嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我係cd,未來打算變性做女生

我係cd,未來打算變性做女生

歡迎交友0 0//
& b' e) p2 A4 T7 X5 _# T, k  W# J& n; b照片加line/Wechat再比
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁你依家幾多歲?

諗清楚先好喎

認真諗清楚先好吖

手術既野  真係要諗清楚先

引用:
原帖由 lulu2468 於 2015-5-24 19:34 發表   % D5 j) s# E% K1 ?
手術既野  真係要諗清楚先
. X4 ~9 T1 h- U# S6 w% L* Z/ E9 _: v2 T
你頭像個女仔好靚呀, 你識嘅? ~u~

我21歲,13歲有念頭,考慮左好耐030

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-24 19:42 發表   
7 V+ S2 R$ S9 q/ n我21歲,13歲有念頭,考慮左好耐030
. V; B# \; f  O9 g: M" K# E7 J0 w# R
6 a& q6 {# g" f' T  s
咁有冇做過任何準備? 例如食藥, 資料搜集, 儲定錢?

都有,星期三第一次睇精神科醫生

細個只係單純羡慕,大個感覺身心唔協調,有剝離感,好不安4 Q9 [2 M/ y+ q+ I

! P; @+ Z' @) G8 p+ y, I我係三個月前先下決心要真正去做手術

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-24 21:32 發表   6 [6 A" Y/ `0 V" l1 I5 D7 }. g
細個只係單純羡慕,大個感覺身心唔協調,有剝離感,好不安  W* Q# Q# C6 h2 g

6 b0 c$ Y; T" I+ `8 E. t我係三個月前先下決心要真正去做手術
, p6 |# I5 w  N) p- e' F" H; C5 R8 Q# ?
屋企人知唔知?  點同佢地講?

好貴架喎~~咁年輕負擔得起咩?

引用:
原帖由 gila 於 2015-5-24 19:41 發表   ' B0 u* X4 I6 r  ^! r; F4 ^1 O, Q

( {4 g( x# Q$ X, P5 p
, U9 R, T4 i: o3 k* o你頭像個女仔好靚呀, 你識嘅? ~u~
- Z4 e4 D$ p3 W
) Z- J. }4 N: C1 `. T我都覺得好靚

我都想呀,同你一樣

香港通過評估,可免手術費

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-25 16:29 發表   
: H6 O* `2 |; {9 C' q6 h& e香港通過評估,可免手術費
2 |& c* ?' P6 K& I  n% g1 m' V6 v  P0 ?: P, Z# V
第一次聽. 咁邊個俾?
- W, m, s) W" f3 F9 O- _% Q係咪因為臨床實驗, 所以免手術費?

真係要考慮清楚呀哈哈~+ f# p( m+ X9 Y2 q) J* ^6 b

( L/ s+ R. r# {" S9 K等我pm你wechat先

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-24 21:32 發表   % M* O& ?" D3 D* f' a
細個只係單純羡慕,大個感覺身心唔協調,有剝離感,好不安
* x2 X, v. E4 @6 @. J& {! u/ T4 D" K8 P- A  t% u! d$ t
我係三個月前先下決心要真正去做手術
$ b6 X9 Y9 w. U
$ W; _; M. I9 P4 X/ Y
應該要一段時間,唔係話做就做

想清楚, 變了性也不是真正女生啊.

回復 18# acm2007 的帖子

當然要時間啦