嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   + m4 b- M4 I, K4 L  N5 ]! [
1 }5 R9 |6 T/ {3 H; r, n
無計啦,依家全人類都知果到易買嘛; A+ b4 |8 M5 c
一年前買過套不知名黃水手百五。" k, w: I) g3 \
我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
' D/ @- Q( t& z7 q# q
, n  I% y# G" W5 m# a) U1 @: h5 n但係有人話昌記都會問嘢架喎!4 m  N9 }  ?% \
我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   ( A3 t" ?0 z9 V1 H

& Q: i3 s* [: y$ }0 g( h2 K' h- X, U. ?& K" H2 Q: Z2 N' b
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
3 o9 }+ x- @) k! I# c9 ^4 Z% e9 \我自已就未試過
# }9 R- N) y; j. ]! M
我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多7 p) D! s" x; l( ]
同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   # A; p; V4 Z; m( V: ~- u- L8 p
; l& i( U6 A/ B9 `' r( g
8 l/ G! z* o" J+ M
但係有人話昌記都會問嘢架喎!+ G4 d' b! c/ t* v
我自已就未試過
8 O4 v; {( Y% k2 o# h) W8 x

$ h; g- E# ^* h+ N可能係問你麥野SIZE......
7 n+ ]+ c: {% f+ i( j4 S如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   
8 N2 O- Y3 ?3 N) r2 E; Z+ c+ C7 U( ]/ K- ]# q+ E

- k- S: f! w+ C) S1 }- w$ e可能係問你麥野SIZE......
6 i4 ?$ C* b1 ~9 P$ g/ Z6 h如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
/ p3 \+ u9 v* [" I
' q: h( E0 M* b" y3 ]0 P$ ~我係金鑰都會比人問長問短/ o( D, Z. e- D% `
問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   4 L" L" D( }3 Y+ p' |, `  n1 g
$ z. a7 x) }6 i5 b, ]8 j
9 c) k# q4 h" J+ |
但係有人話昌記都會問嘢架喎!4 D8 h6 s$ f) w+ E, Z
我自已就未試過
' i: c6 n4 @  G+ ^無問喎!
0 Q! g0 t, Y! F$ e- ^9 K8 F# {走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
. D7 b( B3 y- K' R. @! L仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.2 B, M0 b) D4 q& o2 Q, m

/ [5 a8 g( S! X- X( J' _: c[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-8-16 21:18 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
! X3 N) y) F8 O; ~( o6 `; f6 W- p
無問喎!+ K! y% x  J4 p# Q7 l! y) D9 J: w) r
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
7 B; T) Z; `4 Z) E% d仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
/ @& c; r9 ~$ J6 m5 ?9 v
  X- b1 u* R9 c2 s% Z, v' b有人話昌記好招呼
5 q# r- V( R, Z  H, |有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   
3 {% l8 {0 N' g' r7 n' w1 v  @5 u. _8 @4 U

p+ A! `4 N7 F; T" C" D8 }/ I有人話昌記好招呼3 T* t' {: i& r2 K1 V: @- A2 U
有人話昌記好難買
9 e7 O0 J) A4 q0 q( h
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   # X1 G  a, }1 T
, K9 ]: W; N% X; |. w% u
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
" e; Z) t- M5 `$ @
; z  L5 `2 k- \& L, c- _3 r
以前我都有去昌記,唔難的
% ]- ?6 q; M2 h, M2 n  v) c但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
8 }2 I' a2 f. |& N
6 P( K" v' R# _$ s
* b/ k) |! A/ b  j8 E9 f5 K以前我都有去昌記,唔難的
. w: b1 |6 f& W  g+ h3 h但而家無去好多年,有人話會問
5 n5 t5 J! A+ P& ^! c5 j: H2 m娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度
" E( D* \& e" h; V0 a( u8 P& [我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題
! D# ~/ N" u, X5 A只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來1 T9 q) b! d( d' s0 a2 e" C4 {
3 _5 D. D. w. _* ^1 P+ z
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   % Q8 F: u2 Q; q% n7 j+ ~
昌記根本就沒有買的問題
9 M0 H( R6 ?- N0 n只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
! Q* B+ x; \( i2 {. F8 K' p8 d0 g; H9 f  M* p- y
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
3 v+ k+ t! F! M( @5 s4 a" W
爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買
  k; m" S# A$ o6 y) A3 m沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
. N: l, J2 n( y# E$ l0 p. {# t自己母校最好feel呢!) X$ b/ w' q& d2 ~1 n4 q
不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   ( @$ j0 p9 |: a0 k, Z: O* C! G3 K* n
Me 2
3 u) R5 `0 a1 I6 Y0 ?# h自己母校最好feel呢!
, ]: B' `$ ]1 H/ W9 W6 G& u不過我中意自己著
) M. ?: s4 d# t" n有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正
, i8 e3 H( E, h  ?4 t) `如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!