嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   8 E( J4 O3 t: l/ _7 _
咁射法真係爽死
9 e! f; f# c/ U5 ?2 I5 t
' X9 |5 ^0 V& J2 X
系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   4 C/ Y# d; @) y
# W8 h- }, v4 x/ O5 N6 d9 u
但如果唔洗好大陣味," S& N' R1 S; k- X! ~, X0 ~5 p! A- X4 G
唔知射完之乾左拎去洗,
7 N: c! a& A; ?! x' B留低個積會係點呢?
: T- Q8 K9 E  T& A  m: b0 v! v# E我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味  F) x, g3 [; A) }- }( D1 m0 Q
如果太大味我都會拿去洗% A, [% a' z6 F. a! u
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
/ f& }4 O0 X* X深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
# ^4 {+ B! G8 p8 p. f同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   # n" D( `- w! I+ y$ o/ {

7 r3 B. l7 z/ P; P  o' j我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味6 C( g& B" i, J- S4 x' F) I
如果太大味我都會拿去洗+ |3 O! n; U/ c& o
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
. @( ]  h6 s  W: `( n/ [深黃就會變淺黃,總之就係淺色左* b  y; H0 }% R- m
同埋放耐d就唔會好大味
2 }) F, s& }6 M4 _

4 s$ \' ~6 R5 k! J& Z" X尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   ( o) g- @/ z& r! f' l! Z

5 Z8 V; r4 H2 o- U" w3 P3 o. ?
* p0 I, w2 ]/ C+ D- S0 ^8 t尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
) b8 F! m+ m) k8 f! z  q& V我就一時時,有時射完好黃
: C% x9 g9 q; E% b# y9 F" E有射基本上看不出有黃
+ F$ o9 }0 J. Z. `8 x; X可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   1 y# A" r6 c* ?2 A5 n& n

7 \* J- |, |# z7 p/ A我就一時時,有時射完好黃. i* Z7 f; \. @
有射基本上看不出有黃( U$ k! O7 u  ?' Q
可能射得少
- D$ Q) L; M2 u2 [$ T7 [* ~5 ?% X: v  g  C. x+ z. B
我是指射咗落去5理, e5 P5 k) H* S
就會黃色一撻

我全都係射完唔理% u% N8 {! m0 c" ?1 V( K
都係唔一定會黃色一撻
, I6 ]9 U! j+ |8 c有d可能太薄 難有色d
) z+ _! k; z7 g. J! F" e% _/ [7 @最近射過一件
' x4 x. r0 q$ v# z, h2 _" z* t3次都只黃左小小
8 ]' ~$ o: ^% e' w  f背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
$ @. _2 u. H& m+ h. ]) K5 _' \. X+ o: `$ A, V
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
: x* S; w% g4 [6 B用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
6 Q) ~  U2 c" E7 Q# F) I1 k注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi/ \: D4 Z) i: ]2 k
& c3 x5 T( d9 W$ ?
需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)
" X$ R  y3 W* Q# n3 n: O- q洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
: z6 y+ E% }3 Q. J1 h3 U) U" k6 t我全都係射完唔理1 O2 }7 h, ~7 @! a
都係唔一定會黃色一撻/ u0 ^8 W! G6 z! s) Q" K9 l
有d可能太薄 難有色d2 T7 {% {; y, G! j2 g; i
最近射過一件6 B( g" F  l" ]' r( m
3次都只黃左小小+ l  P1 x+ h7 t! H; a1 [
背光看係好薄
3 a' w5 A! G/ ^9 w) ~
. R( B' ~( s' V$ `+ O. i! `9 N& {  b
一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   . m2 K' |# [% W! X& D, \
!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
/ ^/ O. l2 p# Z5 V: ?
* W, P: m' O& S- s( M0 D0 ?射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
: [  u- e% t: K/ F2 M6 m$ s用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
1 z1 [% u- q; }; u: v0 m' a; E+ _" o- Z注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
6 g( \4 ]0 Z% f3 n  i
) q! l+ E" E- t" [, T! b" r需要正常洗衣劑/預 ...
! }8 ?- w8 _( t  s5 e  R
$ S5 D: a  M7 `) B+ f( `, y謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   ; Y4 G  I/ y) x! s0 H( E* h, T9 j; X

3 U5 A7 J/ m6 F, K$ P9 G+ ]9 V# I' O: c2 r$ \# U
一件可以射三十次度la
$ @+ W4 @' T* y1 W, Y9 L( \
我射到明顯黃
$ i8 S3 ]$ A4 o4 ~9 O9 _8 m) F# _- Q就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   
, p! {* S% F3 I8 u( _+ h
2 o! J% i( h6 Y% ~1 ^0 P5 [( `我射到明顯黃
. G3 G" l$ B1 t" X8 B就會轉射另一件
3 T+ w: u6 l- W/ A

' r, r( i4 m3 M. s$ `" g. A* v: P我刀系,而家搵第四件泥射! k& {" \  {* k4 v
可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   : R4 h6 T/ v- ~. f+ b3 m( {

& l$ q% Q* W& t( Z
8 ]9 I, A: S: K$ Z, U我刀系,而家搵第四件泥射
" T! o% I  M0 F4 x  i1 d% a% w可能會買件栛因
$ u5 f. P2 B8 G; [協因射完無咁易黃,
( T' z' h9 M4 a7 @$ a/ b! O: Q6 b我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   1 }$ E1 ?& j( N8 U
打完我射在地下!
! j  I! j/ Z# C, T
有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令