嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友 2 個末洗的爸爸

女友 2 個末洗的爸爸

希望大家會喜歡 + P# \1 P" {0 ?
. c, E: D! @6 D. ~* a  P
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝你的分享$ {4 j- `8 }$ ?, Y
個人比較喜歡粉紅色的那個

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-25 17:19 發表 4 _* u3 I" F! l$ _& J$ ~6 V+ @) n
謝謝你的分享
' F3 m$ E2 K8 [) U個人比較喜歡粉紅色的那個
, z$ J2 O3 ^- [4 j; T9 [

6 i" ?3 Z8 H2 R
* R0 B& S) K" ]別客氣
" Z+ q' |/ N% p* j$ v+ d好圖會跟大家分享的

你有個咁好的女友真好...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-25 19:46 發表
# w6 L% _2 B  @: n* B你有個咁好的女友真好...
( E- K1 \) j* s/ x/ m/ h: H8 h2 U% B; I5 Q

) K1 @+ C$ w3 c0 K/ y* {) N1 g
( _  @- E0 }: q. F5 E坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的
2 O' d3 W3 ?# \8 J$ a. m不過做唔做就另一回事了
0 `5 D# e' b) S; B我自己就好樂意跟大家分享的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:04 發表
" p- ]+ @. l+ X6 e
7 h& a! L0 ~, S8 d
' b, S4 P/ C  x; y
: e9 b5 Q$ o& ^8 C- `3 w/ p9 S1 c# w/ Y
坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的
, O2 q7 r7 M9 c: A* j. W不過做唔做就另一回事了
& K  S) p/ P& J* P+ Q. |2 P我自己就好樂意跟大家分享的   
! |: ?& \% a8 w$ }+ Q0 p# @& I: J7 \* o- X2 l6 t" u1 I
睇到樓主呢句真係令到本人非常之感動' p2 U3 O$ t8 z' x& q% _& r2 d
首先第一件事就乜都唔駛講住,$ e3 s9 L, Y/ d9 [
敬個禮比樓主先 3 b& U( B9 C) E$ R/ l: L
之後就係感謝詞,好衷心多謝樓主分享咁多好東西( u* t- J: E. r7 p- S0 ^3 j- J" \
到呢帖既主旨喇" o8 ]5 O, J- w" h
我個人比較喜歡第一個豹紋bra4 |' j& r/ ]+ {3 C
野性中帶點不羈,I Like it

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:14 發表
+ p. E6 {- [" m' W4 L2 x* X' m4 B8 t+ F5 I
" o/ I1 ?- A: u- B) \4 A
" e6 o' `2 a( {5 M
我個人比較喜歡第一個豹紋bra4 Y0 [( X3 X! a; o7 W8 b& d
野性中帶點不羈 ...
7 b2 X# p9 o! Y1 O5 ?7 p$ B2 ]1 s/ Q3 }! Y' q
哈哈 好多都係喜歡野性的

係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:35 發表
. {3 \5 v) B3 a1 s4 ]$ r係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架
5 j6 w9 ~9 i6 ~; C, S5 j8 r& c
  l0 e  ]; e5 A) H  h, j5 ?

1 F) F2 X" Y" g- G4 G. V" s不是非賣品來的
0 X: U( P* S1 K; d# e7 a: r; C你有興趣收嗎 ?+ n' |- K& p! N7 Y
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售
7 V# z# f7 m2 ^) I9 Z) l有意的話可以 PM 我傾傾

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表
- Z: j( [4 v& N9 {. a& x# m+ T  ]4 x/ f. ]2 ^
1 ]2 V9 w) ]* P/ T9 }6 n
& x2 \; e& V& {2 k- I, ]
不是非賣品來的   S) [7 ~* R' Y2 ~( N9 P1 t8 B
你有興趣收嗎 ?& N& R3 O$ R* L4 c6 d
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售
8 v; C/ l- n" m) e6 \" s1 T有意的話可以 PM 我傾傾   
; n% X9 [0 j  x7 L7 t1 b2 t9 [7 I0 x
我都想啊,不過比我女友發現地震都似,
. a) \) j& D4 j- T我只是幫其他會員代為一問,
" l& S& d  M/ t' {: V+ x% J3 [好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:44 發表 - h; ^  M4 a8 ]! O1 w' q* @

! d2 l1 e1 T0 S
3 t% y" h5 u7 x( w0 N3 ]- v6 N
* F# C5 K" e- m我只是幫其他會員代為一問,
9 m* g# s1 n* k# T) \% k好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢
6 S# X4 P; d. m* `* m& ~4 {4 p( M9 C8 T6 p

O. ^8 H8 l* y+ q明白,可以叫他 PM 我的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表
, Z" s" u3 @4 m' G  I- g$ K/ v! E4 Q0 J/ S4 l
8 K" s9 k" f3 `* u. o6 C8 y
6 n3 W; P& `  r
不是非賣品來的 . e0 d8 `( i% c' a0 h/ [
你有興趣收嗎 ?
: G, r- k" t7 }* U3 y  K因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售
, g% l- O) v  T' m% i有意的話可以 PM 我傾傾   
' S& ^/ y+ I% i. n; h+ y8 O3 I+ P, P1 D  K/ o- @0 R; e+ T
她唔介意賣俾cd的朋友嗎?6 ?. D0 T: u, i4 M1 ?
唔係每個女仔接受到cd的男士。

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:09 發表 8 ~5 V# V+ V, n( o1 z' i- m7 ]+ r

6 f- e$ [  K6 t- a
2 H! X# |- N  D" [- r她唔介意賣俾cd的朋友嗎?) D, n; ?# T' ~: d6 Y: g! D& [
唔係每個女仔接受到cd的男士。
" F+ l$ k: X) O, x9 T

6 f% ]+ S  x' F
$ R# w* F$ `& g: ]$ \3 D: Z; t  r至在清位而已 % w6 K' }- q. I1 T3 O
好過拎去掉啦,浪費晒
0 X% Y* Z, s0 D! b+ S7 ^; l她不會介意的,大家都是成年人嘛,有思想的
) U3 w' D1 r0 o7 ], \  X+ E
' V. `: ~# O+ A/ E1 F/ j" E

8 J4 H1 C9 s) H! E! g這樣滴思想應該算訴較開放滴捏

我鍾意第一個!!!

好想佑你女友係點的人

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:43 發表
+ l$ t4 [4 w/ X, a  @好想佑你女友係點的人
  h+ V8 D1 C9 y4 X& G. Z' P' t
4 h) s! S/ d% B4 q5 ~7 C8 O& x+ h0 e) M/ \
嗯,估成點呢

喔喔好性感的bra我想要我想川看看耶

真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~

引用:
原帖由 happysky 於 2009-4-26 21:30 發表
% a3 Z. |- M5 |8 n( d1 k2 u真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~
, K, i% e6 {. m2 p0 g# K, H/ V( \) C# G4 `+ o, P* a
/ v5 k- J; Q4 s7 [& r& x

- V: ^3 G( J2 f! z: y$ i某程度上可能會令人羨慕的 . B! z  H' }5 K+ a
不過相對日子太久會有點厭的感覺 " C5 c4 @6 r. [$ F( f+ z' |
慶幸到現在我還好享受這個過程,一有發現獵物就立刻行動,這個是十分剌激的