嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我係cd,未來打算變性做女生

我係cd,未來打算變性做女生

歡迎交友0 0//
2 ]% B! W! R8 y照片加line/Wechat再比
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁你依家幾多歲?

諗清楚先好喎

認真諗清楚先好吖

手術既野  真係要諗清楚先

引用:
原帖由 lulu2468 於 2015-5-24 19:34 發表   / Z0 p1 O$ N, M+ m
手術既野  真係要諗清楚先
; z+ L0 X3 u$ U7 t4 k( m% M% ?2 j4 x
你頭像個女仔好靚呀, 你識嘅? ~u~

我21歲,13歲有念頭,考慮左好耐030

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-24 19:42 發表   ' p1 v. X2 F9 D9 }% ]) ~
我21歲,13歲有念頭,考慮左好耐030
0 ]! t4 n6 Z$ L# b7 z0 q. e" h8 W+ |9 @2 q
咁有冇做過任何準備? 例如食藥, 資料搜集, 儲定錢?

都有,星期三第一次睇精神科醫生

細個只係單純羡慕,大個感覺身心唔協調,有剝離感,好不安
1 Y; m. |# C  U+ |0 `, O
$ j% H. f- a: Q0 h我係三個月前先下決心要真正去做手術

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-24 21:32 發表   ) z: Q+ i0 H- I
細個只係單純羡慕,大個感覺身心唔協調,有剝離感,好不安# z: q- y5 \4 k% H! p
" W' R$ l/ K+ y- V) q! |% x
我係三個月前先下決心要真正去做手術
% R7 J- S0 U) A6 |3 A/ j( A6 |+ b

( Z' {( A6 c) m7 Y; ~+ x7 o3 j屋企人知唔知?  點同佢地講?

好貴架喎~~咁年輕負擔得起咩?

引用:
原帖由 gila 於 2015-5-24 19:41 發表   
  l7 l- v+ n( h/ b
& ^0 Y$ f+ k3 {* c$ @! a9 E: P$ m) `. m; l$ f% I
你頭像個女仔好靚呀, 你識嘅? ~u~
$ j1 {" ~: w/ z: D' U! U; Y6 l" A; }# ?6 x
我都覺得好靚

我都想呀,同你一樣

香港通過評估,可免手術費

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-25 16:29 發表   : n4 b& p' l' d
香港通過評估,可免手術費
2 }( s* e+ F) x% S. S

C5 l3 \- M( Q) q- d第一次聽. 咁邊個俾?
) o! S0 F' n$ _& B) _3 U係咪因為臨床實驗, 所以免手術費?

真係要考慮清楚呀哈哈~
1 N" j& D5 @0 Z% e+ _  e. l, k3 G, e. B  V3 P9 v, Q' E5 e4 U
等我pm你wechat先

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-24 21:32 發表   8 L5 W' B) V% h# [/ P
細個只係單純羡慕,大個感覺身心唔協調,有剝離感,好不安
! Q3 ]9 ~) ~/ I. X% F: c# Y: Y! I, W) G" P# b( c* W
我係三個月前先下決心要真正去做手術
7 Q3 `9 m' _* s9 b+ Q4 b
- V: }0 f; `3 z( x: E- R
應該要一段時間,唔係話做就做

想清楚, 變了性也不是真正女生啊.

回復 18# acm2007 的帖子

當然要時間啦