嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

回復 18# uniformlover 的帖子

仲以為真係有得買添....

引用:
原帖由 uniformlover 於 4-5-2014 01:09 發表   ' s- J, c+ j+ G6 J) Q  T
平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢
2 _. p  P* X. P% h7 y1 o7 ?7 U" b  M9 ^7 q
如果5見咗,拒公司會有懲罰嗎?
- {: _' R" e/ }$ c8 G+ H  F. B如果無懲罰的,可以賣比我嗎?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 22# ZOE.HO 的帖子

有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人* I$ [% @( p9 O9 ~6 [' p

& l8 n* s( Y0 C  s0 C7 I$ sPS:我都係偷偷地攞來玩下咋

引用:
原帖由 uniformlover 於 7-5-2014 23:46 發表   . y: O. G# b1 g; s
有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人
. s/ y5 d! I! A, |' j
6 Y5 P$ h5 L( [6 e/ m+ k0 m' D5 dPS:我都係偷偷地攞來玩下咋
+ U9 P/ Z* v% y& I8 m" u
! X  ]0 P0 p2 r$ q0 X甘無辦法
) N' Z6 f0 p% G2 z2 f0 _& mBtw,姐姐好幸福

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-8 08:46 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/redirect.php?
7 P1 L" J) G; V$ d1 Y" [goto=findpost&pid=857118&ptid=40592&rpnum=838375][/url]  4 K% H: L' X2 Y/ x1 R2 R

6 L) B: B% ?$ A$ e- N& G" L( N; r+ Z8 L6 w$ E$ J
甘無辦法
4 v3 T6 Z: f3 A* ?- z; Q: X( R! TBtw,姐姐好幸福
! Q; y; Q* B2 m7 z8 x
2 U8 m  h  Q" M$ h算唔錯咁啦
4 y6 c1 ~0 I, r' p1 e1 R* M; S8 y+ g
$ t0 v; @0 k$ u) `* a& O4 P[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 9-5-2014 01:29 發表   8 H& Q0 j# B* ~. P0 f2 D

# n- G" F7 }) z# w- ~* M! P" A1 d5 O/ o& W
算唔錯咁啦
8 G( l5 q! E# I  H& Y

- U9 N. n1 L, d2 Z9 u  S3 k  _: M公關制服是不是刀有名牌的?

回復 26# ZOE.HO 的帖子

係呀,都有一個好靚的牌仔呀# s+ y, \7 V1 l0 U# N
  ~/ O8 I  _% M. t( N

引用:
原帖由 uniformlover 於 10-5-2014 00:29 發表   
1 m: K0 M5 y& C: `" V. L; U係呀,都有一個好靚的牌仔呀
* {& U1 o4 l5 E$ {, F7 c% P
4 z- b% p0 m3 ~/ y* W令我更加想得到一套

回復 28# ZOE.HO 的帖子

不過都真係幾難,上面張相都係襯朋友佢去左街 ,攞出來一套俾我著住(著得好睇嗎?)一套影相(PS:佢有好幾套): H) I- Z/ }( R" g
事後都幾怕佢知

著得好娣牙!!!引死人

你好好彩有咁機會。。

引用:
原帖由 michaelbus 於 10-5-2014 11:36 發表   3 A- H3 s9 o0 t2 n! z) W
你好好彩有咁機會。。
) o3 y5 T5 F( ]( q" h
1 ~1 W8 C% i6 E6 F擒日同挽cosplay行深水保,發現自行仿制尼套制服刀好難

回復 32# ZOE.HO 的帖子

好難做得似?
4 Q! k7 {: ]0 ~( Y! I. m1 V& y5 t, R5 Z& u; p1 w. K

制服

加多兩張著上身的, 反應好先至再加啦
( V# f% N$ D6 _5 q8 k3 y
( i: N6 L. ~5 _( z7 ]  d# q0 L[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:46 編輯 ]

呢套正呀
引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-28 23:22 發表   ( T, a; |8 j1 {4 }6 Z8 u( |
大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar9 `( d: x! @$ l- o- S& E- o$ I! S
/ E& N% @$ r) V8 j* b% N, p

' w& j+ Z+ `, e& Y1 g
' U" Q/ z. x; \8 v
( C+ D! `  P$ K: D我最鐘意的制服

點解冇圖睇噶😂😂😂😂😂😂

不錯 仲有冇多的

我都好鍾意著制服,照鏡覺得自己好型仔😍😍😍

有冇圖啊,好想睇啊

死圖了嗎??