嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   
, j7 Z$ _- f7 U! a. h" ?( q沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
8 G* t+ S! w* x! q
鴨尿片和M巾完全兩回事5 M' ~! e( m2 p
外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺: y- ~3 T  O. j
和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣5 }1 k$ j6 _' `9 b# I9 L
穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   9 x% ]7 L2 p# c$ q3 X! y
TENA夜用首選
- O* N/ a. J; K$ E( s

9 e% R+ B" b* G9 Y& Q. r. G8 M8 p' {" n. d9 K/ N6 J
ME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   
' c9 U# S/ O. s9 O  p6 e/ W6 C# D! k# T7 X% _
. X' A5 h( y2 K. x& o
呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
6 V; W: P' F0 x" G, p) K
$ S% R" _8 v8 F: y3 H3 Y: j+ I7 L1 v% {: U! y
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表   
  {( e, g- \' ^# Z9 J0 c一些外國網站上的可清洗成人尿片
+ T" E. c/ D8 F* M- j有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   
- b0 l, d! U6 ]/ m% }& A+ m6 `' @  Y( b# G3 k
妳有冇試過鴨尿片出街?
- R5 q0 U5 M5 U; B- \2 ]+ l我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   
, R3 L9 Q) |" K' i/ ]. [2 z) P, q- D, u

8 R: \  l4 h, H* R; B% L8 K( ]- B- [8 D" ~# a( i8 X) o7 j0 H
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
& g+ E' |9 N1 H% u8 _8 }' Y7 L
- [' |1 _( E  X, S- z/ G0 z; K我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   / h& p8 v4 H3 `3 d

! n+ J( F6 V' C* z8 D; R9 |6 U' O
8 `! r; k( G: ~3 I9 {9 K我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
3 q! B& p8 S+ {7 e- u3 T

* x0 d5 `; a$ I( e, @昨日跑完步時響洗手間影的
! k9 U  i( v9 _
! R1 K$ S- |' T! C$ a- O5 IUploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   , k; e5 x1 A. h

4 ~- w- y8 n& a) m, c; \4 L- k; |* _) k. b- P
昨日跑完步時響洗手間影的
  s5 ?: Y/ `( {- S3 \0 i
5 v% x1 g" W9 q" ?+ }9 e( ]3 @; mUploaded with ImageShack.com
6 A" `; c6 p" R' E" a  F3 T' p" ^; R0 n
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?2 ]" I, s& f' [: @/ o
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
9 D  \( @3 ^2 v3 n" k' V, J8 g種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   
9 Z5 H. y/ O0 E$ m
  f. N$ U* i+ r+ R! \6 V) t' e/ d! E$ C/ T. e1 M
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?$ l! q3 [5 q* v' k, @- J
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個5 Y9 o4 C# T7 U( T
種感覺真正.
4 {. A# ~% ^6 T( E( m晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   5 o* i* k- t# e- }" W

5 R9 r. @6 i: I晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
" _) f0 A* t$ p5 Q, V* V
可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)  C( C; Y; e2 D; D; b: r7 g. G- q
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
( Y1 ~; B) y( S4 {- ZTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

% ?1 T: x7 w& X! T8 J
岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   2 d9 A& U8 g! T% j; o9 [
TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)1 h& y/ Q  X: Y7 R/ c. x1 @
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
8 C- c1 V% V( G5 h" M4 q6 D3 a8 k& ATENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
9 l  Q& |. ~7 r. a" _" f
2 [) A1 O  ?; }, j" q$ d  B" T, W7 g& ?' n
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
7 X' e; h! V2 g& `9 D  |" q8 @$ }4 q而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   & X+ c4 A+ u9 z
, t* q- _* u+ C- l3 O  u2 I& }
4 s8 t5 G/ l* Q- R

, n3 w: ]& R/ ]. o( {6 t6 |TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
5 V& E: d1 N4 ^# q4 s而且怠左上去感覺都非常舒服~
% S% \% i1 t8 N0 V3 {$ o5 F% t' R. W: ?- y1 S
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   2 V3 ?) C( Q. r8 C  C! F- e! U

6 l% L& o' ^' }5 i, R1 t' x" \4 m0 I% e+ ?) D  H( t+ u
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
- H* Q* @  M) P; M
, @& e7 n9 q' a5 \( a$ E唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   
2 r# D4 a! B. d( I6 D7 c5 O% F9 @1 F0 q, K  ~/ ~7 P4 p3 e" Q

3 k9 j. J. V3 o! f: k唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
0 t6 I9 C* I& }) i, p
香港可以買到既應該係啦, : K4 V- y+ R& S9 i4 X
地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum" u' ~( X* @1 R
Total capacity 可達3270ml- c# r  [5 S2 m; w; `9 v" @7 g
比添寧 1740ml' [# o) A7 L8 j8 J; h
Abri-Form M4 X-Plus 2534ml
$ V; B* s7 {( O' H+ L! U# O+ A都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   
7 U% L+ g- _: ]- k2 W+ U有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
0 g& ]1 L# l0 Y$ o/ S4 j. N
3 I1 }- i- W  i2 B- d; D2 f
1,2 片可能要去10蚊店先有啦