嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   * V4 z) @' H, j  z8 \
著住鞋訓有乜咁爽?
, g( W, _& @: m
只有paul con同學先至明白個種感覺/ J+ S; K- J8 Q( ?! L. a

" U4 J8 J! ^& |) E8 x好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
9 T1 W- n$ i9 ^1 w. r: ?. ^4 R
( ]0 R; ~. L! D4 \6 R0 m& s2 E8 h4 A# H你唔會捨得除落黎
4 E2 W' F6 V9 C1 D, ]* g1 q# J; Y- O1 D5 o, Z: J( o
想同樓主講( ]1 a# @; l# A$ R4 p3 S! ~* D

1 _; r; q: k0 `- H你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
8 f4 R0 c% ^' ?, h
. w9 h  o" C6 ?% E" o1 R- i/ c佢用白鞋白襪撩你9 n1 d, o- K: ^: }1 v1 W7 {! r8 {
+ n$ b. J  C" V, U5 h( d4 Z  u7 W6 ?
但你又著白鞋白襪; N- @8 J! p  P6 Y' o1 {+ G7 l
5 Q5 q. m/ l+ |2 W0 w
佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d
  S7 L6 U& ~) C% W# A5 E7 r試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋0 P7 ^3 V7 S1 X' P; n
4 J! f* d! u$ V( Y& ^3 a1 ]3 n3 {

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
( V' L$ n4 I" ^$ K) O/ G$ }5 X
" }( p5 ]- W/ N) [( E& m1 o3 v! n[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:34 編輯 ]

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
* F, j* W) V' W; Q. q但幻想比人搞更正
8 Q! l3 K( _8 r1 z$ c/ @) j  {另外你個icon好正
" X7 X  {) r- {# m2 M" [7 z+ Z9 D) X2 u/ G: m/ |: m3 @' Y& p- |

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街$ G5 q' q( O! }" y5 E) P
應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   
( x1 ?6 s( D! w/ }9 \3 u# e其實我都係突然想著住校裙訓6 }- c* q& J" P+ v' e, J5 j4 l$ ^2 S9 r
你就好la,我都未試過訓訓吓射
  G, t9 Y: g$ l( h/ W# k$ E  X緊系唔好啦!
$ u0 J5 w4 Z9 ^. U4 _好麻煩呀!3 m. r+ ]* k" g0 U/ e' {
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   
; E9 P0 I7 V, {, A* Z訓緊覺著應該唔會突然入黎掛
' l6 G1 C# `; t. H0 k1 \8 ~( w我掛校服出黎我屋企人都懶得理
; j9 P1 |" K+ ~7 t- p9 p
咁好?
( [( J2 }: ?2 z見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此# n- L6 k6 ~5 u" `2 Y/ U
但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   
! l$ u- D1 c4 G( K無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑  J3 L) |( X5 S1 ]! t
但幻想比人搞更正# z3 A4 A! S# z2 M
另外你個icon好正
7 ]3 H' Q! y- l/ z同學^^ 嘻嘻$ U# O) B6 Q, n+ x% q$ e

# q3 J. f) b6 T: Z2 s% {8 y- }$ t4 @Sweet are the days of girlhood
9 m: x; `- z* M# Y/ d1 U5 P6 t; O3 v7 E% z* e$ Y; d3 j
我鼓勵你試下著靚自己出街
. M/ R8 {, U+ q5 E5 `! ?2 [4 Q4 J
; R+ k( [  [9 b+ R3 d7 [) q+ C試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服/ Q! E+ y/ i8 `. k" ?; Y$ }5 l

& [) \0 m3 B& z0 P我呢世都記得呢一刻!
4 v3 Z4 z9 ^0 @) v7 w" g  Y8 ~4 W+ V* b0 Q( A! B
paul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
" _6 O; c2 k& L! y& V/ ~  q6 s# f' U. Y, M& E: n( I! f, \

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似
' p  M! I/ F! b& S+ y咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情% h  X0 H3 h( T
出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   
( e" f( J5 i' m: U  T: }5 W
% B6 O) x* o: G- f2 o; R) D只有paul con同學先至明白個種感覺
: c0 Q7 F7 j8 i+ U& K5 i
- ?9 B& D+ \5 K/ P, _( ^2 F' C好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
  `6 F2 G0 }5 K, q* D6 J" ^2 O, |' v, ?! i+ s3 K; L
你唔會捨得除落黎
0 [# g. P" b& Y& A2 ]* j/ ]6 W, o% }  y) \+ W
想同樓主講7 ^& u2 z8 x+ W$ e% q: u6 D  [

6 d+ v% F, S* f5 c2 e) W( h你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
8 {$ \8 {7 N4 ]- z0 Y0 m) Y( p: c) y: r  }1 d, x
佢用白鞋白襪撩你
& ^* H$ Z2 M" ?/ I9 k7 q* X& W; K/ r% `5 }8 |
...
* w# v$ Q' }4 k* ]; m
: s1 l! p2 z6 b& j其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
( J( j9 L. `# n4 \; V# E我係灣仔約瑟校服買的