嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

馬莎既內衣都唔錯(加圖了+補圖)

馬莎既內衣都唔錯(加圖了+補圖)

最近行過馬莎見到佢地新款bra set 好正下,忍唔住買左兩個bra 同五條under& m3 p, j, r  J
但係D bra 都幾貴成375一個,係貪佢個cup好平下,戴左唔會有好大舊野响心口(呵呵,平胸是皇道)
5 u8 t& M- z, Q9 @. ~0 I6 x同埋佢d 底底有d做特價只需39一條,而且質地好正,又滑又薄又好有彈性
$ p+ z2 Q3 ?& m  m2 P: x1 h- [. ]其實仲有一款bra想買,不過買完上面果幾樣野都使左成千蚊,無錢再買
' z$ K. Q( A  _大家有興趣可以去睇下% h7 d1 T- s% `' \% z1 t+ e
- i( r8 V3 h; k" k4 [
PS 激死我,我昨日買無折,今日買兩個bra送三條裝底褲,激死人喇!
% p/ _3 u2 |) _- p% k; y! O& r5 ]- L* L. X5 E/ l; P1 v
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-1-15 18:45 發表   
  p' X, r' o3 g* U- ?* ~+ n1 R最近行過馬莎見到佢地新款bra set 好正下,忍唔住買左兩個bra 同五條under
6 Q7 D+ a, b! {5 Y" E! R7 J4 T  J: s但係D bra 都幾貴成375一個,係貪佢個cup好平下,戴左唔會有好大舊野响心口(呵呵,平胸是皇道)! c( Y" w$ K& U
同埋佢d 底底有d做特價只需39一條 ...
- A6 N$ m2 l/ q& g& x2 {. u: R

# r4 N6 f5 z  H8 l8 \CNY sales ?

可能係啦

有冇相睇下呀?

photo please................

遲少少影上來

加圖了

oh very nice I love it
i love bra

係TAOBAO 定門市買

我昨天係坑口唔見有平左

佢D內衣褲幾靚

第一個幾正呀~~~~~~~~

在那間分店買?
, A9 m" v0 K: \. ^: i* U0 `好似有一套底同巴賣,唔使二百一套。

補圖/ M/ S- h! H, }' f, y# {

( U- j  C: G3 |0 M! o2 J. Y4 _  m: H* n# G) [- ~0 f, f
# Y3 L/ g' E' x- j& j' }
. W" Y6 p9 C3 |% z2 c+ f$ g
" E, R8 ^6 b4 ?# g( y4 J. e2 j7 j

/ d3 D! f; y7 @+ f! W; ]% r7 V. K6 w* u* l

5 B2 t" D5 D0 h唔知點解無晒D描述- D- E# G2 H! J# Z8 H3 T

0 {9 n$ @7 ~9 \[ 本帖最後由 silkypanties 於 2014-1-19 10:37 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kristy1234 於 2014-1-18 04:32 PM 發表   ! x  c) `% a: ?
係TAOBAO 定門市買
3 ?6 g( [# y$ E" H
4 I! [- n+ }0 A$ b) o
銅鑼灣門市, 12點幾唔係好多人

引用:
原帖由 KR7723 於 2014-1-18 06:04 PM 發表   
- M; u+ q0 T, m2 _( o/ |在那間分店買?
* ~% S2 f9 U6 ]- I6 y3 j好似有一套底同巴賣,唔使二百一套。
2 F$ M: ?7 L8 J! _% g# i: ]$ }

4 O& o2 Z) A" h1 s8 h- X7 o- I銅鑼灣 times
- }. N1 T: A" z- q  u有做特價果D唔合心水, 不過可能有走漏眼都唔定

39 元1 條WHERE 佢收得埋唔埋 我仲想知個度有冇絲襪吊帶賣 如果有幾錢

我係佢英國個網賣4元ONLY 60元都不用 我仲想問h&m 有冇絲襪吊帶賣

蕾絲內褲好性感

very niceeeeeeee