嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯: l" Y8 v$ W, P& @" t2 J
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
! ?6 {# d% @* E# e其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
% y- N- J; R. l4 n果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
1 ?' ~7 d& c, r, o+ a由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,
" t* Q% ?+ h  r8 G1 u# N! |3 |不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,; X; I: ~% p1 l% h
其實係一切女性嘅貼身物品。
4 n9 g- V! m5 G+ R9 t. p- T$ T4 `而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。
3 V' j. J1 l6 O不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,6 m2 E# h/ [7 B) a
因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。
7 i4 F9 {6 j* r+ \而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,$ ?  Q7 m" T2 u* V: U7 ~
哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:6 A( Y3 A1 H% ?+ e% d& [2 z
c褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、) t: B/ q- }1 }7 c
睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯
( |/ h8 l$ A8 R2 y7 J4 u& k
" d, p4 O% l+ j% S7 H% b$ x我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,
9 m! ]& P# w8 ?' O. b& X: y  ]本來諗住加埋我D收藏品嘅相,
: J0 A0 Q2 e3 {6 L7 u放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,
9 P5 Y3 h" v, p# v9 O. N- v所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯. A. _' [2 s2 l2 P2 K
  跪求大家請教我如何貼圖吧! # t" N0 e% |$ O& `
請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   
7 [4 z, Q% w5 s# G太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
; ~# F" J3 ~/ ]) A, r: E' k⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   9 E# R2 g2 ]( x7 i& j
每天都用很花錢吧
# z! @7 ~+ ^# {" j! n/ Z0 E, J8 m
買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控
5 H! k1 P, U0 l( r5 E9 o8 J# d. o你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   5 n& S4 H- }# Z9 y6 ^% M
咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
8 S. H) L5 A1 f  ]
其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,
, \2 d+ m4 ^0 H% K0 m+ v屋企人點會唔知
/ Q! @- P* g7 @! ?; o一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   " t9 r: l% w. L3 ^+ O& G; e
我係泳衣控, |1 ]0 ~, k, x9 D- n) m- K. l; t
你好
- Z# I# s. A! o9 IHello
6 v2 b7 h4 W5 G# b泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下
6 m' j$ t$ w: q; j我蠻想惕一下的
: }( Z$ ?. B& d$ d/ f9 Q* c很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   
# q( X1 |; d" L大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
  T& _8 K( j; Z& m* p: i) t& P今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
$ }$ @) D. r4 `& `4 Z其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,% E# J3 G1 ]- s  r1 d$ v1 L
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
4 U/ c9 m* a+ F; j# x由細個到現 ...
* B: t7 e, A, }7 p7 V* L( ?
你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   : |9 N7 J/ n# h8 b, L+ z

# t) c9 b. \0 C3 K% U5 p; e你甘多珍藏, 好想睇下!
5 {2 S3 p0 ?, J5 L9 j
今日終於比我記返起點樣貼圖啦
; I" c! e" d" K4 j7 ~- O7 C$ _5 s我會陸續貼上我的所有收藏  D$ Y) Y  I( j. k) c& k
而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品( K2 U# Y' G+ G! M* l$ I
今日我都發左兩個有圖o既題呀$ k, y5 N0 \0 ?& Q& g" \- \
支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~
2 t! }$ @! M, m5 A前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!
/ ]' r' G+ M0 khttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost
/ f! p: b, c& E0 D* j二手6ixty8ight Bra Set+低低$ f0 V* ~! x. j8 c. E# H  A
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   0 d  O/ ^5 U' R
但係屋企人嘅反應係點呀?
6 _% V: E2 V+ w; P1 B4 h4 i+ s咪覺得我心理唔正常囉。
; d+ J' R, u9 d' j# _3 O8 l4 |不過時間耐左,見我又正正常常
0 L* ]$ W4 w$ g2 O1 f. w/ Y至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼2 {/ e- K4 v6 z4 m
最初發現我戀物個時,
8 M0 e. g( {% ^: e: \佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯
* x+ B! l8 i; u# ]$ Y2 D) \. m+ J驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯
8 X3 a3 t# I- m2 |! B而家就緊係冇咁諗我啦,∼5 g. i# z1 q4 k! ]1 j
但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。8 X, x4 P9 C# |- V9 D0 k# o0 g
但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。# e4 e# D" d# e
都係個句啦:寧比人知 莫比人見, I! G- G! a* I" ?  ?8 B+ W: E8 P

. G0 b; o7 i2 L7 a- ~[ 本帖最後由 P_M_kam 於 2014-6-3 16:53 編輯 ]

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,6 t; ]- w" E: C5 R  G5 p& C* u! K
怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。