嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我係cd,未來打算變性做女生

我係cd,未來打算變性做女生

歡迎交友0 0//: d' \$ D4 I' L1 l9 S7 x2 l# Q% a
照片加line/Wechat再比
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁你依家幾多歲?

諗清楚先好喎

認真諗清楚先好吖

手術既野  真係要諗清楚先

引用:
原帖由 lulu2468 於 2015-5-24 19:34 發表   9 Y& b! |0 J' \1 G  g# P
手術既野  真係要諗清楚先
* `2 p0 F- Z, A% a

# Q9 v' N, @8 O7 J  A, P6 b你頭像個女仔好靚呀, 你識嘅? ~u~

我21歲,13歲有念頭,考慮左好耐030

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-24 19:42 發表   * d- i9 ~6 j. V* M! P
我21歲,13歲有念頭,考慮左好耐030
# F: p/ @/ u  d9 p3 e

' u) Y4 Z+ Q+ G) O2 I' N: X咁有冇做過任何準備? 例如食藥, 資料搜集, 儲定錢?

都有,星期三第一次睇精神科醫生

細個只係單純羡慕,大個感覺身心唔協調,有剝離感,好不安
. M; ^4 Q2 K4 B3 w; Q' C
4 |. \& \( m/ R+ o4 z3 W, k( J我係三個月前先下決心要真正去做手術

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-24 21:32 發表   
+ }$ A" b+ P7 Q0 n細個只係單純羡慕,大個感覺身心唔協調,有剝離感,好不安5 w4 |* \' u8 g+ s: b  @* ~9 x7 [

* E/ ]1 ]) g6 `我係三個月前先下決心要真正去做手術
/ ]! |/ e4 \1 ?* ?! K7 ]) K- A
; V1 |7 r$ |4 @  S屋企人知唔知?  點同佢地講?

好貴架喎~~咁年輕負擔得起咩?

引用:
原帖由 gila 於 2015-5-24 19:41 發表   
3 @! Q  _6 ?- b4 u  _4 u6 ^9 J/ S3 r) }& _  E
9 U4 d4 n* J9 Y/ \0 o
你頭像個女仔好靚呀, 你識嘅? ~u~
* c- R( C. j  K, ]
5 g2 Z2 W* S- A5 R" @! U
我都覺得好靚

我都想呀,同你一樣

香港通過評估,可免手術費

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-25 16:29 發表   6 K( ]6 X$ S  U. q
香港通過評估,可免手術費
' {+ k" M# V4 s
9 B8 \) v+ T% v) x- e& R第一次聽. 咁邊個俾?$ G  O% X5 L% x0 C
係咪因為臨床實驗, 所以免手術費?

真係要考慮清楚呀哈哈~
; m" M6 t. |. i" f5 w
4 ]* l5 J) F+ T8 O* S1 H" O等我pm你wechat先

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-24 21:32 發表   
0 \- @7 N: \' d, x5 u$ l% j( W+ z& r. {細個只係單純羡慕,大個感覺身心唔協調,有剝離感,好不安
2 [! U# `8 K0 r3 O. K3 d9 t* G( f4 P/ |- L: d: D0 u# f
我係三個月前先下決心要真正去做手術
3 c0 w! z0 G/ s+ L) H# q
* C; X- {- ?2 ~8 l/ R6 x! G8 o  d應該要一段時間,唔係話做就做

想清楚, 變了性也不是真正女生啊.

回復 18# acm2007 的帖子

當然要時間啦