Q  ?; n: p$ N( o
好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   ! E0 V  r' n: r3 A4 m: v- L( X
. G% J' T2 s' e  v' I
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三3 p. \1 `' {9 G* Y: s- u- B6 ?
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
$ i9 B; K# H: V& V) e
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
0 J( _, g; j  `) w( c
4 R( J$ u9 L/ ?你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
% Y' a! n% X  i我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
+ w* b/ D8 b3 b我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
7 \! v. z; r: uBetter wash it now!!!
* A# a0 J3 Q8 ^/ L" z/ x) l3 O
昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   8 V) _9 x* M8 Z" Y

+ ~# q! d# a7 @8 {; m( t我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
( }6 ^9 V( _0 m! V3 b我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
0 u6 b- g/ [% i4 J- o6 n
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?& D  W  K7 ~! K; t
是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   
% q* c% R: I% _6 z, T
$ E1 U4 g5 A4 S! F: k3 ?; a嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?& P% ^. y& [3 g2 L7 ?
是的話用app縮細一啲就可以了。
. }( B3 c. Y/ w$ f5 }7 s2 [; t
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   0 l2 q9 ~6 I% T) Z

3 \+ W# T# E0 @( L% q我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
% s/ p+ s$ I9 L- T相片size大約900幾 x 500幾
- V& g# _8 U+ u3 Q, r$ G2 e我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   
9 p4 F2 B2 h3 O6 S- K8 |; m! d$ J; a; M! }2 W
相片size大約900幾 x 500幾) B7 W' d" \' v  F+ B3 y5 k: F4 a
我是用images easy resizer
$ z- w: M" o+ T2 g2 v" T$ w, V你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   3 u9 g6 Z' z+ L* c+ ?6 |- y$ g

5 s3 A" Y& t1 p6 ?% \5 ^, `( U你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
4 O4 l. w3 `$ d
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
' {) f! b. H1 v% B! T' X, T有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   
5 |  U7 u' m6 E% z7 q; x' s$ D( H4 @" f# Z
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,& z$ s; N* d4 w6 y
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
# ?# ~& T+ P7 H6 G8 h: ?
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   3 ], m0 q# H3 h. |

9 c7 z# C. [  F: I Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
: {3 h1 e4 Z. P
唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   
/ i0 u3 ~. m8 ~. r+ \$ [1 V" Z5 }1 o$ M3 o) u# y: @6 ^) _
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞& m! y& L. }, Y: p( d' N. X
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
9 s. y6 V' q+ \7 H5 P5 L. _又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   . [  l/ b& i% t" n
我會唔捨得整污糟d 校裙
4 K, S; n" X' l) z% u! F, T洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   
7 a* E/ E/ V9 |2 H& e. p% Uyou are so lucky with a nice gf
& {* y' w* A+ o9 g& g: _ Thank you

咁刺激