嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   * s6 k) a1 c8 ?$ e+ R! \' V
我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
& d* R  s1 t3 P著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
) w9 M. J. N2 Z唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
  p1 y2 x) _& G$ u; e7 ^* I又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人 : u( Q+ M# x. N1 ~( h/ p. f

. `" p7 i$ r* c$ `* [% }/ B! w) a[ 本帖最後由 748159263 於 2015-7-15 19:26 編輯 ]

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   
1 F+ B0 E# R& z我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
$ q6 x, B( g2 W6 Q1 I0 _, l3 _& q系呀!
. P, f5 d% `; H& z4 E9 u% l之後順便射埋囉' `/ n* d3 `6 [: h( y; F9 ]

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表     ?1 U) d1 C! k0 ^% D
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
- b8 m& e5 O6 [4 L唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
" s9 e* r1 b) d  o又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
- i7 ?/ ~4 v" q7 {* O
我直接曬出窗口,明天一早收返.# O5 w, [2 u1 U; u7 u0 h

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   
; L) y5 |  y8 X* e嘩,校服濕透好誘人
: w* G5 V* u$ j/ t
哈哈!' V3 p8 V2 f6 ]; ^0 E$ Q

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, ! R1 ~+ {3 Q! W+ B6 a! \/ [
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   
# ?1 E$ A- E* i前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, ; f' ~5 H( M& `
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
3 v' b8 @. Z  B無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
# Q6 N3 \3 t! L) M6 T我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
; f0 u  k$ q2 M- T唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
" i. H# H! Z: ]9 r$ B又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
) H, |  ]4 N4 D' j& n2 j2 c5 q0 \4 o& E8 |1 w
其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   8 o1 `0 j1 z& K% h
著埋吊帶底裙會正D
1 c; c* x/ Y. i0 N( F* d咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   
; k$ A7 R6 z9 t# }! ~
* c0 o5 ~% a. G! T無錯
0 b2 g! Q$ \  n2 `/ r& [, ^* S: z+ a5 ^. B1 q: N6 F) Q
7 N) b+ f6 r- |* b$ r
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   
% L1 h! ?6 t$ h/ r$ g
+ Z* Z4 V% V+ }- u( m) ~9 T" n
* K# e0 I; f" K- m7 D
7 P+ J& l  |/ C5 d跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
; _1 |! G2 X$ p2 ~2 S9 h4 m* R咁又無咁易發燒嘅: |7 ?/ B- d6 s" T

學妹出浴照......

好正
, X4 H* Q% k3 J9 C1 z, m2 q有機會試下