嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
  h$ ?2 C" m) {4 ~' j5 b8 S) t7 d
  w/ }" `3 @2 K" z/ @咁你最多試過比幾多人一齊射過?
6 ^) A& @7 I* |' C, W想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   1 _7 J/ U$ O# U& B0 `7 Z8 S
' w% D  X. ]; `+ s, w% \
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
# \0 Z0 o) I: D( L( Y三個男人對住射

gay?' v! T' H8 V/ ^+ A6 F/ y3 m! p
你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   1 L5 H' O* j  P- x' m7 y  \8 f: c
gay?
/ [+ M/ d7 ~1 c$ \( k你地真係好變態
# d  t, k/ t* P% M8 O8 P

, _. _# S7 z3 C6 _: H: K) l我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   
# z- A, G# U* g全身射??!!
7 P  p8 o9 z, o; y. [
# l: {, N* b) h, Q) A$ PSHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到
+ G2 Z8 f" }% ~Up住精係胸到" l9 ]. Z3 B1 W; R
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲2 \1 P( l* V8 P2 E6 O- W+ R9 q! g
& [" H% _( C5 `
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
& }+ `2 H. P! u+ e: _. M$ t1 \6 o0 h* O! c9 |( p- w3 [& }
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,# h5 F& f' P& {

9 ]4 `2 v3 X/ E; C; c! P第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著. |3 p; W3 x0 d2 L' i

% r" Q0 u8 H- r' k, r3 C& f! K* i至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   
5 [% N2 ~% i( x  o( k3 M6 o- L有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
5 V9 Q4 ]+ n  X& q3 u6 {& b" x! ?) h) a8 r9 i2 _1 J2 m
如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   
9 q. g9 c7 Q, e  ~: ]' m試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
1 C8 b/ y; l" v8 Z  f5 f
+ c$ X5 ?* ]) f5 P至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,8 }+ ~# e( g+ Q2 p, v0 e
2 |7 |# G9 ^! N0 Z: _
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
+ P$ r4 N% \5 Z! \+ z
' c0 a; p8 O! u5 e
好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   
; S) k) X  q9 o試過 著住黎比人射落bra到
) _8 y1 I  D1 t, }$ R5 P  AUp住精係胸到
7 D. B0 o  V/ F6 w  Q* g! {感覺好正好淫好女仔
* D& ]- H( M& C. ^9 S! G1 G
+ v5 T5 _4 [' J! h8 ?
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   
/ o" f/ A$ h  y1 G鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
, B5 _0 [% j3 f

& n$ K) O9 @! _) @可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   
( i; e  g5 ^: H係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
  H5 \3 X* M4 d: |: K! Y3 g& b, }6 n* ?6 v: T
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   ) z9 _0 B% Y0 b9 x2 v- ]
想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,% g7 W9 b6 C( @2 m0 N
只得我一個份量唔夠
) ]6 U3 M7 Q* J6 O& d/ u7 B: d$ y# ^! w
被射的感覺真好的* q' t( g; F! _) h8 ~' w7 n
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
, }% {# v6 k- S! M: V. b著住比人射可能更正
8 m" _+ U5 ]+ [  B9 [
& b: F+ ^0 }0 E我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
+ ~" Y" z1 @0 D5 h著住比人射可能更正
0 q0 \( K/ l! s) Z- l
1 v5 H! {! E, x  E5 P$ H* E8 U  a我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
: U8 m2 x8 ]' h2 x自己倒立顏射自己吞返就試過^^
* j$ |: E1 [  o真係好似女仔咁架
+ J: l* A" H% t; S2 h, \
4 _$ M6 f- X% e; t8 X
我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   ! f# O4 x* J0 |0 s, b+ N1 W, H2 X
我都想試下射人同比人射.
8 |5 }& D' ~3 Q( L" B7 M& D3 Q1 }2 _2 G% j; v
被射可能更爽