嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友 2 個末洗的爸爸

女友 2 個末洗的爸爸

希望大家會喜歡 8 g. S7 {" ?( \7 p3 a8 V4 }

6 b0 @" a% Q9 I; B+ O7 L) ~' |  P[ 本帖最後由 魏秋華 於 2009-4-25 17:15 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝你的分享
$ r' o$ o0 l0 y% f# o: z個人比較喜歡粉紅色的那個

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-25 17:19 發表
2 E& r5 \# l; s0 h& i謝謝你的分享, I' o$ {. s3 m# C# J6 G3 F2 U1 C
個人比較喜歡粉紅色的那個
8 @6 X4 l3 U" A0 b9 V. |0 W* r# W; A( U! P
, Z, U7 y+ A0 F, K) P+ \! T& c6 g" G0 |, [( N6 ^  Q, R/ R
別客氣 ! l( t( T6 k# C& z0 O4 E# d# S: Q
好圖會跟大家分享的

你有個咁好的女友真好...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-25 19:46 發表
3 ?; v% P! q* B7 Y" ~1 M, u, E4 g. n你有個咁好的女友真好...
- N8 N0 z. g1 G; ?) f5 |! f% E4 D- @" I6 r) e# m1 q
& X7 E% b1 }7 @$ ~, F
4 `, @( \' L, o5 B# g3 T
坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的 6 K9 x2 i( X- m* Y/ T
不過做唔做就另一回事了
1 }" D: F7 Q& o+ C- w, V我自己就好樂意跟大家分享的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:04 發表 # M7 F0 ?5 A4 o4 L/ |& i$ K
7 O4 @7 G+ R0 m7 e0 |
6 M9 Y/ Q: c) s" h' J+ R
1 }/ S) U0 a& }, R. i3 ~# [
5 f# c# H: G$ D& _0 S% u7 z
坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的
+ ]: s5 F, R8 v5 n8 [! h" |不過做唔做就另一回事了
9 F8 l" n7 W/ N" _1 Q) p我自己就好樂意跟大家分享的   
# X; L" V6 E: Y- P5 f3 W' w6 _% O- w+ q0 z# m2 Z+ i( i
睇到樓主呢句真係令到本人非常之感動. \, u1 K0 `6 R8 i, m
首先第一件事就乜都唔駛講住,
2 J0 Z$ O3 U+ ]6 ~敬個禮比樓主先
% L! ?7 c' v8 m: N  P/ p- e0 }之後就係感謝詞,好衷心多謝樓主分享咁多好東西
" J; X( a+ V9 R到呢帖既主旨喇
; M/ P$ h% O# p9 A  E  r$ e6 ]我個人比較喜歡第一個豹紋bra
& ?( w5 s/ x& K& ]  d0 f野性中帶點不羈,I Like it

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:14 發表
4 ]- y/ k/ a* G' b- r' k+ [
+ a2 J; U) P6 f8 H8 g7 n3 V! J
' E1 K$ E6 q1 A/ \+ C5 W5 J! V+ }4 q$ j, h( r# @$ r
我個人比較喜歡第一個豹紋bra
3 J7 l- w5 s7 b4 a( ], u" _4 M3 P野性中帶點不羈 ...
; A$ }% ~9 r# k; f/ h

3 q, }2 ^: W/ ]4 z& u4 f. U哈哈 好多都係喜歡野性的

係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:35 發表
; s) b( m; c; Z' i$ a8 R4 A3 {係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架
/ N- I8 D* y$ M5 L! R2 c& f

' m6 U: O! Z% I; I# C% ~
$ z: }  f) X# \  P+ W. G( l2 @0 ]不是非賣品來的
" x) |  S7 Q/ U/ h" o$ e- `; G. n你有興趣收嗎 ?; x5 p" o! @1 \' r
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 ! X' t/ B3 P+ p, h; w
有意的話可以 PM 我傾傾

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表
" ~3 |+ z! _& G! U' W6 d  E6 Q  I" m, i

