嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一穿上旗袍就飛機打不停...

一穿上旗袍就飛機打不停...

實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-7 20:12 發表   
( p  r; p# @9 D4 M* d% _2 ^實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
4 E% }- l- _7 G# e0 ?4 }2 q* E
: _% Y- B% s4 @# J% X( D7 o8 l打多幾次射到無嘢射就會停

有無穿旗袍相分享下

有沒有照片分享阿

有冇相可以分享下?????

期待你的相相

已經等緊睇相!!

快D PO相上黎啦~

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-7 20:12 發表   
- W: v3 R& b; k# x# R: e. K實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
  L5 k  O3 }+ v; O
9 \5 u7 K$ ^) l8 vif it is the school uniform ?

很期待你的相片.

未知道係真正的旗袍定校服? 我自己鐘意著住旗袍來訓覺, 因為覺得佢夠緊. 遲少少可能試, \4 ~% x; X/ A& B/ G& d
下馬甲加旗袍.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-9 17:52 發表   - I3 Z9 }8 o2 w2 |
未知道係真正的旗袍定校服? 我自己鐘意著住旗袍來訓覺, 因為覺得佢夠緊. 遲少少可能試
* a3 I" m/ Z7 _# ?6 r" M- o) u1 |下馬甲加旗袍.
2 `0 i9 p: b0 i. X2 B/ `5 T0 _! n( k6 H. e
我以前成日都馬甲加校服,但而家太熱啦,唯有暫時唔加馬甲

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-10 06:46 發表   9 i8 v, V+ x' U+ L

/ K, x5 ~% w$ x& F6 ]9 c7 d$ W/ ^- O7 O2 J- ^
我以前成日都馬甲加校服,但而家太熱啦,唯有暫時唔加馬甲
2 D! g; p8 A6 L1 [; `
8 G) ]0 G5 \4 t
4 N0 j" G0 [* R
不過宜家天氣真係熱左少少, 所以我都會開冷氣訓. 馬甲我一試已經愛上. 緊得來又舒服的感覺.
' C6 F" n1 d. P8 B其實好有衝動返工個陣入面著住馬甲. 一來可以令條腰挺直唔洗下下彎住腰對電腦, 二來有種又緊
) {; x* k& f( T- I又舒服的感覺.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-10 09:30 發表   3 N: V" C( S# ^  `4 u' h; F6 t

5 k  H7 Q6 ~$ a4 @
, ^/ D$ X2 o. _$ @5 R5 s6 @$ t& r* @. y) ?& H) ?
不過宜家天氣真係熱左少少, 所以我都會開冷氣訓. 馬甲我一試已經愛上. 緊得來又舒服的感覺.0 c& R( Z- {( }* U1 J  x" R6 R
其實好有衝動返工個陣入面著住馬甲. 一來可以令條腰挺直唔洗下下彎住腰對電腦, 二來有種又緊* d7 A) Y( K7 _5 B$ w* O6 {
又舒服的感覺.....
8 C- ]. M) F- U6 Y9 s1 g7 g$ i, U5 o/ V十月先可以再著返8 {: S- n) M/ \' t
馬甲係好有用既物品

我喜欢旗袍的校服.

是一般的旗袍不是校服喔2 A/ z4 l" z- V
照片等我瘦下來再發

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-30 14:22 發表   - {4 U( b: }: J& I
是一般的旗袍不是校服喔
5 O* c, P2 G& J* @1 m. i. m照片等我瘦下來再發
$ F6 i& j. t; g# e好想睇喔…熱熾期待~~

很想看相呢

i like 旗袍 too, very sexy 3 J( m! z# A/ _2 j6 t
do u have any photos now?
high and dry

旗袍你在哪買?