嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哪位有穿女裝衣物的? 進來談談吧~~~

哪位有穿女裝衣物的? 進來談談吧~~~

難道只有戀物的朋友 , 沒有喜歡穿女裝的朋友嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有e.g 嗎= =?

你想要乜野 e.g. ?

冇乜機會 會著到 其實= =

唔係呀,絲襪,底褲個d著左都冇人知啦

引用:
原帖由 戀物者 於 2007-9-27 23:45 發表
3 h& N" \+ f; }4 T( n唔係呀,絲襪,底褲個d著左都冇人知啦
: p2 q& F$ \4 Q6 V" s, j1 n
絲襪唔得呀& R+ L. W3 h, T  m" }( n& H
有腳毛比人見
) ]! Q5 B' W( L% r3 f. y
) s( O8 \& [4 O- Z: _5 E底褲 洗果陣要偷偷洗@@?

回復 6# 的帖子

絲襪著褲入面,點會睇到?
/ l$ {1 @6 }9 M" _3 ?呢d野當然係偷偷著偷偷洗偷偷曬架啦

引用:
原帖由 戀物者 於 2007-9-29 17:13 發表
7 I: i3 W# Q4 [絲襪著褲入面,點會睇到?
9 v# B1 P. I% x& {* K; O5 Z3 ?呢d野當然係偷偷著偷偷洗偷偷曬架啦
0 I. |% e5 }( J$ r得閒出街先試
7 k" U- Q) e- I' m8 O$ _5 B& @8 Y7 W
偷偷- -....我屋企好難冇人

回復 8# 的帖子

你屋企好多人?

好難冇人-.-...

今日試過著絲襪出街了8 X2 }( a( G3 @+ e& Q3 _- A
6 v8 [  l, h. t! t
熱到冇朋友-0-" F8 g: i  c' z  z* V! O/ t, Q' D  R

5 Z6 Z; r) ^+ t下次咪搞

回復 11# 的帖子

我今日先著完,唔覺熱
& ~( m% x9 Q9 V: K1 @如果你覺得熱
% S* P- ^0 H( Q0 t* Q咪冬天先著囉/ W4 R+ E( B( {7 v
介紹隻絲襪俾你呀
+ L- ]  u1 U# t9 ~; U( J' ]0 E
5 |  S+ ^; @) j1 R# w6 R. `5 W7 _: X. B& O3 s" @  ^- I3 Y* Z1 c
atsugi ge 發熱絲襪,冬天著超正,又舒服,又保暖

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-4 21:12 發表
1 q8 g. V- \$ d3 T; v我今日先著完,唔覺熱
/ H; T  [, P$ T如果你覺得熱8 `% f) E6 @2 |2 x
咪冬天先著囉
4 i7 C* E% S3 ?7 o$ E) a' G' M2 ^介紹隻絲襪俾你呀
2 x' |6 F' \. @5 t$ r. \; X# [5 n- L( H" \; q9 `% _
, p# @0 @2 h+ M& V( l7 h
atsugi ge 發熱絲襪,冬天著超正,又舒服,又保暖
4 U1 R' s+ E$ G4 u1 o
本身都著長褲啦 唔洗掛=-=

回復 13# 的帖子

我主要是喜歡絲襪的那種質感,所以鍾意著

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-5 20:15 發表
, B4 z5 B3 N$ M! k我主要是喜歡絲襪的那種質感,所以鍾意著
; ~1 K. Z- ~/ L' B) b# d8 dNO啦 我會熱死左- -

回復 15# 的帖子

冬天真的不會熱喎
$ Z& K3 _+ t& D4 q$ D! t, c" e不過你唔鍾意佢既質感的話是沒必要著的

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-6 15:35 發表
* M- `0 L- f/ s$ J$ b! V& p- T7 [冬天真的不會熱喎
; ?: H8 J  l! I* X* h6 [% i+ q; E不過你唔鍾意佢既質感的話是沒必要著的
7 H+ g- v- U: y8 r2 Z* m7 c
絲襪質感係幾好..

我都係覺得絲襪質感好好~~

回復 18# 的帖子

你好哦 , 你也有穿嗎?

我都間中著絲襪褲嫁!2 b  x4 q+ |: B8 ?7 l) {
多數訓覺著!我唔夠謄出街著啊!
9 ~. F9 E9 y3 e怕比人發現
york