嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?
+ }; p% }: e+ P+ E+ N同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現
4 z4 s2 P5 X8 B+ f+ \+ j8 n4 {唔知會點做
0 n  {0 r  q8 p. R2 _  |
: R# L( n4 w6 R. [7 }; v我就收埋o係有鎖o既櫃的
  F( S, N- N$ g' `, l4 R所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表 - f  f8 A: A: d- ~! K8 O. [
未發現) h! ?2 ?, k( U% p* u
唔知會點做
/ }) D4 _* y( T3 g9 C& {' ]
: j- w2 r. ?+ D4 H: D6 q! N/ P0 q我就收埋o係有鎖o既櫃的
# p9 p( I" j/ {8 Z8 K2 X7 z' o, c所以唔驚俾人發現
7 i4 A' _  v" p( Q9 [/ s0 `9 O2 |/ k; B2 o
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表
5 T4 H  q( d! j) P- W1 l; X! g/ H3 t  y7 Z* c. L. O. a! s

( ^# B, m$ x2 P9 O& r7 k我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
$ r8 p  H- b% L( F) E$ O& ^! `鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 & r% ]' M: \* ]+ d$ j4 I
( p" x5 d! ^$ F/ P# P. J

f1 s! h- U+ }* w  Z7 P$ c我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
, g! U! V5 A& o% O8 P
俾人發現左!?0 z& m( x, Y$ c8 p! i
咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表
* O, X% J) c, b1 T8 A/ v廁所假天花上面......
' R2 M* J" s( X* H7 Z; y3 H
最危險既地方最安全!?; e; S$ `, \/ V3 \9 H! b
' V/ b& F8 Y' X( l5 i
不過...! |. y& M' O& N9 A1 A
廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
+ j( g/ ]" m  `+ k# O$ A% b! I! e7 C! d; Q
) m- k% G  z8 g7 |
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
& D0 _3 l4 O/ h4 T
( V% m* l, y! D/ z0 e
唔係瓜
6 ]/ _3 M  J& v5 ~. y6 y你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=% b9 W! R6 Q) |7 v
同學叫我幫佢keep住@@! `* x, H8 Y* }* B! H5 |; x7 I
算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =
; P, b9 p2 I3 W, a9 J收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?" V+ ^/ t6 a* M% O
你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表 1 Y0 L2 M! }, P

0 B/ i4 m. h; q- S7 H8 |最危險既地方最安全!?4 L. s& y, @! l1 s! Z3 I0 J. B9 |
, i( z9 M$ q# h7 @- h' N! c6 Y
不過...7 Q; W! Z5 J4 f
廁所咁潮濕...小心發"毛"
) a& `7 m) o3 P) s6 ~7 Q" e
最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.
$ d4 {5 }/ x8 \% G4 ~& b, o我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕 ( J7 ~8 L" E5 O/ [" W5 m; T& M
我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表
9 ?5 Q! p" f$ O' g8 R你有幾多野?
2 s& }' v* m6 V3 i3 r; n8 Z你阿媽唔會懷疑咩?
! P& g2 }0 u9 Z+ w
1 }/ w$ \+ s) r
目前得一件校服@@
0 F4 I9 Q' d8 `呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!5 b3 j0 [2 C* ~5 C; n, h. i. \
我放左d袋到啊!如果佢想搵我個
3 `' s' G2 |: E5 }7 h* q舊袋d野就慘啦!不過我屋企人6 H1 t' S% R/ D# h
唔多搵我d袋d野!
# V! T5 s+ A# J! N" e除左我屋企人唔見野就大件事d
( G' X& j5 f& t. u會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~8 T/ x! `+ {$ ^4 q3 e
著完擺番入去一d事都無/ Z0 o& B2 c6 {* ]4 o( ^5 Q4 Y' ^, [
哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =% e/ y9 H/ }% |  L0 k& a/ ?
發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="7 K+ Y( \% Y5 I! q6 n
我自己都o左咀* o% \: f- a; f7 _& a* J% k  [
咁都俾佢無啦啦見到