嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔要的爸爸 & 底底

唔要的爸爸 & 底底

相會慢慢更新比大家選擇,等爸爸 & 底底可以早日搵到個好主人 - C/ r% ], [' i  K8 |
有興趣可以 PM 我 !!
/ x) y6 i& s& C# z9 W: v. t

6 ^! S9 g# j# ?7 G- H& s[ 本帖最後由 魏秋華 於 2009-4-25 21:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哇,好惹火既紅色,正呀!

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 21:01 發表 8 v+ e& `) |; R( N% }7 X
哇,好惹火既紅色,正呀!
8 k/ s2 {% M1 W' f& N0 l; z& O& \5 Y/ w9 m0 \7 [  j. b

" a4 f: ~% m$ `  A5 ~' ]正就買啦

都話左會地震咯,我都好想買呀,, X9 d1 R: d2 B( k" T
買完要開個迷你倉架
: r- Y; r& \4 Q5 l5 q如果唔係點收藏喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 22:42 發表 1 @2 L( S! y! K# K6 z9 K$ |1 l8 x
都話左會地震咯,我都好想買呀,
9 _4 x6 ]% h! `; J: B4 X買完要開個迷你倉架6 J9 i9 L; O- Q
如果唔係點收藏喎
) F6 Q0 ?. t' [1 O

5 J3 b' S7 m1 W& `1 U& X7 V7 Y0 l5 e. Z: L
買一條 / 一個試下囉
& b1 r/ u8 j2 {* g; w又唔會阻地方的   

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 22:44 發表 % O! j1 E! u9 X# e
9 `% Z% e$ L) j0 j5 o3 f( I2 y

3 f( z6 f" o, Q) n3 l4 Y/ j
+ @# J& u( r! r/ q) A' E買一條 / 一個試下囉 0 ~" |' \& i) J# @* J
又唔會阻地方的    
& T1 V" m8 a" K- ?$ C3 F) G+ g& N
- ?6 i  _& H* C0 S, E- A
我都知唔會阻地方,不過真係唔知收去邊度好呀
! w0 X( ~4 |5 Z3 i! F0 N如果唔覺意比女友發現左,7 X" h( ?9 f# k) q  f9 H
我都唔知點樣解籤

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 22:42 發表   m  p+ G8 e% S2 D* l0 R
都話左會地震咯,我都好想買呀,
! |) t! l5 D0 E( v買完要開個迷你倉架5 e" x4 O7 `8 p# F' P5 z+ y5 a
如果唔係點收藏喎
  U5 Z0 n! O$ \! S+ w% c- `0 K
& I+ P! Z2 U. D+ l5 X# Q8 w" J4 ?9 U8 q8 F/ l3 j
如果特登租個迷你倉放個bra又真係浪費了。+ R+ Z' j) R' P" T' P. O0 t
不怕地方細細的話可以考慮係入面cd。" F+ ~, C) D9 B" L! U
又或者可以將自己的最愛衣物放哂係迷你倉度。9 F  D% j( K/ A- Q3 W

0 v5 W' n. @% o& q* U見過有人連租兩個迷你倉,特登將部健身單單放係入面,得閒上去踏兩野都係咁。! s8 }4 c# J6 w, E1 {
何況cd?

呵呵
; y9 A& k6 l/ c5 m. E2 j兩位大大都碰到相同滴嗜好收集嚕
% l8 O9 X* q  H. p# d+ Y5 [- w那可以彼此多交流下捏

珍惜自己女友本身同她給的東西

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:42 發表 : e* ^) W0 Q$ r; |# x8 F# \
珍惜自己女友本身同她給的東西
. c% H0 X' G9 l' ~" E' S! @

6 P* N& M; s% |6 a1 N
! i0 S: k2 b! y2 b" k5 x! D: T珍惜一定會的 * x. x0 P% S: n* D
唔要的東西留下來都沒意思,倒不如賣給大家

胸罩跟小丁丁都好性感喔我喜歡我超愛的

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:07 發表
0 k7 f+ b- D- m2 d- J/ t" }2 X5 d5 B" n1 R/ Z( c

5 n" `* D+ l$ l& ~
4 A2 R1 A7 y5 d; Z/ k! Y* h如果特登租個迷你倉放個bra又真係浪費了。
2 R% {6 p0 I5 @. Y% |不怕地方細細的話可以考慮係入面cd。
; v' W& S& j; l- s5 a又或者可以將自己的最愛衣物放哂係迷你倉度。3 {: X  y# n$ O* c. N. @
2 B6 K0 O  \) D! w; P
見過有人連租兩個迷你倉,特登將部健身單單放係入面,得閒上去踏兩野都係咁。 ...
" r+ I' |2 B& h' }3 p: w) Y3 s% u9 S0 f& U5 u/ ?
哇! 講真,呢個又真係幾好既提議黎喎
3 @3 ^9 M+ K6 v4 `* `如果屋企長時間有人係度又無房既話. J3 ^- n8 E( ?
可以考慮下呢個建議

可愛 & 香香的爸爸 & 底底等緊大家
$ ?2 C- A, b2 i大家快快帶他們回家唷

你很好人呀...

under how much

引用:
原帖由 bubuhang 於 2009-4-27 19:36 發表
0 v* e9 T' E& _4 X# {( _/ }- yunder how much
3 ?( O! r% Y) h" }8 C: P: E1 q

* w: `9 `2 _+ R- A( Q( }2 [' b, z# e# C
pm 我談談,謝謝 !!

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-27 19:24 發表
( ]# V1 `& A9 [你很好人呀...
3 g6 q* d% @/ H7 z; o, x# L6 E
; \1 x* k: s/ ~, c8 e* d2 y. u
你有興趣的話都可以 pm 我談談,謝謝

very nice thx

very nice thx

前面的內衣滿性感的,' [3 A& T3 X5 d  L+ X
但後面的小丁更有看頭...

黑色bra我鍾意啊
york