嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

收埋絲襪既好地方

引用:
原帖由 oojj106 於 2008-2-20 17:22 發表
4 ]5 E% e' O7 ?; p: }; D
" K/ ^8 Q7 y# T; G$ \" {& t 我都想知
" \% W! Z+ L- {2 u3 b; A
- w2 }& H9 f4 M/ }5 D4 U% W/ b; N比個建議你啦, 你可以放係d大褸既袋入面
& G9 n2 _( Z' |
7 E6 ^/ y4 F2 e3 k, v7 n都可以喎, 不過如果係我會因為太多放唔晒

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係啦, 邊放到咁多. hahaa6 O' c: j7 ?! f5 @9 ^  u% }
9 L; }4 b3 R9 i, F) W8 Q0 P, f
不如索性買個有鎖既櫃桶仔啦

引用:
原帖由 ladowaha 於 2008-2-19 01:38 發表
- Y" U. S* c% @. O- L呢樣都幾麻煩............; A8 p! C1 C) z% b& h
- H( W2 X8 ~/ i" z9 B" y/ t( {) S
不如買個有鎖既 cd櫃.. 前面放d電腦cd, 後面放d 絲襪.. 如果只係幾對應該好易裝入面.' }- E. U, V8 x1 C  n& L4 |: L

# r' Z9 l" K! r我自己有個有鎖櫃乜都放晒入去. 真係幾好. 除非要拆櫃..
6 g' ]2 G2 ~/ A* O0 j
如果放大量點算呀?

放在枕頭套裡面吧
/ b" C; y9 p. V% b4 M讓你聞住睡. G9 N3 V% V9 x+ |- F. e
包你睡不著

我d絲襪有部分係床上 9 ~7 ~4 o+ R; ~: D8 F  R- v
其餘係櫃度
' s; ~7 u; ?6 b" d" c
, [0 M% T; }1 \& N5 O% t* F/ V% o# ^如果你得一兩對,* I; @4 o0 L3 T  ]& i8 X( C, ~
擺係枕頭套入面啦~
7 Q$ T8 o+ u  u" i+ Z& d' I! a6 w唔知得唔得呢?

引用:
原帖由 frankiebaby 於 2008-2-27 04:03 發表 ; |1 ]2 Q% _" X; _# i1 |) B( O
我d絲襪有部分係床上
. D* m) u/ g* c# S其餘係櫃度9 q8 ~( `5 o4 i! M+ D
5 w$ w0 R' b) n8 x' S! j4 T) @
如果你得一兩對,5 R; e& ~8 T, ~& Z% E1 w* G! g2 r
擺係枕頭套入面啦~7 u2 @5 g$ k) q
唔知得唔得呢?
" n# m+ f. o! f* T
擺係枕頭套入面應該可行,不過我屋企人會幫我換枕頭套同被套 ) C0 m' M) e. l$ h+ n
有時仲幫我執野,好驚會發現

HI

i used to have the same problem when i was a teenager,7 {8 E  {! Z* q
my mom alwayz clean up for me.% \: p5 U) h1 B: `: U* z. U6 \
now i just put them inside my closest, underwear drawers

放電腦入面會阻礙散熱,如果著火仲會燒得好快!, ?* ]/ q, K6 U( G
; G: ^) H- y1 p, h5 f$ B
不如搵個有鎖o既櫃桶啦!!
; e- y8 t1 F( [' |  i  r" h或者最危險o既地方就最安全,# |! A; ]5 s. t- q8 g3 w5 @* A
有冇一大堆o既雜物?

可以放在盒子裡....
- h( g1 @  P  x, ^3 \7 y9 t; U. HEX:買鍵盤的盒子、買相機的盒子等等的小盒子裡....

引用:
原帖由 wong9910 於 2008-2-19 22:35 發表
  @# p2 e0 v6 L! y& D3 d4 X比屋企人發現@@...之後點呀
/ l$ s( B' S2 P1 F/ S$ U俾屋企人發現左之後問對絲襪係唔係我既,我點都唔認就話對絲襪可能夾住係d波衫到先係我個袋到出現,佢都半信半疑之後就無理到
1 I" R+ \2 `6 B/ M0 [# `" `6 Fe家屋企人一提起絲襪就驚

你可以將它們放入一個有colour而且不透明的膠袋再收藏, 如果沒有地方, 只好買一至兩對吧... $ P; C8 W7 T3 o# P* \" l) A
我就咁好似平時的衣服一様放吧...

我就擺係d背囊, 運動袋既暗格位, 未試過有人搵到

引用:
原帖由 ibra10 於 14-3-2008 15:50 發表 3 {3 ~4 x4 p7 Q( K5 e
我就擺係d背囊, 運動袋既暗格位, 未試過有人搵到
1 I: q1 B( s8 ]/ r0 j6 [

! J. N, e) v; \5 \  V咁...唔可以收埋咁多wo...小心....

我都係收埋係袋到~~~~~

i just put in bag and hide somewhere, but my parents find out too.2 G- }7 _/ Q6 e9 x9 f3 E
they just throw them away my collection

有鎖的櫃子就行

引用:
原帖由 noel 於 2008/2/8 04:14 發表 % ?. ~- Y2 c! Q$ c9 l
唔多既, 咪收埋係電腦機箱裡面lor, 除非你屋企人幫你整埋電腦啦
# k) `) {/ O  Q" Y6 V' @用鎖匙的HDD抽屜就更方便

你日日著住咪唔會好人知lor

鞋盒啦..有拉鏈毛公仔..

[版主管理留言]2008-5-11 18:04 by cdtv複制他人帖子