1 n8 V- N6 T7 D6 p" P' _! A1 t/ b+ p: ^1 u3 A9 v
不是非賣品來的
" q- J! h5 w4 ?, s' U& T你有興趣收嗎 ?
+ t2 J: K: h- {$ A因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售
7 Q2 c" o5 z* m9 K4 r$ X有意的話可以 PM 我傾傾   
5 r# r4 z4 m. a& ]! \% v5 K
7 p0 W+ J$ y6 X0 Y% ~; f我都想啊,不過比我女友發現地震都似,
4 k* l9 {/ U% S$ A6 Y5 i5 r& d0 P( F我只是幫其他會員代為一問,
3 v7 S( D3 q; U5 X" G. B好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:44 發表 " Y5 _, b* S- s+ ]
: `5 S/ d. F- q# h; K  t  y

2 C. e+ {6 L1 B
: m0 t  _3 v% n) `8 m! F1 F我只是幫其他會員代為一問,. f$ c; J. m1 f6 z/ s4 V' N
好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢
# e8 z5 t1 E: F1 A$ ~
7 V3 n# m) M& l, x7 f9 I, q
% I7 F+ }+ a1 T. B6 {0 c明白,可以叫他 PM 我的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表
& y) F; [  Z7 Q4 Q0 h6 M" X+ v4 R" R$ H/ {5 F* `
3 n! Z& t9 I7 n

; y$ w' o* I5 E7 c; {不是非賣品來的
: Z: e3 j- _& H* W: I你有興趣收嗎 ?3 q/ G& r1 u0 S* h4 Q
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 # ?3 z) m' v) p/ F% y
有意的話可以 PM 我傾傾   
& z) E9 g% D7 D6 l) X& q
, X" }, p3 H+ e她唔介意賣俾cd的朋友嗎?, o+ @9 m' s! u! e# p
唔係每個女仔接受到cd的男士。

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:09 發表 $ H" z! P& K0 ^2 `
) {4 Z5 Z& r! W

& a- p$ |- C3 j# p+ R8 p3 ^她唔介意賣俾cd的朋友嗎?
. ~! T1 M0 R7 j1 F唔係每個女仔接受到cd的男士。
9 `" z; E- N/ L0 C) j" d7 I
& \- ?' r4 x0 t7 \8 e4 _! ~
8 Q" P$ c& ^7 S) b5 @至在清位而已   O/ L* }3 b: M7 X* h# i/ E
好過拎去掉啦,浪費晒
' m; y3 I" F- \6 X- [她不會介意的,大家都是成年人嘛,有思想的
. }2 T8 m1 P" _/ {6 Z

& I3 Q7 w. M4 W; ]: w[ 本帖最後由 魏秋華 於 2009-4-26 01:15 編輯 ]

; R7 H) J1 q9 Q& B
這樣滴思想應該算訴較開放滴捏

我鍾意第一個!!!

好想佑你女友係點的人

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:43 發表
8 m7 t6 O+ |' v& Z好想佑你女友係點的人
  K  {9 I2 y6 h- r, r) O% M' s8 y

* p; O" w5 h4 B( P4 R9 K! c/ k; T/ H. t' Q
嗯,估成點呢

喔喔好性感的bra我想要我想川看看耶

真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~

引用:
原帖由 happysky 於 2009-4-26 21:30 發表
$ A1 q. z( M# ]/ _; l真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~
" N2 s. Y3 m$ q5 ^9 t# r; V! ^/ ]* z4 P# u- X

$ q3 e4 {) z! B2 f% N5 ?% Z
0 L/ r  {* V' y& |: [) ?( u3 I: F某程度上可能會令人羨慕的 ! w) W5 }$ k# J" {* o+ Y& b& q9 k
不過相對日子太久會有點厭的感覺
- p6 }* X' D8 d0 l3 U7 }慶幸到現在我還好享受這個過程,一有發現獵物就立刻行動,這個是十分剌激的