嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔要的爸爸 & 底底

唔要的爸爸 & 底底

相會慢慢更新比大家選擇,等爸爸 & 底底可以早日搵到個好主人 ( F; j" o5 [) Q% k4 X; C7 V4 U
有興趣可以 PM 我 !!

1 R/ o/ @7 a" I$ N! ^2 S- o' e+ \( Y0 g' g
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哇,好惹火既紅色,正呀!

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 21:01 發表 3 t. {* K8 a( i$ k% b
哇,好惹火既紅色,正呀!
; n& e1 Q, W2 O& ?' R% p3 {  a
* S  j5 w5 ]4 W7 X" c7 A& |  c
* j  }; M" `2 p/ h2 P' X* z正就買啦

都話左會地震咯,我都好想買呀,
3 \6 ?4 _$ ?' t3 T買完要開個迷你倉架
- w$ s1 X9 x5 i5 q) t( B( ]如果唔係點收藏喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 22:42 發表
" S5 A3 K* [7 |# w# p都話左會地震咯,我都好想買呀,
3 o4 [% H  B( O8 \; p買完要開個迷你倉架- z$ b7 r! O( I! n7 s
如果唔係點收藏喎
! t1 `) J% Z" [: B8 ^
  p( l, G4 H* l$ R, U; P* j" `( n6 i
買一條 / 一個試下囉 5 H* J) f1 C, J: O! b! j- g
又唔會阻地方的   

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 22:44 發表
# p0 w& |: V) I0 Z# Z. _2 y/ m- b0 A
, G  N2 t4 E( [+ k
3 ?. `; m# Y7 P7 _. k! t. ~0 C9 B, B
買一條 / 一個試下囉 4 i" }4 ~' b5 s& C0 G5 m+ t4 P
又唔會阻地方的    
2 P2 T5 d% @$ z
; K7 x3 H' k. g我都知唔會阻地方,不過真係唔知收去邊度好呀- h% ?% |4 p) S
如果唔覺意比女友發現左,! c2 L+ y4 R  ?* Y+ w
我都唔知點樣解籤

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 22:42 發表
- y4 w9 l. q  z都話左會地震咯,我都好想買呀,
, c4 K7 |% r* D& }- \買完要開個迷你倉架
3 D! ?2 o$ S/ i8 s5 P  [如果唔係點收藏喎
" {! p1 g$ P2 S7 A" I$ @8 J0 y4 J' X6 |2 K# z5 H
5 g" k/ P# @  [9 I
如果特登租個迷你倉放個bra又真係浪費了。
6 b! b( f" s: d不怕地方細細的話可以考慮係入面cd。
! [2 I" k7 i9 i' @又或者可以將自己的最愛衣物放哂係迷你倉度。* K, B9 `2 B6 j* P# L2 c  E
1 @% l) _, P- a
見過有人連租兩個迷你倉,特登將部健身單單放係入面,得閒上去踏兩野都係咁。
* V" k* `) \  e$ l/ z- g/ p何況cd?

呵呵/ K8 y- ~/ n) a5 y+ Q
兩位大大都碰到相同滴嗜好收集嚕: o5 p: S9 C6 Z6 J+ Y8 W
那可以彼此多交流下捏

珍惜自己女友本身同她給的東西

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:42 發表 . `3 o; [; |2 Z
珍惜自己女友本身同她給的東西
0 {' Q, ~+ E, z+ P
! L3 L' a# c$ E. u# ?( c# h1 t  C* T# O9 D4 \' u& z6 r5 \. f" }
珍惜一定會的
% T+ m6 r  L  t唔要的東西留下來都沒意思,倒不如賣給大家

胸罩跟小丁丁都好性感喔我喜歡我超愛的

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:07 發表 ) o/ \& A  O) Z2 `5 c9 l6 P+ d; G- O
- N# R+ B  g0 [

/ @9 u) E6 y# |
, c9 g* w% U0 H4 P9 H如果特登租個迷你倉放個bra又真係浪費了。" i+ \9 y4 z) l9 p! q
不怕地方細細的話可以考慮係入面cd。
; t6 G$ ?9 D3 X1 `, g: b; x又或者可以將自己的最愛衣物放哂係迷你倉度。
% @; H2 O( D  D  h9 `0 C4 t& S" X, q" L' }, D/ X$ v) T
見過有人連租兩個迷你倉,特登將部健身單單放係入面,得閒上去踏兩野都係咁。 ...
) |& a0 z, b( T+ ?  q* @6 {( c% F; o/ d# b0 ~+ H' I5 I
哇! 講真,呢個又真係幾好既提議黎喎
" w4 G) |( H2 B3 F+ K4 D如果屋企長時間有人係度又無房既話
- v% x/ I' v& H4 A* X可以考慮下呢個建議

可愛 & 香香的爸爸 & 底底等緊大家
; f& z' w0 F; L0 q" U( p大家快快帶他們回家唷

你很好人呀...

under how much

引用:
原帖由 bubuhang 於 2009-4-27 19:36 發表
8 U, _# R0 I$ @7 }& w: gunder how much
+ K, E* u# F! u# D/ V, c/ Y7 T; E  v8 w5 g
# w. x  }$ y5 N
pm 我談談,謝謝 !!

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-27 19:24 發表
5 c5 s4 ^% x& p% R& u9 {9 \你很好人呀...
( \, h* ^: l7 c6 A! v3 V' d% Y
6 E6 h+ y- N( {% H
0 \3 p7 b7 L- f: e2 _7 Q你有興趣的話都可以 pm 我談談,謝謝

very nice thx

very nice thx

前面的內衣滿性感的," V' L3 {$ }+ P
但後面的小丁更有看頭...

黑色bra我鍾意啊
york