嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救! 買左條裙著上身後除唔番落黎

求救! 買左條裙著上身後除唔番落黎

如題~~~! e: W* @$ }" _) T) T- @
宜家點算好呀?$ k& F8 t' o6 f# s
有冇人可以教小妹應該點做?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
這個時候要泠淨,慢慢一點點除
  E6 d8 r4 N3 H% V
/ z' ~* T( _  [4 [" E- a& F( u而且這時候以全身大汗,要吹乾才能而除D( `6 D* V" m8 q9 ?! O5 h- N$ g

" J! S, C5 t* f. b[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-4-16 23:51 編輯 ]

很有興趣想知是怎樣的裙.

交又腳得唔得 ??

引用:
原帖由 gila 於 2013-4-16 11:52 PM 發表   
) E+ M, d/ l) |很有興趣想知是怎樣的裙.
+ ]6 A$ C6 ~0 L+ n( D. y. e. q% Y6 X
要看看是什麼裙 ,而且我減左肥現在連S碼都可穿得下以沒有發生這種事了

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-16 23:47 發表   
) ~# y4 h  F4 x/ j 這個時候要泠淨,慢慢一點點除
! W2 E+ n) u2 m) M6 M0 |$ j+ f2 v$ `6 W
而且這時候以全身大汗,要吹乾才能而除D
! |! \) @: |9 |
  g+ }, J: J& ?# M唔係呢個問題呀 (我冇出緊汗)4 l) {/ c) E6 S0 S& ~( I% j5 o7 {
係連身裙, 總之著左上身先覺得有D緊, 但除極都除唔到呢

有冇人幫到我呀~~2 }5 F+ }5 \8 y; m& Z
唔想就咁犧牲條裙

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 00:00 發表   8 L' t6 J) v7 N
' H6 p5 v& ?7 V" a4 t8 c
) \( B( N# k6 d3 L; m/ j
要看看是什麼裙 ,而且我減左肥現在連S碼都可穿得下以沒有發生這種事了
& D* o. g5 S3 e" ]1 r; G4 Y好羨慕 可以講下你點減嗎?

有方法, 但好難講. 最直接搵家人, 女友求助. 或者像變形俠醫一樣爆衫.0 ?# Q! p7 Q4 E% I3 B! z- x

1 H1 E( R" j2 G% i8 {2 }8 ?& ^(其中一個方法: 把裙尾繞過頭夾起衣櫃, 再"吞"個身出來. 最後成條裙會內外反轉左, 而你就全身而退.)

引用:
原帖由 gila 於 2013-4-17 00:55 發表   - ^" f* K( u5 G* p4 f
有方法, 但好難講. 最直接搵家人, 女友求助. 或者像變形俠醫一樣爆衫.6 n- y7 n1 E9 ^  T
" H+ g3 }8 _' `8 Q5 g
(其中一個方法: 把裙尾繞過頭夾起衣櫃, 再"吞"個身出來. 最後成條裙會內外反轉左, 而你就全身而退.)
* s+ d. }7 ?7 l# E& w" f7 S
; K$ `- u: U; A! P5 ]9 ], x
唔好講笑啦6 m  R" a- v- o) t3 X* k: q' ^; r7 t
係咪真係冇得救喇?

都唔知你咩裙. 窄腳裙? 又唔知"CAKE" 左起邊個位.
1 Q  P7 {. Q9 r$ g* C
8 J+ V$ I8 ?( Z0 d我估係過唔到手同膊頭姐. (諗方法舉直對手, 而又可以令條裙走出來.) (如: 倒樹衝?!)

會唔會只係拉鍵位 cake 住 ?

引用:
原帖由 fishball1342 於 2013-4-17 01:07 發表   
; k' _0 K0 t5 y+ e+ K* g+ W3 E會唔會只係拉鍵位 cake 住 ?
) `+ }4 P+ j- D' k

1 D/ g; X- u/ H2 U% }$ `' T2 l條裙冇拉鏈呀* ~& M) c5 K5 ^; s) W5 b
唉, 腰位同搏頭位都太窄

無拉鍊; F, B" y% l. T: w- @9 {

1 `7 g4 `% @% l, T唯有暴力

鳴嗚~~~   [+ P" q% Y( }
其實試左咁耐都唔得都知出事
0 T: X5 y) k8 t1 X! F( b唯有狠狠將條裙犧牲 % E. _2 Q2 _9 y, c0 d5 H
當買個教訓" J% N1 _; z" O* E6 ~" ^$ ?3 L0 s

/ W! b# `# Z0 L. ^8 _多謝咁多位既答覆

引用:
原帖由 cding_man 於 2013-4-17 01:33 發表   
/ q5 q; e) H3 `8 o+ G$ a- o鳴嗚~~~ + X& E5 @8 F- Q  |4 N
其實試左咁耐都唔得都知出事
7 `% O! ^" M% t% V唯有狠狠將條裙犧牲 * C2 |4 Y( \0 r1 m
當買個教訓3 k4 r  M6 ~% x  }
7 v" j; R+ V3 a- b; a6 z
多謝咁多位既答覆
% [0 F; _& c) n$ t
有落點可能冇上l....

通常我遇到呢d情況就烏低身慢慢拉上面拉出黎
! t! \9 Z, @, J1 a2 S拉底上唔夠位過
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

用剪刀

吸氣個~~~~~  肚收起就可以啦
HIHI
我系CD 有冇人教教我禮儀 行為 表情方面^^

我FB:[email protected]

真唔真咁攪嘢?